Bugün gökyüzünde oluşan güneş- uranüs karesiyle, insanlarla olan ilişkilerimizde bazı sıkılganlıklar, heyecan isteği veya bazı zorlanmalar oluşabilir. Otoritelerle ve önemli insanlarla anlaşmakta zorlanabiliriz. Anlık tepkilerimizi iyi kontrol etmeye çalışalım. Farklı konu ve olaylar daha çok ilgimizi çekebilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; yaratıcı, sevimli, anlayışlı, kibar bir insansınız. İnanılmaz bir çekiciliğiniz var ve insanlara kolay kolay güvenmiyorsunuz. Bu sizin kendinize olan güvensizliğinizden kaynaklanıyor. Ailenize çok bağlısınız ama üzerinize sorumluluk almayı sevmiyorsunuz. Bu sene, önemli insanlarla aranızdaki ilişkilere dikkat edin, genel olarak şanslısınız.




Koç Burcu: Bugün içsel sıkıntılarınız ve değişiklik arzunuz iş alanlarınızda sizi sıkıştırabilir. Göz önünde olacağınız ortamlarda kolay tepki vereceksiniz. Kafanızdaki planlar, elinizdekilerle uymayabilir. Hayata daha geniş açıdan bakmalısınız.




Boğa Burcu: Ortaklaşa para konuları, banka ödemeleri veya vergi konularının üzerine düşebilirsiniz. Bugün seyahatteyseniz bazı beklenmedik olaylara açık olmalısınız. Yine dış ortamlarda önemli insanlarla anlaşmakta zorlanabilirsiniz.




İkizler Burcu: Son anda çıkacak bir ödeme veya aidat sorun olabilir. Bir arkadaşınız sizden borç isteyebilir ya da siz borç isteyebilirsiniz. Bu da ilişkilerinizde bozulmalara neden olabilir. Beklenmedik olaylara açık olun.




Yengeç Burcu: Bugün sevdiğiniz insanla göz önünde olacağınız ortamlarda anlaşmakta zorlanacaksınız. yine ortaklaşa bir işiniz varsa partnerinizle sürtüşmelerden uzak durun. İş hayatınızı yeniden düzenlemelisiniz.




Aslan Burcu: Bugün aşk hayatınız ve çocuğunuzla ilgili konulara eğileceksiniz. Bu yüzden, seyahat ve işlerinizde bazı zorlanmalarınız oluşabilir. Daha az samimi olduğunuz insanlarla birbirinizi anlamayabilir, birbirinize karşı çok kolay tepkiler verebilirsiniz.




Başak Burcu: Bugün, evinize ve ailenize vakit ayırmak isteyebilirsiniz. Özel hayatınızda bazı konularda duygusallığınız yüksek çalışabilir. Bu yüzden sevdiğiniz insanla bazı sürtüşmeler ve zorlanmalar yaşayabilirsiniz.




Terazi Burcu: Yakın çevrenizle olan iletişiminiz artmaya başlayacak. Ev ve aile hayatınıza kanalize olduğunuz bugünlerde onlarla anlaşmakta kolay gözükmüyor. Sevdiğiniz insanla sürtüşmelere bugün dikkat edin.




Akrep Burcu: Bu bir kaç gün, daha çok maddi konularınız öne çıkmaya başlayacak. Yakın çevrenizde iletişim halinde olacağınız insanlarla bazı sorunlar oluşabilir. Otorite figürleriyle anlaşmazlıklara dikkat edin.




Yay Burcu: Bugün, Bugün, kendinizi rahat hissetmeye başlayacaksınız. Sevdiğiniz insana veya çocuğunuza karşı duygularınız yüksek olacak ama çok kolay tepkiler verebilirsiniz. Riskli yatırımlardan bugün uzak durmalısınız.




Oğlak Burcu: Bir kaç gün boyunca biraz isteksiz ve geri planda olabilirsiniz. Bugün aile büyüklerinizle anlaşmak size işkence gibi gelebilir. Bir aile büyüğünüzle ilişkinizi bozabilirsiniz. Olayları çok büyütmeyin.




Kova Burcu: Arkadaşlarınızla yapacağınız planlar devrede olabilir. Bugün yakın çevrenizde buluna insanlarla bir takım sürtüşmeler ve anlaşmazlıklara dikkat edin. Aranızdaki ilişki kolay bozulabilir.




Balık Burcu: Bugün sosyal ortamlarda parasal konularda bazı zorlanmalarınız oluşabilir. Parasal konular çok çabuk tepki vermenize neden olacak. İş hayatınızda önemli işlerinizi halletmeye çalışın.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR