Bugün ve yarın Ay İkizler burcunda olacak. Üst solunum yollarımız uyarılıyor. İkizler Burcu astrolojide omuzları, kolları, elleri ve ciğerleri temsil eder. Ay bu burçta dolaşırken bu organlarımızı hassaslaştırdığından acil olmadıkça operasyonlardan bu tarihler arası kaçınmakta fayda var. Romatizma problemi olanlar dikkat etmeli ve problemli bölgeyi rüzgardan korumalıdırlar. Yeni insanlarla tanışmak ve bağlantı kurmak için harika bir iki gün. Kollektif zaman geçirmek, sosyal olmak, eğlenceli ortamlarda bulunmak, kısa seyahatler, konferans, seminer, tanıtımları için güzel günler.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; hırslı, zeki, planlı, kabiliyetli, iradeli ve yüksek arzulara sahip bir insansınız. Hayata uyum sağlamayı iyi beceriyorsunuz. Herhangi bir zorlukla karşılaştığınızda asabi tarafınız ön plana çıkıyor. Serinkalılığınızı böyle durumlarda korumanız işinize yarayacak. Bu sene, ev ve aile hayatınızda önemli şanslar yakalayacaksınız.




Koç Burcu: Bugün oldukça eğlenceli bir gün olabilir. Sevdiğiniz insanla iletişiminiz aranızdaki ilişkiyi güçlendirecek. Birbirinizi özel hayatınızda kolay harekete geçireceksiniz yalnız iletişime dayalı işlerinizde kolay tatmin olamayabilirsiniz.




Boğa Burcu: Sevdiğiniz insanla yabancı ortamlarda bulunabilir veya seyahatlerde kendinizi mutlu edebilirsiniz. Bir yandan da maddi konuların üzerine eğilmelisiniz, sosyal ortamlarda parasal konularda dikkatli olun.




İkizler Burcu: Bugün tam da istediğiniz gibi aktif ve hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Uzun zamandır yapmak istediğiniz alışveriş, dolaşma gibi etkileriniz devrede, sadece çok harcamamaya çalışın. Kafa dalgınlıkları sizi en çok iş alanlarınızda zorlayabilir.




Yengeç Burcu: Bugün işinizle ilgili sorumluluklarınızda yetersizlikler görülebilir. Sevdiğiniz insanla paylaşacak çok şeyiniz var ve işten daha çok keyifli vakit içinde olmak istiyorsunuz, dışarıdan alacağınız haberlerde yanılma payına karşı dikkatli olun.




Aslan Burcu: Sosyal ortamlarınız ve grupsal toplantılar önem kazanacak. Arkadaşlarınızla bir araya gelebilir ve kısa vadeli planlarda bulunabilirsiniz. İş hayatınızda etkili konuşmalar altındasınız ama hala içinizi sıkan birşeyler var, takıntılardan uzaklaşın.




Başak Burcu: Kalabalık yerler, dış ortamlar, bugün önemli olacak. Aile ortamlarınıza vaktinizi ayırmak istemeyebilirsiniz, bugün aile bağlantılarınız duygusal açıdan sizi zorlayabilir. Özel hayatınızda da bazı sıkıntılara dikkat edin.




Terazi Burcu: Dış ortamlarda, seyahatlerde kendinizi ortaya koyacaksınız. İş hayatınızda bazı dalgınlıklara dikkat edin, odaklanmakta zorlanabilirsiniz. Kafanızda büyüttüğünüz konular kolay mutlu olmanızı engelleyebilir.




Akrep Burcu: Bugün biraz ketum, biraz araştırmacı ve ruhsal konulara daha fazla ilgi duyarak gününüzü geçirebilirsiniz. Ortak parasal işlerinizde yanıltıcı etkilere karşı dikkat edin. Yakın çevrenizle ve ailenizle vakit geçirmek önem kazanacak.




Yay Burcu: Sevdiğiniz insanla beraber programlar yapabilir ve onun isteklerine önem verebilirsiniz. Bir yandan da duygusal yetersizlikleriniz, özel hayatınızda sizi zorlayabilir. Aile ortamlarınızda kolay demoralize olabilirsiniz.




Oğlak Burcu: Sevdikleriniz veya partneriniz dolaşma, alışveriş yapmak için sizi kandırabilir, beraber ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. Yalnız bitmemiş veya tamamlanmamış işler ruhunuzu sıkabilir. Sorumluluklarınız bugün size ağır gelebilir.




Kova Burcu: Bugün hayata aşkla bakacak, eğlenceli konu ve olaylar içinde olmak isteyeceksiniz. Çocuğunuz varsa onunla ilgili uğraşılarınız artabilir. Sosyal ortamlarda yapmak zorunda olduğunuz işler gözünüzde büyüyebilir.




Balık Burcu: Eviniz için alışveriş yapın ve eksikliklerinizi tamamlayın. Bu size biraz külfet gibi gelebilir çünkü evinizde miskinlenmek bugün çok hoşunuza gidecek. Bir eşyanızı evin içinde kaybedebilirsiniz. Kafa dalgınlıklarına ve aile çekişmelerine dikkat.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR