Bu Salı devreye giren merkür- mars dik açısıyla düşüncelerimizi ifade ederken sinirli ve gergin olmamaya özen gösterelim. Hırslı yapımızla sert söylemler, kavgaya sebep olabilecek konuşmalar devrede olabilir. Bir yandan da güneş- neptüm olumlu etkileşimiyle etrafımızdaki insanlara yardım etmek, onlar için birşeyler yapmak önemli olacak. Enerjimiz biraz düşük çalışabilir.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; canlı, hayalperest, aktif, duyarlı, zeki, gergin bir insansınız. Planlarınız tam anlamıyla olmadığı zaman asabi ve sabırsız bir tutum içine giriyorsunuz. Hayal gücünüz çok gelişmiş ve hayalgücünüzü destekleyecek iş ve uğraşlar içinde yer almak niyetindesiniz. Bu sene, iletişiminize dikkat etmelisiniz.

Koç Burcu: Bugün ortaklaşa işlerinizde ve özel hayatınızda karşı tarafa anlayışla yaklaşmaya çalışın. Sert söylemler, kızgınlıklar ve kavgalar haftabaşı devrede olabilir. İnsanlara yardım etme isteğiniz yüksek çalışacak.

Boğa Burcu: İş konuşmalarınızda kararsızlıklarınızı ve çabuk hareket etme isteğinizi iyi frenlemeli ve çevrenizdeki kıracak sert söylemlerden kaçınmalısınız. Geleceğinize etki eden dostlarınız ve arkadaşlarınıza iyiliklerle yaklaşacak, onlara yardım edeceksiniz.

İkizler Burcu: Bu Salı günü maddi konularda harcamalarınızın yüksek olması sizi sinirli kılabilir. Özellikle sevdiğiniz insan ve çocuklarınıza karşı sinirli ve gergin olabilirsiniz. Partnerinizin ailesine veya akrabalarına karşı yardımsever duygularla hareket edeceksiniz.

Yengeç Burcu: Aile hayatınızda ve özel yaşantınızda bugün sinirli hareketlerden ve söylemlerden uzak durmaya çalışmalısınız. İş hayatınızı seveceğiniz ve ilişkilerinizi güzelleşitreceğiniz bir döneme giriyorsunuz.

Aslan Burcu: İletişim halinde olacağınız yakın çevrenizle ve iş ortamlarınızdaki kişilerle bu hafta gergin, sinirli konuşmalara girmemeye çalışın. İnsanları organize edeceğim derken onları çok germeyin.

Başak Burcu: Ev sorumluluklarınız artarken, aşk, eğlence ve çocuk harcamalarınız yüzünden sinirli ve gergin olabilirsiniz. Borsada yatırım yapıyorsanız bu hafta dikkatli olmalısınız, anlık kararlardan ve risklerden kaçının.

Terazi Burcu: Ailenizle olan konuşmalarınızda sert söylemlerden, sinirli hareketlerden kaçınmanız yerinde olabilir. Onlarla bazı konularda anlaşmazlıklar yaşamaya meyillisiniz. Bir yandan da aileniz için yapılması gereken işlerinizi devreye sokacaksınız.

Akrep Burcu: Bu Salı iletişimsel konularda çabuk, fevri ve sinirli olabilirsiniz. Bazı adımlarınızda sıkıntı ve sorunları kendiniz konuşmalarınızla üzerinize çekmemeye çalışın. Aşk hayatınızda ve çocuk ilişkilerinizde onlara karşı yardımseverliğiniz üzerinizde olabilir.

Yay Burcu: Bugün parasal konularda çabuk sinirlenmelere, anlık tepkilere açıksınız. Özellikle sonucunu beklediğiniz bir işle ilgili konuşmalarda sakin olmak size çok şey kazandırabilir. Ailenize yardım etmekten ve onlar için birşeyler yapmaktan mutluluk duyabilirsiniz.

Oğlak Burcu: Kariyerinizde ve iş hayatınızda bazı konuşmalar sizi sinirli ve gergin yapabilir. Sert söylemlerden kaçının. Yakın çevrenizdeki insanlara yardım edecek, onlara karşı anlayışınızı yüksek tutacaksınız.

Kova Burcu: Bugün medya, eğitim ve daha az tanıdığınız insanlarla yapacağınız konuşmalarda sinirli, gergin ve agresif olabilirsiniz. Dış ortamlarda enerjinizi iyi kontrol etmeye çalışın. Maddi konularda oldukça yumuşaksınız ve diğer insanlara yardım etmek öne çıkabilir.

Balık Burcu: Bu Salı geleceğinize yönelik konuşmalarda parasal işlerinizde sinirli ve gergin etkilere dikkat edin. Arkadaş ortamlarınızda sert söylemlere açıksınız. Bir yandan da onlardan göreceğiniz anlayış ve yardımlar sizi çok mutlu edebilir



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR