Bugün sabah saatlerinde daha keyifli ve iyimser etkiler altındasınız. Gün içinde ay boşlukta olacağı için önemli girişimleriniz ve kararlarınızı haftabaşına ertelemek doğru olabilir. Kafa karışıklıkları, dalgınlıklar hala devam ediyor. İletişimsel konularda dikkatli olunmalı.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; yetenekli, akıllı, ikna edici, çekici bir insansınız. Etkileyici kabiliyetlerinizle iş hayatınızda kolay başarılar elde edeceksiniz.Yaşam içinde iniş çıkışlar yaşamanız mümkün. Ama mühim olan sizin o iniş çıkışlara nasıl tepkiler vereceğiniz. Bol seyahat edeceksiniz. Bu sene, aile hayatınıza daha fazla vakit harcamak isteyeceksiniz. İlişkilerinize dikkat etmelisiniz.




Koç Burcu: İletişim yanınız çok aktif olmasına rağmen, üzerinizde garip bir şekilde kimseyle temas haline geçmeme hissi olabilir. Yakın çevre alanlarınızda ilginç ve biraz da abartılı gelişmelere şahit olabilirsiniz.




Boğa Burcu: Kafanız ticaret alanlarınızda iyi çalışabilir veya önemli bir işi halletmek için kolları sıvayabilirsiniz. Sosyal ortamlarda ve arkadaş çevrenizde kolay yanılgılar ve karışıklar oluşabilir.




İkizler Burcu: Duygularınızı ailevi konularda abartmaya meyilli olacaksınız. Sorumluluklarınızı yerine getirmeniz şu sıralar çok önemli ve bazen bu sorumluluklardan sıkıldığınızı hissediyorsunuz.




Yengeç Burcu: Kafanıza takılan bir takım konuşmalar, gün içinde aklınıza geldikçe sizi zorlayabilir. Gün içinde dış ortamlarda iş konularında kafa dalgınlıkları ve unutkanlıklar etkili olabilir. Dış ortamlarda çok oyalanmayın.




Aslan Burcu: İletişime veya organizasyona dayalı işlerinizde, toplantı ve görüşmelerinizde olumlu etkileriniz olabilir. Sosyal ortamlar veya özel hayatınız arasındaki gitgelleriniz üzerinizde baskı oluşturabilir.




Başak Burcu: Bugün iş sorumluluklarınız artacak. Göz önünde olacak, işlerinizi yarına bırakmamak için koşturacaksınız. Ailenizle, sosyal ortamlar arasındaki dengede bir takım sapmalar olabilir.




Terazi Burcu: Araştırma ve eğitim konuları gündeminizde olacağı gibi, seyahatler ve hukuki konular hayatınızın merkezinde olabilir. Yapacaklarınızın karşılığını alacak, önemli hareketlerde bulunacaksınız.




Akrep Burcu: Haftanın bu son gününde eksik işlerinizi halletmelisiniz. İç sesiniz sizi önemli olaylar konusunda uyarabilir ve siz bu uyarı doğrultusunda bir yol izleyebilirsiniz. Duygularınızı herkesle paylaşmayacaksınız.




Yay Burcu: Bugün ortaklaşa işleriniz veya özel hayatınızla ilgili konular gündeminizde yer alacak. Bu birkaç gündür bu alanlarda yaşadığınız stresler sizi yormuş olabilir. Çevrenizden veya arkadaşlarınızdan destek alacaksınız.




Oğlak Burcu: Bugün iş, hizmet alanlarınızdaki oluşumları hızlandırmak isteyebilirsiniz. İletişime dayalı işlerinizde abartılı bir iyimserlik içinde olabilirsiniz. Önemli insanlardan alacağınız destekler sabah saatlerinde yoğun olabilir.




Kova Burcu: Bugün sanatsal işlerde ve aşk hayatınızda dış kaynaklardan güzel etkiler ve destekler görebilirsiniz. Maddi konularda üzerinizde aşırı bir iyimserlik olabilir. Sosyal ortamlarınızdaki bazı konuşmalara dikkat edin.




Balık Burcu: Aile hayatınızda bazı karışıklıklar canınızı sıksa bile, gözünüzde konuları hemen büyütmemeye çalışın. Duygusal olarak kendinizi keyifli hissedeceksiniz. İş hayatınızda daha net olmaya ve kararsızlıklarınızı üzerinizden atmaya çalışın.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR