Bu haftasonu, Ay Yengeç burcunda dolaşacak. Beslenmede karbonhidrat günleri olduğundan unlu ve tatlı tüketme ihtiyacımız artabilir. Şeker hastaları bu iki güne çok dikkat etmemeliler. Çamaşır yıkamak, evimizle ilgilenmek, ıslak zemin temizliği yapmak yararlı olacaktır.Bugünlerde vaktimizi ailemize yöneltebiliriz. Yürüyüşe çıkmak, aile ziyaretleri gerçekleştirmek, fazla harekete ihtiyaç duyulmayan aktivitelerde bulunmak en iyisi.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; zeki, yetenekli, yaratıcı bir insansınız. Bazı konularda ağır hareket etmeniz bazen ayağınıza kadar gelen şansları tepmenize neden oluyor. Hayatınızda akrabalarınızdan ve yakınlarınızdan hep destek göreceksiniz. Önemli bir miras elinize geçebilir. Bu sene, aile hayatınızda iniş çıkışlarınız olabilir. Yine de işlerinizde şans sizden yana.

Koç Burcu: Evinizde ve aile ortamlarınızda olmak sizin için önemli olacak. Dinlenmeli ve yapacaklarınız için enerji toplamalısınız. Özel hayatınızda sevdiğiniz insan duygusal olarak sizi kolay sinirlendirebilir.

Boğa Burcu: Telefonunuz durmayacak. iş ve sağlık alanlarınızda beklenmedik olaylara karşı kolay tepki verebilir ve insanlara karşı sabırsız ve anlayışsız olabilirsiniz. Yakın çevre olaylarınızı iyi organize etmelisiniz.

İkizler Burcu: Bu birkaç gün boyunca paranızın hesabını yapmak ve koşullarınızı gözden geçirmek ön planda olabilir. Etrafınızdan alacağınız destekleriniz çok fazla. Sevdiklerinizle anlaşmazlıklara dikkat edin.

Yengeç Burcu: Kendi istekleriniz bir yana, vaktinizi ailenize ve sevdiklerinize ayırabilirsiniz. Yine de aile hayatınızda bir insan bugün heheylerinizi üzerinize toplayabilir. Sevdiklerinize karşı anlayışı elden bırakmayın.

Aslan Burcu: Bu Cumartesi uzaklardan alacağınız haberler ya da verdiğiniz bir söz üzerinizde gerilim yaratabilir. Enerjinizi çevrenize aktaracaksınız. Bir yandan da isteksiz yapınızla kolay duygusal tepkiler verebilirsiniz.

Başak Burcu: Bugün vaktinizi daha çok arkadaşlarınıza ve sosyal ortamlarınıza ayırmak isteyeceksiniz. Bu aralar ev ve aile hayatınıza fazla odaklı oluşunuz arada böyle ortamlarda bulunarak nefes almanıza neden olacak.

Terazi Burcu: Bugün, kalabalık ortamlarda ve iş alanlarınızda enerjinizi yüksek hissedeceksiniz. Özel hayatınızda dengenizi hala sağlamış değilsiniz ve sevdiğiniz insanla anlaşmak bu aralar sizi sinirli kılabilir.

Akrep Burcu: Bulunacağınız dış mekanlarda göreceğiniz bir tavır hoşunuza gitmeyebilir. Olayların üzerine farklı tavırlarla yaklaşmayı deneyin. Anlayışınız yüksek ama hala parasal tedirginlikleriniz var ve kendinizi güvende hissetmiyorsunuz.

Yay Burcu: Bugün ortaklaşa maddi konulara ve para işlerine yoğunlaşabilirsiniz. Sevdiklerinizle beraber yapılacak planlar veya alışverişler kafanızı biraz rahatlatabilir. Arkadaşlarınızdan alacağınız bazı haberler yüzünden sinirlenebilirsiniz.

Oğlak Burcu: Bugün iş alanlarınızdan uzaklaşmalı ve vaktinizi daha çok özel hayatınıza yöneltmelisiniz. İhmal ettiğiniz özel yaşantınızda bugün yapılacak planlar sizin ve sevdiğiniz insanın keyfini yerine getirecek.

Kova Burcu: Bugün pratik sonuçlara ve çalışmalara kendinizi bırakacaksınız. Haftanın içerisinde tamamlanması gerekenleri bugünden halletmelisiniz. Yoksa elinize ayağınıza dolaşabilir. Geleceğiniz adına önemli sorumluluklar altındasınız.

Balık Burcu: Bugün ilgi alanlarınız size ve sevdiğiniz insana keyif verecek olaylara kayabilir. İş ortamlarınız oldukça aktif ama siz bugününüzü özel hayatınıza ve sevdiğiniz insana ayırarak geçireceksiniz.









İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR