Bugün, Merkür kova burcunda gerilemesine başlayacak! Cuma gününe kadar iletişimsel konularda, grupsal işlerde ve arkadaşlarımızla olan iletişimimizde yanlış anlaşılmalara daha yatkın olacağız. Hava elementindeki gerilemeler hem eğlendirici, hem de sinirleri bozan bir etki taşır. Bu süreçte bazen kendimizi önemsiz ayrıntı ve aktivitelerin içine gömülü olarak buluruz. Tutulmayan sözler veya randevular, makine hataları, bozulmaları, randevu ertelenmeleri, iyi niyetli olmamıza rağmen yanlış bilgilendirme veya bilgilendirilmeler önümüze gelebilir. Bu gerilemede verilen mesaj; zamanı iyi yönetme ve iletişimdeki açıklıktır.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; duyarlı, yapıcı, sezgili, sanatkar, yaratıcı, becerikli ve şanslı bir insansınız. Özgürlüğünüze fazlasıyla düşkünsünüz. Hedeflerinizi iyi belirliyor ve o yolda ilerlerken sadece kendinize inanıyorsunuz. Bu sene, hayatınızda önemli konular cereyan edebilir.




Koç Burcu: 08 ocak a kadar özellikle grupsal ve arkadaşlarınızla beraber giriştiğiniz işlerinizde, organizasyonlarda ve çeşitli aktivitelerde bir takım iletişim sıkıntılarına ve aksiliklere hazır olmalısınız. Yanlış anlaşılmalara açıksınız.




Boğa Burcu: Otorite figürleriyle, patronlarınızla, üstlerinizle, beraber iş yaptığınız insanlarla; birtakım yanlış anlaşılmalara açıksınız. 08 Ocak’a kadar önemli kariyer değişimlerinden uzak durmalı, anlaşmalardan, görüşmelerden kaçınmalı, ağzınızdan çıkanı, kulağınız duyarak hareket etmelisiniz.




İkizler Burcu: İlişkilerinizde birtakım sıkıntıların su üstüne çıkabilir. Seyahat alanlarınızda, eğitim konularında, hukuk, ticaret, medya konularında iletişim problemlerine dikkat edin.. Sizi daha az tanıyan insanların sizi yanlış anlama ihtimaline karşı dikkatli olun.




Yengeç Burcu: Yabancılarla yapılacak işlerinizde, işe dayalı herhangi bir seyahatte birtakım sıkıntılar, sorunlar, hayal kırıklıkları yaşanabilir. Merkür sizin ortaklaşa para alanınızda gerilemesine başlayacak. Kredi ve borç almamaya özen gösterin




Aslan Burcu: Aşk hayatınızda ufak tefek sorunlara, hayal kırıklıklarına açık olacaksınız. Özellikle parasal konularda bu etki devreye girebilir. Yine bu tarih itibarıyla Merkür sizin ikili ilişkiler ve özel hayat evinizde gerilemesine başlayacak. İlişki içinde olduklarınızla iletişiminize dikkat edin.




Başak Burcu: Bugün, ilişkiler anlamında biraz sizi zorlayabilir. Aile hayatınızda büyüklerinizle ve sevdiğiniz insanla olan ilişkilerinizde birtakım hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Merkür iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda gerilemesine başlayacak, bu alanlarda çeşitli sıkıntı ve sorunlara açıksınız.




Terazi Burcu: Özel hayatınızda ve yakın çevre ilişkilerinizde sorunlara açıksınız. Yakın çevre, akraba ve kardeşlerinizin sağlığında da bu süreçte bozulmalar yaşanabilir. Merkür’ün aşk evinizde gerilemesi, aşk hayatınızda birtakım ifade sorunlarını, yanlış anlaşılmaları, ortaya çıkartabilir.




Akrep Burcu: Parasal ilişkilerinizde, aşkta, eğlence hayatınızda ve çocuğuz için yapacağınız harcamalarda birtakım hayal kırıklıkları ve sıkıntılar oluşabilir. Merkür sizin ev, aile, yuva alanlarınızda gerilemesine başlıyor. 08 Ocak’a kadar ailevi konularda birtakım iletişim aksaklıklarına ve sorunlarına açık olacaksınız.




Yay Burcu: Aile ilişkilerinizde birtakım aldanmalar, yanılgılar, ortaya çıkabilir. Bu tarihte parasal konularda dikkatli olun. Merkür yakın çevre, iletişim ve akraba alanlarınızda gerilemesine başlıyor. Onlarla olan iletişiminize dikkat edin. Sinirli ve tepkisel olabilirsiniz.




Oğlak Burcu: Yakın çevre ilişkilerinizde birtakım sıkıntı ve problemler yaşayabilirsiniz. Bazı konuşmalarınız, arkadaşlarınızla bağlantılarınızda sıkıntılar yaratabilir. Merkür, para alanlarınızda gerilemesine başlayacak. Ticari anlaşmalarınıza, parasal bağlantılarınıza ve iletişiminize dikkat etmelisiniz.




Kova Burcu: Merkür’ün kişisel alanlarınızda gerilemeye başlamasıyla beraber, 08 Ocak’a kadarki süreçte önemli anlaşmalar ve başlangıçlar yapmaktan kaçınmanız gerekecek. Yanlış ifadeler başınızı derde sokabilir. Para ilişkilerinize bu süreçte dikkat etmelisiniz.




Balık Burcu: Merkür, kadersel alanınızda geriliyor. Birkaç gün boyunca geçmişle ilgili konular, daha önceden çözemediğiniz birtakım olaylar karşınıza gelebilir ve siz de bu süreçte geçmişe dönük olabilirsiniz. İyi ilişkiler kurduğunuz bir insanla ilişkilerinizde birtakım hayal kırıklıklarına ve sıkıntılara sahip olabilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR