Bugün merkür düzeliyor. 3 hafta boyunca terazi burcunda her tür ilişkimizi ve ortaklaşa işlerimizi etkileyen merkür, bu tarihten sonra iletişimimizde bizi rahatlatabilir. Bu tarihten sonra anlaşma ve görüşmelerimiz için güzel etkiler altına girmeye başlıyoruz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; cesaretli, girişken, eleştirel, başarılı bir insansınız. Cesaretiniz yüzünden zaman zaman düşüncesizce hareket etmeye meyillisiniz. Bu yüzden de iyi sebebe dayanmadan hayatınızda radikal değişiklikler yapmaktan kaçınmalısınız. Genellikle peşinde olduğunuz şeyleri elde edersiniz. Bu sene, önemli işler gündemde.




Koç Burcu: Merkür ikili ilişkiler ve evlilik alanlarınızda düzeliyor, bu tarihten sonra partneriniz veya ortağınızla iletişiminizde rahatlamalar görülebilir. Ortaklaşa atacağınız adımlar için konuşmalarınızı bu tarihten sonra hızlandırabilirsiniz.




Boğa Burcu: Merkür düzeliyor. İş alanlarınızda yaşadığınız aksilik ve sorunlar geride kalmaya başlıyor. Bu tarihten sonra iş iletişiminizi istediğiniz şekilde daha etkili ve verimli bir yolla kullanmaya başlayacaksınız.




İkizler Burcu: Bugün itibarıyla merkür düzeliyor. Aşk hayatınızda ve varsa çocuğunuzla olan iletişiminizde yaşadığınız yanlış anlaşılmalar, sıkıntı ve sorunlar geride kalmaya başlıyor. Bu dönemde yakaladığınız sorun ve açıkları artık tamir etme zamanı.




Yengeç Burcu: Bu Cuma merkür ev ve aile hayatınızda düzeliyor. Onlarla olan sıkıntılar ve 3 haftadır yaşadığınız iletişim problemleri geride kalmaya başlayacak. Gözden geçirdiğiniz konularda harekete geçebilirsiniz.




Aslan Burcu: Bugün itibarıyla iletişim sorunlarınız geride kalmaya başlayacak. Artık rahatlıyorsunuz. Yakın çevrenizde bozulan iletişiminizi etkili bir dille, nazik yaklaşımlarla lehinize çevirebilirsiniz. Önemli anlaşmalar için harekete geçme döneminiz başlıyor.




Başak Burcu: Bugün merkür düzeliyor, maddi konularda yaşadığınız bazı zorlanmaların geride kaldığını göreceksiniz. Bozulan ticari hayatınızı veya bu alanlardaki bazı gözlemlerinizi aynı hatalara düşmeden telafi etme şansınız başlıyor.




Terazi Burcu: Bugün merkürün düzelmesiyle birlikte artık kendinizi daha rahat ifade etmeye başlayacaksınız. Aksilikler, sıkıntı ve sorunlar geride kalırken, konuştuklarınızı uygulamanız için bir istek içinde olabilirsiniz.




Akrep Burcu: Bugün Merkür düzeliyor, iletişim alanında daha rahat bir soluk almaya başlıyorsunuz. Hem ortaklaşa parasal, hem de arkadaşlık alanlarınızda gözden geçirdiğiniz konuları artık hayatınızda daha etkili bir şekilde kullanabilirsiniz.




Yay Burcu: Bugün merkür düzeliyor. Arkadaşlarınızla aranızda yaşadığınız sıkıntı ve sorunlar geride kalmaya başlayacak. Sosyal çevrenizle yaşadığınız sıkıntıları gözlemlediniz ve artık aynı hatalara düşmemeye hazırsınız.




Oğlak Burcu: Bugün itibarıyla merkür terazi burcunda düzeliyor. İş ve kariyer alanlarınızda yaşadığınız sıkıntılar ve iletişim problemleri geride kalmaya başlayacak. Önemli görüşmeler ve anlaşmalar için artık kolları sıvayın..




Kova Burcu: Bugün merkür düzeliyor. Hayatınızdaki iletişim sıkıntılarının geride kaldığını görmeye başlayacaksınız. Ertelenen, sıkıntı yaşanan bir seyahat, bir iş, hukuki konular sizi çok fazla rahatsız etmeyebilir.




Balık Burcu: Bugün merkür düzeliyor. Parasal konularda yaşadığınız sıkıntılar geride kalmaya başlayacak. Ayrıca ev, aile ve özel hayatınızda karşılaştığınız aksilikler ve sorunlarda bitiyor. Aynı hatalara düşmeden artık bu alanlarda rahat adımlar atabilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR