Bugün devreye giren venüs- jüpiter olumlu açısıyla hayatımıza güzel şanslar ve teklifler gelebilir. İlişkilerimizde istediğimiz sonuçları almaya yatkın olacağız. Alışverişte, güzellik temalarında abartıdan uzak duralım. Yarın da devreye giren merkür- jüpiter olumlu açısıyla bu günlerden elimizden geldiği kadar yararlanmaya faydalanalım.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; iradeli, hırslı, kararlı, azimli, istekli ve başarılı bir insansınız. Maddi konularda ilerici ve tutarlı kararlarınızla çok kısa zamanda isteklerinize kavuşacak bir azminiz var. Çevrenizdeki insanları etkiliyorsunuz. Sizin için dünya çok net ve herşey böyle olmalı. Bu sene, çok şanslı bir yıl geçireceksiniz.




Koç Burcu: İş alanlarınızda ve parasal konularda güzel fırsatlar ve şanslar karşınıza gelecek. Maddi konularda yapılması gerekenleri rahatlıkla halledeceksiniz. Yakın çevrenizdeki insanlarla iletişiminiz bugün hızlı akacak.




Boğa Burcu: Bugün ilişkinizi bir üst seviyeye taşıyacak bir evlilik veya nişan teklifi alabilirsiniz. Partnerinizle oldukça romantik etkileşimleriniz var ve hayat sizi birçok açıdan destekleyecek. Gelecek planlarınızı bu dönemde hızlandırabilirsiniz.

İkizler Burcu: Bugün aile hayatınızda keyfinize diyecek olmayabilir. Bir ev alım, satımı konusunda güzel şanslara sahip olacaksınız. Karşınıza güzel bir teklif gelebilir veya aile hayatınız için yapmanız gerekenleri kolay halledebilirsiniz.




Yengeç Burcu: Bugün, özel hayatınızda, çocuk konularında güzel ve etkili bir iletişim içinde olabilirsiniz. Bir yandan da özel hayatınızda yakın çevrenizle beraber yapacağınız güzel planlar devreye girebilir.




Aslan Burcu: Bugün aile ve iş hayatınızda bolluğu, bereketi, güzellikleri tadacağınız ve biraz da harcamaların olacağı birgün. Aile hayatınızda parasal kazançlarınız artabilir. Sosyal ortamlarda çevrenizdekileri etkileyeceksiniz.




Başak Burcu: Bugün yakın çevrenizle olan bağlantılarınızda ve işlerinizde çok güzel fırsatlar ve şanslarla karşılaşabilirsiniz. Güzel planlar, etkili iletişimler sizi çok mutlu edebilir. Kariyerinizde kendinizi göstereceksiniz.




Terazi Burcu: Bugün hem parasal konularda, hem aile ve emlak işlerinizde çok güzel şanslar ve fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Parasal konularda önemli tekliflere hazır olmalısınız. Bugünlerde kendinizi birçok açıdan şanslı ve mutlu göreceksiniz.




Akrep Burcu: Bugün, sosyal ortamlarda veya arkadaşlarınızdan güzel teklifler alabilirsiniz. Bu teklifler hem iletişimsel işlerinizi, hem de kişisel kararlarınızı destekleyen türden olabilir. Fırsatlı ve şanslı günler.




Yay Burcu: Bugün parasal işlerden çok güzel kazançlar sağlayabilirsiniz. Geri plandan yürüttüğünüz işlerinizde de çok güzel teklifler karşınıza gelebilir. Özel hayatınıza gereken özeni göstermelisiniz, sosyal ortamlarda sevdiğinizle aktivitelere dahil olun.




Oğlak Burcu: Bugün geleceğiniz adına alacağınız kararlar şanslı ve bereketli olacak. Arkadaşlarınızla beraber yapacağınız tatil veya gelecek planları bugün sizi heyecanlandırabilir. Bir yandan da işlerinizi düzgün bir şekilde tamamlamak isteyeceksiniz.




Kova Burcu: Bugün kariyerinizdeki güzel ilişkiler size parasal teklifler olarak dönebilir. Kalabalıklar içinde şanslı olacaksınız. Aşkta sizi harekete geçirecek konu ve olaylar etrafınızda cereyan edecek. Para harcamaya yatkınsınız.




Balık Burcu: Sevdiğiniz insanla hayatınızı güzelleştirecek, güzel tekliflere, romantik oluşumlara özellikle seyahat ve tatil sırasında hazırlıklı olun. Yine gelecek planlarınız ve sosyal çevrenizle ilgili işlerinizde şansınız yüksek olacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR