Bugün 15:05 te boğa burcunda bir dolunay meydana gelecek. Dolunay zamanı Bu dolunay sahip olduklarımızı, içimizde ve etrafımızda biriktirdiklerimizi bize sorgulatabilir. Maddi güvene ve kalıcı işlere ihtiyacımız yüksek olacak. Maddi konular, kazanımlarımız, parasal işlerimiz öne çıkabilir. Dolunay zamanı enerjimiz yüksek olacağından iletişimsel konulara her zamankinden daha fazla dikkat etmek önem kazanabilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; kültürlü, bilimsel, yönetici, lider, bencil bir insansınız. Zihninizi iyi yönlendiriyorsunuz ve mükemmel bir konuşmacısınız. Tanınmak ve popüler olmak ruhunuza iyi geliyor. Hayatınızda ulaştığınız ve bir arada olduğunuz insanlardan fayda görecek, iş hayatınızda başarılı olacaksınız. Bu sene, özel ilişkileriniz ve ortaklaşa adım atılacak konularda ilişkilerinizi korumalısınız.




Koç Burcu: Para evinizde oluşan dolunay, parasal konularda sahip olduklarınızı size sorgulatabilir. Elinize bir para geçebilir. Ortaklaşa başladığınız bir işin sonuçlarına ulaşabilirsiniz. Para dengenizi bu dolunay zamanı iyi koruyun.




Boğa Burcu: Hayatınızla ilgili önemli bir olay veya karar devreye girebilir. Özel hayatınıza odaklı olduğunuz bu dönemde bir ortaklığı veya evliliği bitirme kararı ya da tam tersi evliliğe soyunma ve ortaklı işlerde bulunma kararı karşınıza gelebilir.




İkizler Burcu: Bu dolunayda, bir işin gizli-saklı bir yanını öğrenebilir veya iş alanlarınızda problemlerinizin ardında yatan gerçek sebeplerle karşılaşabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz.




Yengeç Burcu: Dolunayla birlikte arkadaşlarınızdan alacağınız haberler sizi hassaslaştırabilir. Onlarla olan bağlantılarınıza dikkat edin. Ya da ortaya çıkacak bir organizasyon, özel hayatınız ve sosyal ortamınız arasında bir dengesizliğe neden olabilir.




Aslan Burcu: Bu dolunay, aile ve iş hayatınızda önemli gelişmelere neden olabilir. Özellikle aile hayatınızdaki yoğunluğunuz, iş alanlarınızda kritik kararlar almanıza veya iş konularında hassaslıklar yaşamanıza yol açabilir.




Başak Burcu: Bu dolunay, yakın çevrenizle, uzak bağlantılarınız arasındaki dengeyi iyi korumanız gerektiğine dikkat çekiyor. Etrafınızda olup bitenler sizi de etkileyecek. Ortaya çıkacak bir seyahat, işlerinizi organize etmeniz açısından sizi zorlayabilir.




Terazi Burcu: Dolunay, ortaklaşa para alanlarınızı etkileyecek. Sevdiğiniz insanın para durumunda oluşan bir gelişme sizi hassas kılabilir. Veya ortaya çıkan bir borç sizi sıkabilir. Her halükarda parasal konularda bu dolunay dengeyi iyi sağlamaya çalışın.




Akrep Burcu: Dolunay, Sevdiğiniz insanla ilişkinizde zorlanmalar veya bir takım hassaslıklar oluşturabilir. Kendi hayatınıza odaklandığınız bu dönemde, sevgi için adım atmak, sevdiğiniz insan için bir takım fedakarlıklarda bulunmak öne çıkabilir.




Yay Burcu: Bugün oluşan dolunayda, işinizde ortaya çıkacak bir takım sorunlar sizi zorlayabilir. Yine bu dolunayda sağlığınıza çok dikkat edin. Ruh durumunuzda da belli etkiler görülebilir ve her şeyi gözünüzde fazlasıyla büyütebilirsiniz.




Oğlak Burcu: Dolunay, özel hayatınızda bazı hassaslıklara neden olabilir. Bu tür durumlara hazırlıklı olun ve kendinizi kontrol altında tutmaya çalışın. Çocuğunuz varsa bu konular da gündemde olcağı için sıkışık bir program içerisine girebilirsiniz.




Kova Burcu: Ailenize bu aralar ilgi göstermek zorunda olduğunuzu da biliyorsunuz. Fakat iş yoğunluğunuz bir türlü sizi bırakmıyor. Yoğun iş trafiği ile ailenize göstermeniz gereken ilgi sürekli çakışıyor. Bu dönemde her iki taraf arasında dengeleri iyi kurmalısınız.




Balık Burcu: Dolunay, gündeminizi epeyce kurcalayacak. Hatta kendinizi bir süre huzursuz hissedebilirsiniz. Önemli işleriniz, yakın çevrenizdeki insanların sorumlulukları ve işleri nedeniyle zora girebilir. Her iki taraf arasında dengeyi sağlayabilirseniz bu dolunaydan fayda sağlayabilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR