Bugün öğle saatlerinde yengeç burcunda oluşan dolunayla beraber ailevi konu ve olaylar hassasiyet kazanabilir. Evimizin, yuvamızın güvenliği, aile hayatımızda önemli kararlar alabiliriz. Bir yandan da alacağımız güzel teklifler hayatı bize keyifle algılatatacak. Şanslı etkiler bu dolunayda devrede.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; iyi ruhlu, önder, maceraperest, seyahat etmeyi seven, sosyal ortamlara düşkün bir insansınız. Organize etme yeteneğiniz çok gelişmiş. Aynı anda bir çok işi yapma eğiliminiz sizi zorlayabilir. Çok yer görecek,bol bol gezeceksiniz. Bu sene, enerjiniz çok yüksek, önemli şanslar ayağınıza gelecek.




Koç Burcu: Bugün oluşan dolunay aile hayatınıza daha fazla odaklanmanızı sağlayabilir. Aile hayatınızda, evinizle ilgili konularda önemli sonuçlar ve kararlarla karşılaşabilirsiniz. Bir yandan da iş hayatınızda güzel tekliflere ve şanslara açıksınız.




Boğa Burcu: Dolunay satış, reklam, tanıtım, pazarlama, iletişim, bilgisayar alanlarınıza daha fazla ilginizi yöneltmenize ve bu alanlarda önemli sonuçlar elde etmenize sebep olabilir. Yakın çevrenizde olup biten olaylar bu dolunayla önem kazanıyor.

İkizler Burcu: Bugün oluşan dolunayla beraber elinize bir para geçebilir. Bu parayla beraber planlarınızı devreye sokabilirsiniz. Aile hayatınızda parasal destekler ve şanslar da bu dolunay zamanı karşınıza gelebilir. Sorunlarınıza çözümler bulacaksınız.




Yengeç Burcu: Bugün oluşan dolunay hayatınızla ilgili önemli kararları karşınıza getirebilir. Özel ilişkilerinizde dengeyi iyi sağlamalısınız. Bu kararlar özel hayatınızı destekliyor. Sevdiğiniz insanla kısa vadeli planlarınız üzerine eğilebilirsiniz.




Aslan Burcu: Bugün oluşan dolunayda biraz kadersel etkiler etkiler altındasınız. Sağlığınızı çok zorlamayın ve olayları akışına bırakmayı deneyin. İş konularında güzel şanslarınız var. Güzel gelişmeleri tedirginliklerinizle bozmayın.




Başak Burcu: Bugün öğlen saatlerinde oluşan dolunay sosyal çevre ve arkadaşlık ilişkilerinize dokunacak. Onlara daha fazla zaman ayırmanız gerekebilir. Hatta aşk hayatınızı onlarla paylaşabilir ya da çeşitli etkinliklerde bulunabilirsiniz.




Terazi Burcu: Öğle saatlerinde oluşan dolunay, kariyerinizdeki önemli olayları hayatınıza taşıyacak. Bu süreçte kariyerinize gereken özeni göstermelisiniz. Aile hayatınızda da güzel şanslar ve fırsatlar karşınıza gelebilir.




Akrep Burcu: Dolunay, seyahat, medya, ticaret, hukuk, eğitim, yabancılarla yapılacak işler, uzaktaki akrabalar alanınızda gerçekleşiyor. Bu alanlarınızda hassaslıklara açık olacaksınız. Yalnız bu alanlarda karşınıza çok özel ve geleceğinizi ilgilendiren güzel işler ve teklifler de gelebilir.




Yay Burcu: Dolunay ortak parasal konuları hayatınıza taşıyacak. Bu dönemde para alışverişlerinize dikkat edin. Para fırsatlarınız açık olacağından para harcamalarınızda hızlanabilir. İş hayatınızdaki gelişmeler sizi bile hayrete düşürüyor.




Oğlak Burcu: Bu dolunayda özel hayatınıza özen göstermelisiniz. İlginizi sevdiğiniz insana veya ortaklı işlerinize kaydıracaksınız. Seyahat, eğitim, medya işlerinizde çok güzel gelecek fırsatlarınız devreye girebilir.




Kova Burcu: Dolunay iş hayatınızdaki oluşumları hızlandırabilir. İşinizdeki bazı hassasiyetler yüzünden sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Yine de bu dolunayda iç sesiniz sizi doğru yönlendirebilir. Geri planda durduğunuz her tür işinizde güzel parasal tekliflere açık olacaksınız.




Balık Burcu: Dolunay sizin aşk ve çocuk alanlarınızı tetikleyecek. Bu tarihten sonra aşk hayatınızda önemli konu ve olaylar gündeminizde olabilir. Ama alacağınız güzel tekliflerle beraber kendinizi çok mutlu ve şanslı hissedeceksiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR