Bugün Ay Boğa burcunda dolaşıyor. Boğaz ve tiroid bezlerimiz uyarılıyor. Boğa burcu astrolojide boyun, boğaz, ses telleri, damak(tat alma), bademcikleri temsil eder. Bu yüzden sağlığımızda üşütme, nezle, öksürük, larenjit, salgı bezi şişmesi, boyun tutulması ve incinmeleri yaşayabiliriz. Beslenmede tuz günleri olduğundan tuz tüketme eğilimimiz artabilir. Tuz almanızda bir sakınca varsa bu günlere dikkat edin. Paramızı arttırmak veya çoğaltmak için harekete geçebiliriz. Sanatsal işlere eğilimimiz artabilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; sempatik, düşünceli, zarif, klas bir insansınız. Güzel şeylere olan ilginiz çok fazla. Her zaman temiz ve iyi giyinmeyi seviyor, bazen insanları dış görünüşlerine göre değerlendiriyorsunuz. Bu sene, duygusal hayatınızda kendi isteklerinizi ön plana alacaksınız. Maddi konularda şansınız yüksek olabilir.




Koç Burcu: Ekim ayında özel hayatınız ve ortaklaşa yapılacak işleriniz devrede olacak. Bir yandan da iş hayatınızda önemli fırsatlar ve şanslar karşınıza gelebilir. Maddi konulara dayalı işlerle başlayan gününüz kısa vadeli planlarla hareketlenebilir.




Boğa Burcu: Ekim ayında beraber çalıştığınız insanlara saygıyla ve sevgiyle yaklaşımınız iş alanlarınızda sizi aranılır kılabilir. Bir yandan da bu ay aşk hayatınızda şanslar ve fırsatlar altında olabilirsiniz. Aile hayatınızla paylaşımlarınıza bugün dikkat edin.




İkizler Burcu: Ekim ayında eviniz, aileniz ve yuvanıza daha fazla ağırlık vereceksiniz. Bir yandan da aşkı geldiği gibi karşılayacak, eğlenceli ortamlarda bulunacaksınız. Çocuğunuzla veya aşkınızla iletişiminize bu aralar dikkat edin.




Yengeç Burcu: Ekim ayı iletişim, satış fırsatlarınızın bolca karşınıza geleceği, yakın çevrenizle ilişkilerinizi arttıracağınız ve aile hayatınızda eski konuların ve konuşmaların gündeme geleceği bir ay olacak.




Aslan Burcu: Girişimleriniz ve fırsatların bu sene sizi desteklemesiyle birlikte ekim ayı parasal konularda şanslı bir ay olabilir. Yakın çevrenizdeki insanlarla olan iletişiminize çok dikkat etmelisiniz. Bugün, iş hayatınızda anlaşmazlıklar oluşabilir.




Başak Burcu: Ekim ayında hem parasal şanslarınız, hem de hayat girişimleriniz sizi fazlasıyla mutlu edebilir. İş ve ticaret alanlarınızda hala dikkatli adımlar atmakta fayda var. Bugün dış ortamlarda hiçbir şeyden memnun kalmayabilirsiniz.




Terazi Burcu: Ekim ayında kendi kişisel hayatınıza odaklanacaksınız. Kendi atılımlarınız ve girişimleriniz önem kazanırken merkürün hala sizin burcunuzda gerilediğini unutmadan harekete geçmelisiniz. Bugün ortaklaşa parasal konuların üzerine eğilebilirsiniz.




Akrep Burcu: Ekim ayında çok önemli işlere kalkışmamak ve biraz dinlenmek en doğrusu olabilir. Yeni döneme hazırlanmalı ve sadece sosyal ortamlarınızdaki önemli işlerinizin üzerine düşmelisiniz. Bugün özel hayatınızda olayları gözünüzde büyütmeyin.




Yay Burcu: Ekim ayında sosyal ortamlarınızda kendinizi gösterecek, eski arkadaşlarınızla eski günlerinizi yad edeceksiniz. Bir yandan da iş hayatınızda önemli fırsatlarınız hala devam ediyor olacak. Bugün işlerinizi tamamlamaya çalışın.




Oğlak Burcu: Ekim ayında eskiden konuşulmuş ama bitirilmemiş kariyer işlerinizin üzerine eğilebilirsiniz. Bir yandan da eğitim, seyahat, medya fırsatlarınız bu ay da devrede olacak. Bugünse, aşk hayatınızda sevdiğinizle aynı zevkleri paylaşmayacaksınız.




Kova Burcu: Ekim ayı kendinizi geliştirebileceğiniz eğitim, kurs, seminer fırsatlarınızın ön planda olacağı eski ve tamamlanmamış işlerinizin gündeme geleceği bir ay olacak. Bir yanda da ortaklaşa para alanlarınızda alacak verecek dengenizde önemli fırsatlarla karşılaşıyor olacaksınız.




Balık Burcu: Ekim ayı her anlamda ortaklaşa para alanlarınızı gözden geçirebileceğiniz, parasal konularda dikkatli adımlar atmanız gereken bir ay olabilir. Bugün iş alanlarınızda bazı çıkışlarınız ilişkilerinizi zorlayabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR