Bugün güneş akrep burcuna geçiyor. 1 ay boyunca kimliğimizde duygusal, yönlendirici ve sahiplenici yönler ortaya çıkabilir. Gizemli insanlar ve konular daha fazla ilgimizi çekebilir. Ayrıca bugün venüsün plütonla olumlu açısı devrede. İlişkilerimizde güçlü yönlerimizi ortaya çıkarabilir ve bizi değiştirecek, dönüştürecek ilişkiler içerisine girebiliriz. Tutkularımızı devreye sokuyoruz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; azimli, sağlamcı, adil, akıllı bir insansınız. İnsanlara ve halka hizmet alanlarında, kamu işlerinde başarılı olabilirsiniz. Adalet duygunuz gelişmiş olduğundan, kafanızın onaylamadığı hiçbir işte çalışmak ve bulunmak istemezsiniz. Bu sene, kuracağınız olumlu ilişkilerle şans sizden yana.




Koç Burcu: Partnerinizin maddi durumuyla ilgili konular ön plana çıkabilir, başkalarının kaynaklarına bağlı olarak hareket edebilirsiniz. Bugün, kariyeriniz için güçlü ve etkili insanların yardımıyla güzel iş ilişkileri geliştirebilirsiniz.




Boğa Burcu: Koşullar çoğunlukla karşı tarafın elinde olabilir ve partnerinizin hayatına göre program yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bugün, aşk hayatınızda sevdiğiniz insanla ilişkiniz derinden ve yoğun olabilir.




İkizler Burcu: Kimliğinizi iş ve hizmet alanlarınızda göstermeye başlıyorsunuz. Sağlığınızla ilgili konular yine bu bir ay boyunca gündeminizde olacak. Bugün,


aile ilişkilerinizde ortaklaşa parasal konularda kendinizi güçlü hissedebilir, sevdikleriniz üzerinde etkili bir izlenim bırakabilirsiniz.




Yengeç Burcu: 1 ay boyunca kimliğinizi, aşk hayatınızda, özel yaşantınızda veya çocuklarınızla ilgili oluşumlarda göstermeye başlayacaksınız. Ayrıca bugün, ortaklaşa işlerinizde güçlü ilişkiler içine girebilirsiniz.




Aslan Burcu: Bu dönem, aileniz herşeyden önemli olabilir ve iş çalışmalarınızı evinizden yapmaya istekli olabilirsiniz. Bugün, işinizdeki etkili gücünüzü para kazançlarına dönüştürecek güçlü bağlar ve ilişkiler içine girebilirsiniz. Parasal işlerinizde tutkulu adımlar size kazandırabilir.




Başak Burcu: İletişimsel konular hızlanıyor, bir yandan da yakın çevrenizin konularına odaklanıyorsunuz. Ayrıca bugün, aşk hayatınızda güçlü ve kalıcı bağlar kurmanız mümkün. Sevdiğiniz insanla bir arada olmak isteyecek ve onun üzerinizdeki gücünü göstermesini seveceksiniz.




Terazi Burcu: Para konuları sizin için önemli olmaya başlıyor. Kazancınızı arttırmanın yollarını arayacaksınız. Bugün,aile ilişkilerinizi onarmak ve sağlam temeller üzerine oturtmak için kolları sıvayabilirsiniz.


Pazar günü, geri planda durulacak işleriniz için harika bir zaman. Maneviyatınız




Akrep Burcu: Kişisel girişimleriniz adına olumlu bir döneme giriş yapıyorsunuz. Ayrıca bugün, etkili ve güçlü iletişiminizle sosyal çevrenizde yeni insanlarla güzel bağlar kurabilirsiniz. Yine arkadaşlarınızla olan ilişkileriniz güçlenebilir.




Yay Burcu: Kendinizi geri plana çekmeniz ve olayları gözlemlemeniz işinize yarayacak. Enerjiniz düşük çalışacağından sağlığınıza dikkat etmelisiniz.


Bugün parasal konularda güçlü ilişkiler köprüler kuracaksınız. Maddi konularda ilişkileriniz size yol aldırabilir.




Oğlak Burcu: Sosyal ortamlarınızda önemli sorumluluklar üstlenmeye başlayacaksınız. Ayrıca bugün etkili gücünüzü daha az tanıdığınız insanlarla girişeceğiniz projelerinizde kullanabilirsiniz.




Kova Burcu: 1 ay boyunca kimliğinizi, kariyer ve iş alanlarınızda göstermeye başlayacaksınız. Kendinizi işiniz alanında göstermek isteyebilirsiniz. Bugün bilinçaltınızdaki düzenlemelerle, ortaklaşa parasal konularda etkili ve istediğiniz gibi davranabilirsiniz.




Balık Burcu: Kimliğinizi, yabancı ortaklı işler, medya, seyahat, ticaret, eğitim, hukuk alanlarınızda ortaya koyabilirsiniz. Yine bugün sosyal çevrenizdeki güçlü ve etkili arkadaşlarınız özel hayatınız için size destek sunabilirler.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR