Haftaya ay oğlak burcu etkileriyle, iş hayatımıza ve gün içinde yapılacak işlerimize odaklanarak giriş yapıyoruz. Salı günü önemli anlaşmalar, konuşmalar devrede olacak. Sıkıntı yaşadığımız konularda çözümü kolaylıkla bulabiliriz. Cuma günü merkür yay burcuna geçiyor, iletişimimizde dağınık, ateşli yönlerimiz ortaya çıkabilir. Cumartesi günü ilişkilerimize dikkat edelim. Kıskançlık, baskı, yönlendirme gibi etkiler var olan ilişkilerimizde sıkıntıları ortaya çıkarabilir. Pazar günü güneş’in de yay burcuna geçmesiyle, seyahat, eğitim, yabancılarla yapılacak olan işler, hukuk konularına, dış ticaret ve ilişkilere daha önem vermeye başlayabiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; romantik, idealist, sosyal, arkadaş canlısı, sevimli ama lider özellikleri olan bir insansınız. Ben merkezci bakış açınızla bazen tavırlarınızdan ödün vermiyorsunuz bu da insanlarla ilişkilerinizde zorluklar yaratıyor. Bu sene önemli görüşmeler ve anlaşmalar içine girebilirsiniz. Duygusal konularda biraz daha samimi olmaya çalışmalısınız.




Koç Burcu: Bu gün göz önünde olmak, kendinizi dışarı atmak veya işlerinizi tamamlamak gibi istekleriniz yüksek çalışacak. Maddi konularda elde edeceğiniz çözümler bu haftabaşı sizi rahatlatabilir.




Boğa Burcu: Önemli bir seyahat, teklif, proje veya eğitim fırsatı kapınızı çalabilir. Ortaklaşa ve sanatsal işlerinizde olumlu etkiler altındasınız. Fırsatları gözden kaçırmayın ve anlık duygusal tepkilerinizi bu haftabaşı iyi kontrol edin.




İkizler Burcu: Kafanızda yaptığınız maddi planlarla ilgili olarak, beklenmedik yerlerden ve alanlardan destek alacaksınız. Kendi iç sesinize ve iç gücünüze güvenmelisiniz. Ailenizle paylaşım içinde olmak, onlardan destek görmek sizi mutlu edebilir.




Yengeç Burcu: Bugün, gerek iş alanlarınızda, gerekse özel hayatınızda dengeyi daha rahat tutturacaksınız. Ortaklaşa işlerinizde toplum önünde bazı anlaşmazlıklar ve duygusal tepkilere açıksınız. Özel hayatınızda kuvvetli iletişim, sevdiğinizle bağlarınızı kuvvetlendirebilir.




Aslan Burcu: Bugün yapacaklarınız veya yapmanız gerekenler adına güzel ve etkili şanslara sahip olacaksınız, elinize geçen fırsatları iyi değerlendirin. Aile hayatınızda yapmanız gereken günlük işlerinizi kolay halledeceksiniz.




Başak Burcu: Önemli bir seyahat, proje veya eğitim fırsatı sizi heyecanlandıracak. Hayatınızla ilgili bir çok alanda hemen harekete geçmek isteyebilirsiniz. İçinizdeki şüpheleri ve güvensizlikleri bir kenara bırakmalısınız.




Terazi Burcu: Bugün, ev hayatınızda ve aile kendinizi güçlü bir şekilde ortaya koyacaksınız. Bu da sevdiğiniz insanla zaman zaman aranızı gerginleştirebilir. Parasal konularda eliniz bollaşıyor. Yakın çevrenizden yardım ve destek görmek isteyebilirsiniz.




Akrep Burcu: Bugün, iletişime dayalı konularda, sevdiğiniz insanla beraber rahat etkiler altında olacaksınız. İş ortamlarınızdaki gerginliği ve duygusal sorunları ancak sevdiklerinizle ve size değer verenlerle vakit geçirerek atabilirsiniz.




Yay Burcu: Bugün, parasal konularda şanslı etkiler altında olabilirsiniz. Yaptığınız işlerin somut karşılığını almak kendinizi güvende hissettirebilir. Kalbinizdeki soru işaretlerini üzerinizden atmayı deneyin.




Oğlak Burcu: Bugün kişisel hayatınızda, girişimlerinizde olumlu etkiler altında olacaksınız. Bu gün enerjiniz yukarıda olacak ama genel olarak çabuk yorulmalara açıksınız. Arkadaşlarınız ve sizi sevenler her konuda desteklerini esirgemeyecekler.




Kova Burcu: Bugün, sosyalliğiniz biraz geriye çekilebilir, kendinizi aile ortamlarınızın güvenli ellerine bırakmak isteseniz bile, iş hayatınızdaki görüşmeler ve konuşmalar buna izin vermeyebilir. İletişiminizi yakın çevrenizle sağlam tutmaya çalışın.




Balık Burcu: Bugün iyice sosyalleşecek, davetler, organizasyonlar içinde bulunarak kendinize yeni iş kapıları aralayacaksınız. Önemli dış bağlantılarınızda konuşmalar ve görüşmeleriniz hızlanıyor. Güvensizliklerinizi karşı taraftan saklamalısınız.



















İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR