Bu Pazar Ay Yengeç burcunda dolaşacak. Beslenmede karbonhidrat günleri olduğundan unlu ve tatlı tüketme ihtiyacımız artabilir. Şeker hastaları bu iki güne çok dikkat etmemeliler. Çamaşır yıkamak, evimizle ilgilenmek, ıslak zemin temizliği yapmak yararlı olacaktır.Yapraklarından faydalandığımız bitkileri ekmek ve yemek yine maksimum faydayı sağlayacaktır.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; hızlı, zeki, adaletli, sosyal bir insansınız. Akıcı bir zekanız var. Özel hayatınızda ve duygusal ilişkilerinizde zorluklar ve problemler yaşayabilirsiniz. Çok çabuk fikir değiştiriyorsunuz ve insanlar sizi anlamakta zorluk çekiyor. Bu sene, aşk hayatınızda çok güzel etkileriniz olabilir.




Koç Burcu: Bugün, aşk hayatınızda ve ikili ilişkilerinizde bazı zorlanmalarınız olabilir. Hislerinizi gün boyunca devreye sokun çünkü önemli anlarınızda size ne yapmanız gerektiğini söyleyecek.




Boğa Burcu: Beraber çalıştığınız insanlara karşı daha anlayışlı tavırlar içinize girmeye özen gösterin. Arkadaşlarınızdan hayalgücünüzü harekete geçirecek haberler alacaksınız.




İkizler Burcu: Bir yandan harcamak, bir yandan paranızı tutmak arasında gidip


gelebilirsiniz. Canınızı para konularında sıkmayın, zira şansınız bu alanlar da açık olacak. İş hayatınızda yaratıcısınız.




Yengeç Burcu: Bugün, eviniz ve ailenizin sorumlulukları, sizin hayat görüşünüzle uyuşmayabilir. İşinizde duygu iniş çıkışlarınız fazla, otoritelerle anlaşmak bugün size zor gelebilir.




Aslan Burcu: Bugün, biraz geride kalmak isteyen yapınızla, iletişimsel konularda istediklerinizi yapmakta zorlanabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki insanlar söyledikleriyle bugün kolayca sizi sıkabilirler.




Başak Burcu: Bir yandan eğlenmek ve hayatın tadını çıkarmak, diğer yandan para kazanmak için mücadelelerde bulunmak sizi yorabilir. Kendinize vakit ayırmak istiyorsunuz.




Terazi Burcu: Duygularınız ve mantığınız arasında gidip gelmeler, toplum önünde ve iş alanlarınızda zorlanmalara neden olabilir. Güzel fırsatları çevrenizdekilerle paylaşın




Akrep Burcu: Bugün, uzak çevrelerde, seyahatlerde zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Daha fazla kendinize vakit ayırmak isterken, diğer insanlardan göreceğiniz ısrar karşısında problemler yaşayabilirsiniz.




Yay Burcu: Bugün, sosyal çevre alanlarınızda ve arkadaş ortamlarınızda para konularında bazı anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Ortaklaşa paranızda bir artış, bolluk, bereket görülebilir.




Oğlak Burcu: Bugün ortaklı işlerinizde, toplumsal konularda kendinizi tam anlamıyla ortaya koymanız zor olabilir. Özellikle eşiniz veya sevgilinizle göz önünde olacağınız ortamlarda anlaşmazlıklar oluşabilir.

Kova Burcu: Bugün günlük işlerinizde duygusal veya mantıkla hareket etmek konusunda zorlanabilirsiniz Parasal konularda güzel gelişmeler içinde olmanıza rağmen, biraz hayalperest davranıyorsunuz.




Balık Burcu: Tutkularınızın ve eğlenceli yanlarınızın çatışmasına şahitlik edebilirsiniz. Hayal dünyanız çok geniş ama istekleriniz ve davranışlarınız hayallerinizle örtüşmüyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR