Haftaya ay terazi burcundayken daha çok ilişkilerimize veya ortaklı işlerimize odaklanarak başlıyoruz. Öğlen saatlerine kadar haftaya kanalize olmakta zorlanabiliriz. Öğleden sonra ayın olumlu açı kazanmasıyla beraber keyfimiz yerine geliyor. Çarşamba günü, değişik insanlarla güzel görüşmeler içine girebiliriz. Perşembe günü merkür oğlak burcuna geçecek ve iletişimimizde pratik, iş bitirici olmaya başlıyoruz. Cuma günü saat 12:29 Da yay burcunda bir yeniay meydana geliyor. Bu yeniayda seyahat, eğitim, yabancılarla yapılacak işler, yayıncılıkla ilgili konularda önemli kararlarımızı devreye sokabiliriz. Yine bugün enerjimizi iyi kontrol etmeliyiz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; bağımsız, huzurlu, bilgili, yeni şeyler öğrenmeyi seven bir insansınız. Yapıcı yönleriniz insanların sizi daha fazla sevmesini sağlıyor. Değişken ortam ve yerler ilginizi çeker, sabitliği çok sevmezsiniz. Yaşlı akrabalarınızla problem yaşayabilirsiniz. Bu sene, iş hayatınızda güzel anlaşmalar içine girebilirsiniz.




Koç Burcu: Bugün, özel hayatınıza vaktinizin çoğunu ayıracaksınız. Sevdiğiniz insanla gün içinde yapılacak keyifli organizasyonlar devrede olabilir. Öğleden sonra sezgileriniz kuvvetleniyor, parasal harcamalarınız hızlanabilir.




Boğa Burcu: Gün içinde yapacaklarınız ve günlük rutin işlerinizde öğlene kadar önemli kararlardan uzak durun. Öğleden sonra sevdiğinizle planlarınız devreye girebilir. Daha çok onun hayatına göre davranabilirsiniz.




İkizler Burcu: Bugün aşk hayatınızda veya çocuk alanlarınız aktif olarak haftanız başlıyor. Öğle saatlerine kadar canınız önemli işlerle uğraşmak istemeyecek. Öğleden sonraysa keyfiniz yerine geliyor, tatlı tüketimi artabilir.




Yengeç Burcu: Bugünü gününüzü ev hayatınıza ve aile ortamlarınıza yönelik geçirebilirsiniz. Öğleden sonra aşk hayatınıza odaklanabilir, sevdiklerinizle keyifli aktivitelerde bulunabilirsiniz. Yaratıcılığınız artıyor.




Aslan Burcu: Bugün, iletişim alanlarınız veya yakın çevre konularınızda öğlen saatlerine kadar önemli işlerden uzak durun. Öğleden sonraysa aile hayatınızda sevdiğiniz birinden duyacaklarınız sizi mutlu edebilir. Vaktinizi ailenizle geçirmek isteyeceksiniz.




Başak Burcu: Eviniz, aileniz ve bütçe konuları bugün sizin için önemli olabilir yalnız önemli adımlardan öğlen saatlerine kadar kaçının. Öğleden sonraysa iletişim trafiğiniz hızlanıyır, yakın çevrenizdekilerle güzel planlarınız devreye girecek.




Terazi Burcu: Fikir yoğunluklarınız bu sıralar fazla olduğundan, birden fazla iş alanına yayılmış durumdasınız. Yakın çevrenizdeki insanlardan destek sağlayabilirsiniz. Öğleden sonraysa artık biraz rahatlayacaksınız. Maddi konularda önemli konuşmalar gündeme gelebilir.




Akrep Burcu: Yapmanız gereken işleriniz dışında bir çok konuyu halledebilirsiniz. Dinlenmek ve gücünüzü toplamak iyi gelecek. Öğleden sonra enerjiniz yerine gelmeye başlıyor. Güzel görünmek, dolaşmak, hava almak isteyeceksiniz.




Yay Burcu: Bugün arkadaşlarınıza veya sosyal çevrenize ayıracağınız vakit fazla olacak. Canınız eve tıkılmak istemeyebilir. Kafanızda bir sürü plan ve proje dolaşıyor, bunları uygulamak için doğru zamanı kolluyorsunuz.




Oğlak Burcu: Haftanıza iş ve kariyer hayatınıza odaklanarak giriş yapacaksınız yalnız öğlene kadar önemli işlerden kaçının. Enerjinizi dış çevrelere harcadığınızdan, özel hayatınıza ayıracağınız vakit azalmış durumda. Sevdiğinizle sosyalleşin.




Kova Burcu: Bugün daha çok dış ortamlar ve daha farklı yerler içinde bulunacaksınız. Bu dönem beyninizi çok zorlamayın, şüphe mekanizması fazla işleyecek. Öğleden sonraysa iş hayatınız hareketleniyor, bir kadından göreceğiniz destek yüksek olabilir.




Balık Burcu: Bugün, aileniz ve sevdiklerinize yapacağınız harcamalar olabilir. Gün içinde dengenizi sağlamalısınız. Sabah saatlerinde parasal işlerinizi halledebilirsiniz. Öğleden sonra yaratıcılığınız artarken, daha çok dış ortamlarda vaktinizi harcamak isteyebilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR