Bugün sabah saatlerinde oldukça keyifli etkiler altındayız. Tembellik yapmak, güzelliğimize daha fazla vakit harcayabiliriz. Öğlen saatlerine kadar ay boşlukta olacağı için önemli işlerden uzak duralım. Öğleden sonra iş hayatımızda kendimizi etkili bir şekilde gösterebiliriz. Yapılması gerekenler konusunda titiz yönlerimiz öne çıkacak ancak akşam saatlerinde kafa dalgınlıkları ve yanılgılar oluşabilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; derin düşünen, iyi yürekli, cömert, tartışmacı bir insansınız. Ani verilecek kararlarda ve spekülatif işlerde diğer insanlara göre daha çok dikkatli olmalısınız. Başınızdan bir kaza geçebilir. Yine de başarılı ve uzun bir yaşamınız olacak. Bu sene birden fazla alana yayılabilirsiniz.




Koç Burcu: Bugün gemişe yönelik düşünceler kafanızda yer edebilir. Sevdiklerinize karşı kafanız karışık olabilir. Öğleden sonra kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Çalışma temponuz hızlanacak.




Boğa Burcu: Ev hayatınızdaki yoğunluğunuz yerini aşk hayatınıza veya yaratıcılığa dayalı işlerinize bırakabilir. Hayattan almanız gereken keyfi akşam saatlerinde üzerinizde hissedebilirsiniz. Arkadaşlarınız kafanızı bulandırabilir.




İkizler Burcu: Bugün tüm işlerinizi hızlıca halledip, geri kalan zamanda evinizde olmanın özlemini çekebilirsiniz. İş sorumluluklarınız sizi yoruyor. Aile hayatınız bugün itibarıyla bir kaç gün gündeminizde olacak.




Yengeç Burcu: Bugün sabah saatlerinde maddi konularda halledilmesi gereken işlerinize vakit ayıracaksınız. Öğleden sonra, iletişim trafiğiniz hızlanacak. Vereceğiniz sözlere dikkat edin ve herşeyin notunu alın lütfen.




Aslan Burcu: Bugün kişisel kararlarınızı uygularken biraz zorlanabilirsiniz. Akşam saatlerinde parasal konularda kafa dalgınlarınız söz konusu olabilir. Herşeyi hemen halletmek istiyor olacaksınız, yakın çevrenizden bir insanla vaktinizi harcayacaksınız.




Başak Burcu: Öğleden sonra özel hayatınızda bazı konularda kafanız net olmayacak. Yine de kendinizi bir kaç gün boyunca canlı ve hareketli hissedeceksiniz. Bir sözünüz varsa yerine getirmek için isteksiz olabilirsiniz.




Terazi Burcu: Bir kaç gün boyunca iş alanlarınızda yamanız gerekenler üzerine yoğunlaşabilirsiniz. Canınız önemli ve detay gerektiren işlerle uğraşmak istemeyebilir. Aile hayatınızda bazı içsel stresler oluşabilir.




Akrep Burcu: Arkadaşlarınızla daha çok vakit geçireceğiniz ve sosyal ortamlarda bulunacağınız bir kaç gün geçireceksiniz. Hayatınızı yeniden yapılandırırken çevrenizden destek almak sizin için çok önemli.




Yay Burcu: Fazlasıyla koşturacağınız ve göz önünde olacağınız bir kaç gün içindesiniz. Bugün önemli işleriniz varsa kafanız dalgın ve karışık olabilir. İyimserlikle hareket etmeniz, sıkıntılarınızı aşmanız için birebir.




Oğlak Burcu: Bugün başkalarıyla yapacağınız görüşme ve konuşmalarda biraz dağınık bir yapı sergileyebilirsiniz. Herşeyi gözünüzde fazla büyütmeyin ve işlerinizi ertlemeyin. Grupsal işlerinizden şans sağlayabilrisiniz.




Kova Burcu: Bu bir kaç gün boyunca ortaklaşa para alanlarınız devrede olacak. İş hayatınızda beklediğiniz destekleri rahatlıkla alabilirsiniz yalnız harekete geçmekte zorlanıyorsunuz. Biraz daha gayretli olmalısınız.




Balık Burcu: Özel hayatınızda kafanız karışık ve dalgın olabilir. Hareketlerinizin belirsizliği ve kararsızlığı sizinle bir arada olan insanların da kafasını karıştırıyor. Arakadaşlarınız ve çevrenizle bir hareket etmeye çalışmalısınız.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR