Bu cumartesi, Ay Yay burcunda dolaşıyor; Bugünlerde, daha açık yürekli, davranırız. Geleceğe dair inancımız ve umudumuz daha canlı olur. Abartılı davranışlar sergileyebilir; daha geveze olabiliriz. Bu konuşkanlık ve diğer enerjiler sayesinde kolayca iletişim kurabilir, sorunlarımızı da kolayca çözüme ulaştırabiliriz. Spor yapmak, doğa yürüyüşleri ve aktivitelerinde bulunmak, seyahate gitmek ve eğitime odaklanmak için olumlu günler.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; şanslı, ciddi, derin, bağımsız ve yüce gönüllü bir insansınız. Sizden daha zor durumda olan insanlara yardım etmeyi seviyorsunuz. Hayatınız boyunca müsrif davranmamalı ve paranızı tutmayı öğrenmelisiniz. Bu sene, kariyerinizde çok olumlu gelişmeler yaşanabilir. Kendinizi iyi hissedeceksiniz.




Koç Burcu: Bugün hızlı ve koşturmalı yapınızla dış ortamlarda bir çok işinizi halledebilirsiniz. Anlamak ve gerçekten bilmek istediğiniz çok şey olabilir. Çevrenizdeki insanlardan alacağınız destek sizi mutlu edecek.




Boğa Burcu: Neler yaşadığınızı bir diğer kişiyle paylaşmak, size iyi gelecek. Çünkü herşeyi kendi içinizde saklamaya meyillisiniz. Ortaklaşa para alanlarınızda işlerinizi tamamlamak ve alışverişler için harekete geçebilirsiniz.




İkizler Burcu: Bugün sevdiğiniz kişiyle, ilişkiniz, hayatınız ve işleriniz üzerine konuşmalar yapabilirsiniz. Sizi ve partnerinizi içeren kararlardan herkesi haberdar etmek istiyorsunuz. Sosyal ortamlarda kendinizi rahat hissedeceksiniz.




Yengeç Burcu: Bugün davranışlarınızı ve alışkanlıklarınızı değiştirme isteğiniz fazla olabilir. Oldukça iyimser etkiler altında ve fırsatlarla dolu bir dönemde olduğunuzu farkedin. İşlerinizi gün içinde tamamlamaya çalışmalısınız.




Aslan Burcu: Bugün aşk hayatınızda eğlenceli ve özgür tavırlarınızla hareket etmeyi isteyebilir ama kafanıza takılan bazı sorunları ve konuları halledebilirsiniz. İş alanlarınızda ilginç gelişmeler ve şanslar oluşacak.




Başak Burcu: Evinizde ve ailenizle bir arada olmanın keyfini çıkartacağınız bugün, harcamalarınızla ilgili olarak önemli konuşmalar gündeme gelebilir. Bir yandan planlar yapıp, bir yandan da dinlenmek peşinde olabilirsiniz.




Terazi Burcu: Bugün çevrenize umut ve güzellik dağıtabilirsiniz. Yine de gün içinde parasal konuşmalar gündeme gelebilir. Belki de kararsızlığınızı yakın çevrenize danışarak yeneceksiniz. Maddi konulardaki şanslarınız önünüzdeki günlerde ayağınıza gelecek.




Akrep Burcu: Bugün maddi konularda kafa patlatabilir, yapacaklarınızla ilgili olarak kendinizi ortaya koyabilirsiniz. Sevdikleriniz size yol gösterebilirler. Gün içinde yapacağınız harcamalarınızı abartmamaya çalışmalısınız.




Yay Burcu: Bugün kendinizle ilgili konuşmak ve sorunlarınızı, içinizde tuttuklarınızı anlatmak isteyeceksiniz. Bütün bunları paylaşacak bir insandan öğrenecekleriniz var. Özel hayatınızda duygusal konuları abartmaya meyillisiniz.




Oğlak Burcu: Bugün kafanıza takılan sorular, geçmişte yolculuk yapmanıza neden olabilir. İş konularında ve özellikle özel hayatınıza dayalı konuşmalarda abartmamaya özen gösterin. Eski arkadaşlarınızdan haberleriniz olacak.




Kova Burcu: Bugün geleceğinize yönelik konuşmalarınız artabilir. İşinizle ilgili önemli kararlar alma aşamasında olabilir veya yaşayacağınız bir olayın bazı şeyleri daha rahat algılamanıza neden olacağını görebilirsiniz.




Balık Burcu: Bugün, hayattan alacağınız keyif sizi mutlu ederken, yaşadığınız deneyimler gözünüzün önünden geçebilir. Yeni bir işle uğraşmak veya yeni sorumluluklar üstlenmekten vazgeçmiyorsunuz ama önce eski işlerinizi tamamlamalısınız.













İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR