Bugün marsın burç değiştirmesiyle beraber enerjimiz değişmeye başlıyor. Bu tarihten sonra işimizde kendimizi göstermek, çok çalışmak ve hizmet etmek önem kazanabilir. İş alanlarımızda mücadeleci ortamlara hazır olmalıyız. Yine bu tarihte saplantılı olmamaya ve bir takım fikirlere takılıp kalmamaya özen gösterelim. Fikir anlaşmazlıkları bizi zorlayabilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; aktif, sosyal, dürüst, sempatik, sosyal ve nazik bir insansınız. Sakin ve telaşsız bir yapınız var ama lüksü, değerli şeyleri seviyorsunuz. Edebiyat ve sanata olan düşkünlüğünüz çok fazla. Çevrenizdekileri herşeye hazır etmeniz sizin doğal yetenekleriniz arasında. Bu sene, fikirsel ayrılıklara dikkat etmelisiniz.




Koç Burcu: Bundan böyle mücadele alanınız, banka, ödeme, kredi, faiz, vergi, prim, sigorta ve ortaklaşa giderleriniz alanında oluşacak.. Tehlikeli her tür aktivite, oluşumlardan uzak durmalı ve çok acil değilse ameliyat olmaktan kaçınmalısınız.




Boğa Burcu: İş alanlarınız ve sağlık konularınız rahatlamaya başlıyor. Karşı cinsi çekici bulacağınız bu dönem, ilişkiniz varsa enerjinizi ilişkinize akıtacaksınız. Sevdiğiniz insanla veya varsa evliliğinizde bir takım tartışmalar ve sürtüşmeler görülebilir.




İkizler Burcu: Bugün itibarıyla mars sizin iş, hizmet ve sağlık evinizde hareket etmeye başlayacak. Çalışma koşullarınız ve bu alanda mücadeleleriniz artacak, sağlığınızla ilgili alanlarda enerjinizi harcayacaksınız.




Yengeç Burcu: Bugün itibarıyla mars sizin aşk, eğlence ve çocuk evinizde hareket etmeye başlayacak. Aşk hayatınız, çocuklarınızın koşulları ve bu alanda mücadeleleriniz artacak. Karşı cinsi çekici bulacak, enerjinizi daha fazla alana ve eğlenceye yaymak isteyeceksiniz.




Aslan Burcu: Bugün itibarıyla mars, sizin ev ve aile evinizde dolaşmaya


başlayacak. Aile ilişkilerinizde, ev hayatınızda enerjinizi harcayacaksınız. Sevdiğiniz insanla veya aile bireyleriyle bir takım tartışmalar görülebilir.




Başak Burcu: 2 ay boyunca iletişime dayalı işlerinizde, yakın çevre, akraba, kardeşlerinize dayalı konularda mücadeleleriniz artacak. Sevdiklerinizle ve yakın çevrenizle iletişiminizde savaşçı ve sürtüşmeci tavırlardan kaçınmalısınız.




Terazi Burcu: Mars akrep burcuna geçiyor ve 2 ay boyunca sizin para evinizde hareket etmeye başlayacak. 2 ay boyunca paraya dayalı işlerinizde, kazanımlarınızda, maddi alanlarda, mücadeleleriniz artacak.




Akrep Burcu: Bugün itibarıyla artık enerjiniz artmaya başlıyor. Hayatınızı ilgilendirecek işlerinizde, mücadeleleriniz artacak. Bir kaç aydır üzerinizde hissettiğiniz yorgunluk ve enerji kaybı, yerini daha sağlam ve konsantrasyonu yüksek bir enerjiye bırakacak.




Yay Burcu: Bugün itibarıyla artık biraz dikkat etmelisiniz. 2 ay boyunca hayatınızı ilgilendirecek işlerinizde, mücadeleleriniz ve zorlanmalar görülebilir. Enerjiniz düşük olacağından, ateşli hastalıklara, enfeksiyonel durumlara, alerjilere karşı dikkatli olmalısınız.




Oğlak Burcu: Grupsal işlerde isteğiniz yüksek olacak , çevrenizin lideri haline gelebilirsiniz. Yalnız yoğun istek ve duygularınızın tartışma ortamlarını körükleyerek, arkadaşlarınızı ve çevrenizdeki insanları kaçırmamalısınız.




Kova Burcu: Mars, 2 ay boyunca sizin iş ve kariyer alanınızda hareket etmeye başlayacak. İşlerinizde, kariyerinizde ve sorumluluklarınızda artış görülebilir. Kendinizi göstermekten ve mücadele etmekten zevk alacaksınız.




Balık Burcu: Bugün ve sonrası mars, sizin yabancı ortaklı işler, hukuk, eğitim, seyahat, medya alanlarınızda hareket etmeye başlayacak. Bu alanlarınızda artış görülebilir. Yine bu dönem uzak yolculuk ve seyahatlerinizde dikkatli olmalısınız.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR