Bugün ilgi alanlarımızı belirleyen merkür yay burcuna geçiyor. 2 hafta boyunca iletişimimizde seyahat, eğitim, yabancılarla yapılacak işler, din, felsefe gibi konular öne çıkabilir. Bir yandan da iletişimsel işlerimizde dinlemekten çok anlatmaya ve fikirlerimizi paylaşmaya meyilli olabiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; sağlıklı, çekici, yaratıcı, özgün bir insansınız. Bağışıklık sisteminiz çok düşük, bu yüzden çabuk üşüyor ve hastalıklara yakalanabiliyorsunuz. Spekülasyon, kumar gibi şans oyunları ilginizi fazlasıyla çekiyor. Bu sene, seyahat, eğitim konularınıza odaklanabilirsiniz. Özel hayatınızda şanslısınız.




Koç Burcu: Medya, yabancı ortaklı işler, seyahat, eğitim, ticaret, hukuk alanlarınızda, iletişiminizi hızlanıyor. Tanımadığınız insanlarla paylaşımlarınızı arttırabilirsiniz. Bu alanlarda konuşma ve görüşmeleriniz hızlanabilir.




Boğa Burcu: Ortaklaşa para konularında, banka işlemleri, kredi, borç almak istiyorsanız, harekete geçebilirsiniz. Ortaklaşa para konularında kafanızın çözüme yönelik çalışacak. Bilinmeyen konulara ilginiz artabilir.




İkizler Burcu: İlgi odağınız daha çok partneriniz olacak. Sevdiğiniz insanla iletişiminizi arttırabilirsiniz. Anlaşma ve kontratlar gündeminize gelebilir. Yine taşınma ve yer değiştirme etkileri için uygun bir 2 haftalık süreç.




Yengeç Burcu: İşiniz konusunda zorlandığınız alanlar varsa becerilerinizi geliştirebilir, iş arkadaşlarınızla uyumlu işler çıkarabilirsiniz. Çalışmayı seveceksiniz ve daha çok işinizi konuşacaksınız. Sağlık kontrollerinizi yaptırabilirsiniz.




Aslan Burcu: Aşk hayatınızda duygularınızı dile getirebilir, sorunlarınız varsa çözüm bulmakta zorlanmayabilirsiniz. Yine sanata, spora ve yaratıcılığa dayalı işlerinizde ateşli yönleriniz öne çıkacak. Çocunuz varsa onunla iletişiminiz artıyor.




Başak Burcu: Evinizle ilgili sorunlar ve bu konularda çözümsel yaklaşımınız, aile büyüklerinizle ve gerek kendi ailenizle olan iletişiminiz bu 2 hafta boyunca hızlanacak. Emlak alım satım, kiralama, yer değiştirme gibi işleriniz önem kazanabilir.




Terazi Burcu: Yakın çevre, pazarlama, satış, reklam, yayıncılık, teknoloji, öğrenim ve iletişim alanlarınızda rahat ve etkili hareket etmeye başlayacaksınız. Her konuya merakınız fazla olacağından bu döneminizi iyi değerlendirin.




Akrep Burcu: Maddi konularda zorlandığınız konular üzerine rahatlıkla çözüm bulabilirsiniz. Ticaretle uğraşanlar, bu 2 haftalık dönemde olumlu etkileniyor olacak. Parasal konularda görüşmelar ve anlaşmalar artıyor.




Yay Burcu: İfadeniz rahatlıyor, artık plan ve projelerinizi dillendirebilirsiniz. Kendinizi daha fazla düşüneceğiniz ve biraz bencil hareket edeceğiniz bir dönemde olacaksınız. İşlerinizde önemli görüşmeler ve anlaşmalar oluşabilir.




Oğlak Burcu: Önemli planlarınız varsa bu 2 hafta boyunca harekete geçmemelisiniz. Bu dönemi plan oluşturma dönemi olarak kullanın. Sahne sanatlarıyla ilgili işiniz varsa yaratıcılığınız sizi iyi noktalara taşıyabilir. Arkanızdan konuşanlar artabilir.




Kova Burcu: Organizasyona yönelik işlerinizde, sosyal ortamlarda ve davetlerde, grupsal çalışmalarda yeteneklerinizi ve becerilerinizi sergileyeceksiniz. Arkadaşlarınızla olan iletişiminiz artmaya başlıyor.




Balık Burcu: Bugün itibarıyla, iş alanınızda kendinizi rahat ifade edecek, sorunlar karşısında çözümler bulacaksınız. Terfi, prim ve zam gibi isteklerinizi dile getirebilirsiniz. Yine önemli anlaşmalar ve sözleşmeler devrede olabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR