Bu Pazar devreye giren Venüs- jüpiter birleşimiyle, ilişkilerimizde şans ve bolluk bizden yana olacak. İlişkilerimizde çok önemli tekliflere, fırsatlara ve şanslara açık olacağız. Bu güzel etkilerle iş, hizmet ve sağlık alanlarında önemli fırsatlar karşımıza gelebilir. Abartmak ve aşırı iyimser duygularla hareket etmek önem kazanabilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; zeki, eleştiren, hırslı bir insansınız. Çok yüksek amaçlarınız var bu yüzden insanları eleştirmekten ve iğnelemekten çekinmiyorsunuz. Hırslarınızı ve arzularınızı kontrol etmeli ve iş hayatınıza yönlendirmelisiniz. Bu sene, özel hayatınızda çok şanslı olacaksınız. Parasal getirileriniz artabilir.




Koç Burcu: İş hayatınızda ve yapacağınız günlük işlerde çoşkulu, abartılı ve keyifli adımlar atabilirsiniz. Bir iş ilişkisinden fayda görebilirsiniz. Yine içmeye, yemeğe düşkünlüğünüz artabilir. Beslediğiniz ve baktığınız bir ev hayvanınız varsa onunla olan ilişkiniz size mutluluk verebilir.




Boğa Burcu: Sevdiğiniz insanla eğlenceli, keyifli ve bir o kadar çoşkulu bir gün geçirebilirsiniz. Birbirinizi çok eleştirmemeye ve duygusal konularda mantığınızla hareket etmemeye çalışın. Varsa çocuğunuzla olan bağlantılarınızın daha da güzelleştiğine şahit olabilirsiniz.




İkizler Burcu: Bu Pazar, aile hayatınızda kendinizi mutlu ve şanslı görebilirsiniz. Belki de karşınıza çıkacak bir fırsatı onlarla paylaşmak sizi mutlu edecek. Bir yandan da bir gayrimenkul alım, satım konusunda şans ve bolluk sizden yana olacak.




Yengeç Burcu: Yakın çevrenizle beraber yapacağınız kısa yolculuklar, geziler, iletişim aktiviteleri sizi çok mutlu edebilir. İletişim halinde olmaktan mutluluk duyacak ve sevdiklerinizle hissettiğiniz güzellikleri paylaşmak isteyeceksiniz.




Aslan Burcu: Bugün para harcamalarınıza dikkat edin. Kendinizi parasal işlerinizde şanslı ve mutlu görmeniz harcamalarınızı tetikleyebilir. Değerli ve size keyif veren obje veya eşyaları almak isteyeceksiniz. Ya da yeni gelecek olan haftabaşı güzel parasal şanslarla karşılaşabilirsiniz.




Başak Burcu: Bugün, kişisel istekleriniz için harika birgün. İstediğiniz birçok şeyi yapacak, gezecek, dolaşacak, para harcayacak ve kendinizi şımartacak konu ve olaylara yöneleceksiniz. Bir yandan da hayatınızın fırsatları karşınıza gelebilir.




Terazi Burcu: Maneviyatınız kuvvetli olacak ve siz yalnız olmayı, platonik takılmayı, psikolojinizle uğraşmayı seveceksiniz. Dua edebilir, meditasyon yapabilir, ruhunuzu ve beyininizi size sıkıntı veren konulardan temizleyebilirsiniz. Gizli saklı işler, aşklar ilginizi fazlasıyla çekebilir.




Akrep Burcu: Katılacağınız bir davet, organizasyon, arkadaş doğumgünü etkinlikleri, grup aktiviteleri kendinizi çok keyifli ve mutlu hissetmenize neden olabilir. Arkadaşlarınızla geçireceğiniz veya yeni arkadaşlar edineceğiniz bu tarihte geleceğiniz için de önemli adımlar atılabilir.




Yay Burcu: Toplum önünde veya kalabalık yerlerde keyfinize diyecek olmayabilir. Buralarda hem önemli şanslar yakalayabilir ve kendinizi gösterebilir, hem de ilişkilerinizle çok konuşulabilirsiniz. Ailevi konularda da şanslısınız.




Oğlak Burcu: Bugün, seyahat, eğitim, medya veya ticaret işlerinizde şanslı etkileriniz yüksek. Yine dış ortamlarda tatil veya seyahatlerinizde oldukça keyifli, şanslı ve mutlu hissedebilirsiniz. Hayatı güzel algılayacağınız birgün.




Kova Burcu: Ortak parasal konularda kendinizi fazlasıyla mutlu ve şanslı hissedebilirsiniz. Elinize geçecek bir miras veya para hayata iyimser bakmanıza neden olabilir. Harcamalarınıza dikkat etmeyi unutmayın, aşırı iyimserlikle büyük bir borcun altına girmek isteyebilirsiniz.




Balık Burcu: İkili ilişkilerinizde şans sizden yana olacak. İstediğiniz bir teklif karşınıza gelebilir. İlişkiniz varsa sevdiğiniz insanla keyfinize ve mutluluğunuza diyecek olmayabilir. Ortaklaşa işleriniz ve taşınma etkileriniz için de aynı güzel şeyleri söylemek mümkün.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR