Bu Çarşamba önemli işlerimiz ve fikirlerimiz için sorumluluklarımızla hareket etmeliyiz. Bu üstlenmemiz gereken sorumluluklar yüzünden karamsarlıktan ve negatiflikten uzak duralım. Bir yandan yapmamız gereken işler ve sorumluluklarımız artarken bir yandan da kolay aldanmalara, yönlendirilmelere ve kandırılmalara açık olabiliriz. Önemli işlerimizi bu tarihe denk getirmemeye çalışalım.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; iyi huylu, haksızlıklar için savaşan, sevimli, kararsız ve biraz gergin bir insansınız. Sanata olan düşkünlüğünüz dikkat çekici. Sesiniz güzel olabilir ve müziğe aşırı bir düşkünlük gösterebilirsiniz. Aşırı gergin yapınızı dengelemeli, kararsızlığınızı yenmelisiniz. Bu sene, önemli sorumluluklar size ağır gelebilir. Azıcık gayret.




Koç Burcu: Yabancı ortaklı işleriniz, seyahatler, eğitim ve medya alanlarında üstlenebileceğiniz yeni sorumluluklar devreye girebilir. Bugünlerde kafanız dalgın olabilir. Önemli anlaşmalarda, eğitim, ticaret hayatınızda kandırılma ihtimaline karşı bir kaç gün uyanık olun, gerçekçilikten uzaklaşmayın.




Boğa Burcu: Eşiniz veya ortağınızın adına konuştuğunuz, yapılması gerekenlere el attığınız birgün olabilir. Hayata bakış açınızda karamsar olabilirsiniz. Bir yandan da sosyal ortamlar için yapacağınız para ödemeleri veya harcamalarınız konusunda aldatıcı ve yanıltıcı etkilere sahipsiniz.




İkizler Burcu: Özel hayatınızda ve diğer tüm ilişkilerinizde bakış açınızın daralacağı, sevdiğiniz insanın hayatının sorumluluklarının artacağı ve belki de bu sorumluluklarla uğraşmanız gereken birkaç gün sizi bekliyor. Ortaklaşa işlerinizde yanıltıcı etkiler altında olabilirsiniz.




Yengeç Burcu: Sağlığınızda veya iş hayatınızda önemli sorumluluklar almanız gerekebilir ve mesleğiniz ile ilgili önemli düzenlemelerde bulunabilirsiniz. Bir yandan da seyahat veya eğitime dayalı işlerinizde bazı yanlış anlaşılmalar, kandırmalar ve zorlanmalar oluşabilir. Gözünüzü dört açın.




Aslan burcu: İşinizde ve aşk hayatınızda sorumluluklarınız sizi boğmasın. Adım adım hepsinin üzerinden gelebilirsiniz. Eğer var ise çocuklarınız ile olan ilişkilerinizde de bakış açınız dar ve biraz negatif olabilir. Yine neptün’den alacağınız etkilerle aşk hayatınızda bazı iletişim zorlanmaları oluşabilir.




Başak Burcu: Aile hayatınızın sorumlulukları önem kazanıyor. Ev alanlarınızda ve aile bireylerine karşı sorumluluklarınız üstünüze geliyor gibi hissedebilirsiniz. Bir yandan da özel hayatınızda bazı sorunlar oluşabilir. Kendinizi kandırmaya açık olacaksınız.




Terazi Burcu: Ailenizle varsa kardeşlerinizle, yakınlarınızla ilgili sorumluluklarla uğraşmak size düşebilir. Çevrenizin sizin desteğinize ihtiyaç duyduğu bir dönemdesiniz. Bir yandan da iş alanlarınızdaki iletişiminizde bazı sorunlar oluşabilir. Herhangi bir anlaşmadan ve görüşmeden uzak durun.




Akrep Burcu: Hayatınızda para ile ilgili daha büyük sorumluluklar üstlenebilirsiniz. Ödemelerinize dikkat edin ve para alışverişlerinde daha titiz davranın. Yine parasal konularda yanlış yönlendirilmeleriniz olabilir. Borsada yatırım yapanlar yanılma ihtimaline karşı hazırlıklı olmalılar.




Yay burcu: Hayati sorumluluklarınız devreye giriyor ve bundan çekinseniz de sizi adım atmaya zorluyor. Hayata bakış açınız bu hafta biraz dar olsa bile kendi istekleriniz ve geleceğe dair planlarınız ön plana çıkacak. Aile hayatınızda yanlış yönlendirilmelere ve eksik iletişime dikkat edin.




Oğlak Burcu: Başka insanların sorumluluklarını yüklenirken dikkatli olmalı ve her zamanki enerjinizin üzerinde enerji harcamamaya gayret etmelisiniz. Yine bugün yakın çevreniz ve iletişime dayalı işlerinizde bazı dalgınlıklar, yanlış yönlendirilmeler söz konusu olabilir.




Kova Burcu: Sosyal çevrenizin sorumlulukları sizi bunaltabilir. Uzun vadeli işlerin devrede olacağı, grupsal bağlantıların ön plana çıkacağı bugünlerde her işinizi iyi planlamalısınız. Zaman zaman bazı organizasyon ve planlamalarda sıkıntılar olsa bile disiplinden ve gerçekçilikten uzaklaşmayın.




Balık burcu: İyi bir plan ile ve sıkı bir çalışma temposu yakalayarak, işlerinizin karşılığını alabilirsiniz. Yine bugün iş alanlarınızda aldanmalara açık olacaksınız. Kafa karışıklıkları, istediğiniz işleri yapmanıza engel olabilir. Azıcık daha net olursanız hayat karşınıza her istediğinizi çıkaracak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR