Haftaya ay oğlak burcundayken biraz güvensiz ama iş konularımıza odaklanarak başlıyoruz. Perşembe günü düşüncelerimizde ve fikirlerimizde bize söylenenden daha farklı anlamlar arayabilir, diğer fikirlere karşı anlayışsız yapımızla hareket edebiliriz. Bu hafta ilişkilerimiz, fikirlerimizden daha fazla bizi destekleyecek. Cuma günü güneş akrep burcuna geçiyor. Kimliğimizde duygusal, yönlendirici ve sahiplenici yönler ortaya çıkabilir. Pazar günü ise, ilişkilerimizde şans ve bolluk bizden yana olacak.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; sempatik, şanslı, mutlu, zeki ve anlayışlı bir insansınız. Hayatınızın en büyük amacı mutluluk peşinde koşmaktır. Hayvanlara, çocuklara ve ailenize düşkünsünüz. Maddi konularda inanılmaz şansınız var ve içinizdeki kumar tutkusunu dizginlemeniz gerekebilir. Bu sene, seyahatleriniz artabilir. Şanslısınız.




Koç Burcu: Bu haftabaşı yerinizde duramayan etkiler altındasınız. Ortaklaşa tamamlamanız gereken işleriniz için gücü kendinizde bulacaksınız. İş, hizmet ve sağlık alanlarınızda güzel, etkili ve olumlu etkileriniz devrede.




Boğa Burcu: Seyahatlerde, dış ortamlarda, vaktinizi geçireceksiniz. Uzak yerlerdeki akrabalarınızla bir arada olabilir ya da onlardan haberler alabilirsiniz. Aşkta, girişimler, riskli işler, sanatsal konular, kreatif işlerinizde şanslar ve fırsatlar karşınızda.




İkizler Burcu: Herşeyi en iyi ve hızlı bir şekilde organize edeceksiniz. Para konularında tutumlu davranabilirsiniz. Ev, aile ve yuva alanlarınızda şansınızın yüksek olacağı bu hafta önemli emlak fırsatları ve aile oluşumları karşınıza gelebilir.




Yengeç Burcu: Sevdiğiniz insanla ilişkiniz adına konuşmak, dile getirmek istediklerinizi rahatça paylaşmak sizi rahatlatacak. Satış, reklam, pazarlama, bilgisayar alanlarında önemli ve sizi harekete geçiren iş fırsatlarına hazır olun.




Aslan Burcu: Bu Pazartesi günlük rutin işlerinizi kolay halledeceksiniz. Paraya dayalı iş anlaşmaları ve önemli şanslar ayağınıza gelebilir. Yeni bir medya işi, seyahat konusu size yeni parasal imkanlar sağlayacak.




Başak Burcu: Aşk hayatınızda ve eğlenceli ortamlarda kendinizi rahatlatmak isteyebilirsiniz. Kişisel girişimleriniz için hayatın size sunacağı fırsatları görecek ve harekete geçmek için yoğun bir istek duyacaksınız. Girişimleriniz konusunda pasif olmayın.




Terazi Burcu: Bu haftabaşı eviniz ve ailevi ortamlarınızda kendinizi mutlu ve huzurlu hissedebilirsiniz. Karşınıza bir sürü gizli fırsat çıkabilir. Girişimleriniz adına harekete geçmeden önce planlamalarınızı iyice kafanızda oturtmalısınız.




Akrep Burcu: Bu Pazartesi yakın çevrenizdeki insanlarla veya arkadaşlarınızla paylaşımlarınızı arttıracağını bir gün olabilir. Herşey hızlı bir şekilde ilerliyor. Yeni işlere, organizasyonlara veya davetlere hazır olun.




Yay Burcu: Girişimleriniz sonucunda parasal hayatınızı gözden geçireceğiniz birgün içindesiniz. İçgüdüsel olarak bazı şeylerin size yaradığını biliyorsunuz. kariyerinizde ve toplum önü işlerinizde çok önemli fırsatlar ve girişimler karşınıza gelecek.




Oğlak Burcu: Fikir ve ideallerinizin uzun bir süreden sonra desteklendiğini görmekten mutluluk duyacaksınız. Hem seyahatlerinizde, hem de iş girişimlerinizde önemli adımlar atmak için daha fazla beklemeyin.




Kova Burcu: Bu Pazartesi, herşeyi gözden geçireceğiniz ve daha çok geçmiş konuları konuşacağınız veya anacağınız bir gün olabilir. Partnerinizin veya ortağınızın parasal gelişmeleri ve fırsatları hayatınıza keyif getirebilir.




Balık Burcu: Arkadaşlarınız ve çevrenizle harika bir haftaya başlıyorsunuz. Kafanızdaki planları, sevdiğiniz insanla paylaşacak ve varsa sorunlarınızı halletmek için uygun ortamları bulacaksınız. Özel hayat ve ortaklaşa işlerinizde şans sizden yana.









İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR