Bugün saat 12:29’da yay burcunda bir yeniay meydana geliyor. Bu yeniayda seyahat, eğitim, yabancılarla yapılacak işler, yayıncılıkla ilgili konularda önemli kararlarımızı devreye sokabiliriz. Yine bugün oluşan mars-uranüs karşıtlığıyla, sert etkiler altındayız. Gücümüzü ve enerjimizi iyi kontrol etmeliyiz. Yoksa olmadık riskli ve tehlikeli durumlar içinde yer alabiliriz. İsyankar, asi, düşünmeden hareket etme enerjisine dikkat edelim. Eğer düşüncesiz ve aceleci hareket edersek kazalara davetiye çıkarabiliriz. Psikolojik patlamalar, öfke nöbetleri ilişkilerimizi zorlayabilir. Bu süreçte esnek olursak ve değişmesi gerekenleri farkedersek, o zaman bu olumsuz transit etkisini kendi lehimize çevirebiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız, şanslı, popüler, iş alanında ileri görüşe sahip bir insansınız. Güçlü insanlar ve ortamlardan her daim yardım göreceksiniz. Önemli başarılar kazanacaksınız ama bu başarılardaki tutumunuzun özel hayatınızı olumsuz etkilemesine izin vermeyin. Bu sene, enerjinizi iyi kontrol etmelisiniz. Hayatınızda yenilikler olacak.




Koç Burcu: Yeniayla birlikte seyahat, eğitim, hukuk, ticaret, medya, yabancı ortaklı işler alanlarınızda karar ve başlangıçlarınızı devreye sokabilirsiniz. Bu yeniay zamanı, özel hayatınıza dikkat etmelisiniz. Sevdiğiniz insan size karşı sabırsız olabilir veya siz ona karşı anlamsız tepkiler verebilirsiniz.




Boğa Burcu: Yeniay sizin ortaklaşa gelir ve giderler evinizde oluşuyor. Başkalarının kaynakları önemli olmaya başlıyor. Bu yeniay zamanı, iş hayatınızda beraber çalışacağınız insanlara karşı hırslı, hareketli ve sabırsız etkiler altındasınız.




İkizler Burcu: Bugün itibarıyla evlilik, özel hayat, ikili ilişkiler ve ortaklı iş hayatınızda yeni karar ve başlangıçlarınızı verebilirsiniz. Sevdiğinize ve çocuğunuza karşı sabırsız ve anlayışsız tutumlardan uzak durun. Ayrıca sosyal ortamlardan göreceğiniz tepkiyle bazı sürtüşmeler gündeminizde olacak.




Yengeç Burcu: Bu yeniayla birlikte, yeni iş başvuruları, takipleri, görüşmeleri, şartların iyileştirilmesi yaşayacaklarınız arasında yer alacak. Yine sağlığınızı ilgilendiren alanlarda önemli kararlar alabilirsiniz, ev hayatınızda ve aile ortamlarınızda sabırsız, aceleci ve anlayışsız olmanız mümkün.




Aslan Burcu: Aşk hayatınızda, çocuklarınızla ilgili konularda, spekülasyon veya borsaya dayalı, kreatif işlerinizde yeni kararlar alabilir, başlangıçlarınızı gündeme getirebilirsiniz. Bugün iletişime dayalı konularda, dış ortamlardan veya uzaklardan alacağınız haberler sizi sinirli kılabilir.




Başak Burcu: Eviniz ve ailenizle ilgili önemli konu ve kararları bugün ve sonrası uygulayabilir, evinizle ilgili istediğiniz başlangıçları yapabilirsiniz. Bu Cuma oldukça sabırsız ve aceleci etkilerle hareket edebilirsiniz. Ödemeleriniz ve para dengeniz arasında dengeyi iyi sağlamalısınız.




Terazi Burcu: Önemli satış, pazarlama, yayıncılık ve reklam işleriniz varsa bugünden sonra devreye sokmaya çalışın. Bugün, kendi hayatınıza harcamak istediğiniz vakit sizi mutsuz ve sinirli kılacak, partnerinizle aranızdaki diyaloglara dikkat etmeli ve anlayışsızlıklardan kaçınmalısınız.




Akrep Burcu: Para evinizde oluşacak yeniay bu alanlarda yenilikleri ve şansları ayağınıza getirecek. Bu tarihte çevrenizdekilerle anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Sizi kimsenin anlamadığını düşünüyorsunuz. Kendinizi çok zorlamayın, kavgadan tehlikeden uzak durun.




Yay Burcu: Bu 2 hafta sizin için önemli çünkü bir yılın aktif konularını ve başlangıçlarını da belirliyorsunuz. Arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde sabırsız ve aceleci olabilirsiniz. Aşk hayatınızdaki iniş çıkışlar, sosyal ortamlardaki davranışlarınızı etkileyecek. Sevdiğiniz insanla kavga etmeyin.




Oğlak Burcu: Yeniayla birlikte diğer burçların aksine önemli işleriniz ve planlarınız için harekete geçmemeli, önünüzdeki dönem için hazırlık yapmalısınız. Bugün iş alanlarınızda inanılmaz aceleci ve sinirli davranabilirsiniz. Dengeyi iyi sağlamaya çalışın.




Kova Burcu: Bu yeniayla birlikte işten elde edilen gelirlerinizi arttırabilir, çevrenizden destek alabilirsiniz. Arkadaşlarınızın ön ayak olacağı yeni iş ve kararlarla karşılaşabilirsiniz. Yine bu tarihte bulunacağınız ortamlarda sinirli ve agresif tavırlarınız çevrenizi şaşırtabilir.




Balık Burcu: Kariyer ve iş hayatınızdaki önemli başlangıçlarınız için bugün oluşan yeniaydan faydalanmalısınız. Kafanız ticari konulara ve iş alanlarınızda iyi çalışacak. Para ödemeleriniz varsa oldukça sinirli ve aceleci tavırlar içinde olabilirsiniz. Sevdiğiniz insanla para tartışmalarına girmemeye özen gösterin.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR