Bugün otorite figürleriyle çekişmeler ve bir takım sürtüşmeler oluşabilir. İlişkilerimize ve iletişimimize bu birkaç gün çok dikkat etmeliyiz. Başkalarından eleştiri duymaya açık olmayacağımız gibi, bize verilen tavsiyelere de kulaklarımız kapalı olacak. İlişkilerimizde var olan egosal durumlar ortaya çıkabilir. Bir işimiz, ilişkimiz veya eşyamız bozulabilir..




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; maceracı, sosyal, aktif, zeki, hareketli bir insansınız. Sosyal bir insan olduğunuzdan gezmek ve görmek tam size göre. Çok yönlü kişiliğiniz ve aktif zekanızla iş hayatınızda çabuk yükselebilirsiniz yalnız özgürlük ve değişiklik arzunuzu kontrol etmeniz gerekecek. Bu sene, otorite figürleriyle bazı anlaşmazlıklara açıksınız.




Koç Burcu: Bugün iş alanlarınızda titiz ve eleştirel davranabilirsiniz. Patronlarınızla girişilecek güç çekişmeleri sizi zorlayabilir. Kalabalık ortamlarda sürtüşmeleri ve çekişmeleri tetikleyecek davranışlardan uzak durun.




Boğa Burcu: İş hayatında yabancı insanlarla anlaşmakta güçlük yaşayabilirsiniz. Bir seyahatin ertelenmesi ya da bir işin bozulması ihtimaline hazırlıklı olun. İş ve sağlık alanlarınız zorlanıyor.




İkizler Burcu: Aşk hayatınızda tutkularınızdan kaynaklı olarak bazı zorlanmalarınız ve güç çekişmeleriniz olabilir. Bir çocuğunuz varsa, otorite sağlama konusunda anlaşmazlıklar yaşamaya hazırlıklı olun.




Yengeç Burcu: Bugün, karar vermekte zorlanabilirsiniz. Sevdiğiniz insanla ve aile büyükleriyle anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Bunun beraberinde bir eşyanın ya da bir ilişkinizin bozulması ihtimaline karşı dikkatli olun.




Aslan Burcu: İletişim halinde olacağınız insanlarla sürtüşmeler yaşanabilir. Yakın akraba veya kardeşlerinizle, iş alanında ve yapılması gerekenler konusunda anlaşmazlıklara karşı dikkatli olmaya çalışın.




Başak Burcu: Aşk, eğlence ve çocuk alanlarına yapılacak harcamalar sebebiyle, maddi zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Parasal anlamda bir işin bozulmasına, sorunlar yaşanmasına karşı hazırlıklı olun. Riskten kaçının.




Terazi Burcu: Aile büyükleriyle, ev hayatındaki insanlarla çatışmalar yaşayabilir, ego sürtüşmeleri ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Ailede baskın bir insanla ters düşme ihtimaline karşı kendinizi hazrılayın.




Akrep Burcu: Bugün, arkadaşlarınızla ve gruplarla geçirilecek enerji dolu bir gün olabilir. İletişim halinde olacağınız insanlarla dialoglarınızda dikkat olun; sürtüşmeler ve güç çekişmeleri meydana gelebilir.




Yay Burcu: Bugün, kariyerinizde olumlu gelişmeler yaşanabilir. Sosyal ortamlarda ve arkadaş meclislerinde parasal sorunlara ve sürtüşmelere karşı dikkatli olun. Bir borç almayın veya vermeyin. Paranın dostluklarınız arasına girmesine müsade etmeyin.




Oğlak Burcu: Dış ortamlarda her zamankinden daha fazla vakit harcayacaksınız. İş yaptığınız insanlarla, patronlar ve üst pozisyonda çalışanlarla sorunlar baş gösterebilir. Olası sürtüşmelere ve çatışmalarına karşı dikkatli olun.




Kova Burcu: Bugün, günlük işleriniz ön planda olacak. Bir iş projeniz, planladığınız bir seyahat ertelenebilir ya da bozulabilir. Beklenmedik olaylara karşı açık olmanız süreci kolaylaştıracaktır.




Balık Burcu: Sosyal ortamlardaki ilişkilerinizde, arkadaşlarınızla olan diyaloglarınızda sorunlar ve kırgınlıklar ortaya çıkabilir. İşin içinde para olan, ortaklaşa yapılacak işlerde çatışmalara karşı hazırlıklı olun.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR