2 hafatada bir burç değiştiren ve ilgi alanlarımızı belirleyen merkür oğlak burcuna geçecek ve bu süreçte iletişimimizde pratik, gerçekçi, net ve iş bitirici olmaya başlıyoruz. Olaylara bakış açımız geleneksel olabilir. İş hayatımızın üzerine düşmek için güzel bir dönem.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; hırslı, yaratıcı, yerinde duramayan, agresif bir insansınız.Tutumlu davranmaya özen gösterirsiniz. Özel hayatınızda çok kolay etkilendiğinizden, kandırılmalara açık etkiler altındasınız. Maceracı yönünüzü dengelemeli ve kanuni sorunlardan kaçınmalısınız. Bu sene, önemli işlerinizin üzerine düşebilirsiniz.




Koç Burcu: Bugün itibarıyla merkürün iş ve kariyer alanlarınıza kaymasıyla bu alanlarınızda beraber çözümcü, disiplinli yönleriniz ortaya çıkacak, 2 hafta boyunca daha fazla iş konularınıza kanalize olacaksınız.




Boğa Burcu: Bugün itibarıyla seyahat, eğitim, hukuk, medya konularınızda konuşma ve görüşmeleriniz artmaya başlayacak. Bu alanlarda yaşayacağınız sorunlara etkili ve pratik çözümler üretebilirsiniz.




İkizler Burcu: Bugün itibarıyla ortaklaşa para alanlarınızda çözüme yönelik hareket etmeye başlayacaksınız. Bir ödeme çizelgesi hazırlayabilir, banka işlerinizi istediğiniz düzene sokabilirsiniz. Bir yandan da gizemli konuları konuşmak hoşunuza gidecek.




Yengeç Burcu: Bugün ve sonrasında özel hayatınızda yaşayacağınız sorunlara çözüm üretmek daha kolay görünüyor, sevdiğinizle konuşmayı ve olayları gerçeklikle incelemeyi denemelisiniz. Başkalarına danışmak ve onlardan görüş almak isteyeceksiniz.




Aslan Burcu: Bugün itibarıyla iş ve sağlık alanlarınızda konuşmalarınızı ve görüşmelerinizi arttırıyorsunuz. Kafanız hızlı, net, pratik ve gerçekçi çalışacak. Bir yandan da sağlık kontrollerinizi yaptırmak için uygun bir döneme giriyorsunuz.




Başak Burcu: Bugün ve sonrasında aşkı daha fazla konuşabilir, sorgulayabilir veya varsa bu alanlarınızdaki sorunlara kesinlik ve netlik getirmek isteyebilirsiniz. Yine çocuğunuzla olan iletişiminiz artıyor. Öğrenmeye veya öğretmeye açık bir dönem.




Terazi Burcu: Bugün itibarıyla, ailevi meselelerin üzerine daha fazla düşecek ve onlarla olan iletişiminizi hızlandıracaksınız. Bu alanlarda yaşadığınız sorunlara kesin ve net çözümler üretmek isteyebilirsiniz ve bunu yapacaksınız da.




Akrep Burcu: Bugün itibarıyla yakın çevrenizle olan iletişiminiz artıyor. İfadenizde ve işlerinizde sorunlarınıza kesin ve net çözümler üretmek, kontrolcü davranmak önem kazanabilir. Kendinizi geliştirmeye ve öğrenmeye açıksınız.




Yay Burcu: Bugün itibarıyla parasal konularda daha fazla düşünecek, konuşmalar içine gireceksiniz. Ticari hayatınız hareketlenebilir. Bu alandaki sorunlara disiplinli ve net tavırlarla yaklaşabilirsiniz.




Oğlak Burcu: Bugün merkürün sizin burcunuza geçmesiyle beraber artık ifade de rahatlıyorsunuz. Kendiniz ve hayatınızla ilgili konuşmalarınız artabilir. Önemli görüşmeler ve anlaşmalar içine girebilirsiniz.




Kova Burcu: Bugün itibarıyla ruhsal konulara ve bilinçaltındaki düşüncelerinize odaklanacağınız bir döneme giriyorsunuz. Olayları gözden geçirebilir, planlarınızı bu süreçte oluşturabilirsiniz. Sırlarınızı kimseyle paylaşmayın, dedikodunuz yapılabilir.




Balık Burcu: Bugün itibarıyla arkadalarınızla yapacağınız planlı ve net organizasyonlarınız devreye gireyebilir. Onlarla paylaşımlarınızı ve iletişiminizi arttıracaksınız. Onlara yardım etmek, onlardan yardım almak isteyebilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR