Bayramın 1.ve 2.günü Ay Kova Burcunda dolaşacak. Bireyselliğimiz ve özgürlüğümüzle hareket etmek isteyebiliriz. Bulunacağımız ortamlarda hümanist ve dost yaklaşımlar öne çıkacak. Yeni insanlarla tanışmak, kaynaşmak, arkadaşlıklar edinmek, sosyal olmak, kendimizi dışarı atmak, gezmek ve paylaşmak, için Bayramın bu güzel günlerinde harekete geçebiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; iyi yürekli, sanatkar, kibar bir insansınız. Kendinize olan güveninizde eksiklik var. Yaşamınız boyunca kendinize olan güveninizi arttırmalı, değerinizi düşürmemelisiniz. Keyifli taraflarınız çok fazla. Bu sene, sizi harekete geçirecek konu ve olaylara yönelin. Duygusal tatminsizlikleriniz fazla olabilir.




Koç Burcu: Bu bayram bir çok konuda kafanız sistemli çalışacak. Özgürlük ve değişkenlik isteğiyle hareket edebilir, sevdiklerinizle iyi bağlantılar sağlayabilirsiniz. Kendinizi geliştirmeye yatkın bir dönemdesiniz.




Boğa Burcu: Bugün, ailevi konularla aktif olaylarla bayrama başlıyorsunuz. Beklenmedik yerlerden desteğiniz olabilir. Gün içinde özel hayatınızda üreteceğiniz duygusal çözümler bayramınızı etkili kılabilir.




İkizler Burcu: Dış ortamlarda veya farklı insanlarla daha fazla vakit geçirebilirsiniz. Bu bayram yerinizde duramayacak, sevdiklerinizle gezmekten mutluluk duyacaksınız. İş sorumluluklarınızın düşüncelerinizde sizi aşağıya çekmesine izin vermeyin.




Yengeç Burcu: Bu bayrama maddi konular ve harcamalarınıza odaklanarak giriş yapacaksınız. Ailenizin sorumluluklarını üstlenebilirsiniz. Harcamalar yüksek olsa bile, keyfinizi arttırmanın yolu sevdiklerinizle paylaşımlarınızda olacak.




Aslan Burcu: Bu bayram düşündüklerinizi hayata geçirmek kolay olabilir. Sevdiğiniz insanla yapacağınız kısa seyahat veya tatil içi planları sizi heyecanlandıracak. Sevdiğinize daha fazla şans tanımalısınız.




Başak Burcu: Bu bayram, kafanız yapılması gerekenler adına çok hızlı ve yapıcı çalışabilir. Bir yandan da duygusal olarak kendinizi iyi hissedeceksiniz. Aile sorumluluklarınızın sizi fazla bunaltmasına izin vermeyin.




Terazi Burcu: Bu bayram, sevdiğiniz insanla veya çocuğunuzla iletişiminiz güçlü akacak. Değişimlerden hoşlanacaksınız. Yaratıcılığınızın yüksek olacağı bir gün içerisindesiniz. Kafanıza takılan tek şey bu aralar yarım kalmış işleriniz olabilir.




Akrep Burcu: Bu bayram, evinizde vakit geçirecekseniz, işlerinizi tamamlamak size keyif verebilir. Ya da ailenizle bir arada olmak isteyebilirsiniz. Hayatınızdaki bazı şeyler moralinizi bozsa bile, herşeyin bu kadar etkisinde kalmayın.




Yay Burcu: Bugün, yakın çevre iletişiminiz güçlü olacak. Akraba veya kardeşlerinizle kısa yolculuklar veya ziyaretler anlamlı olabilir. Hayatınızın ritmini biraz yavaşlatmak bu bayram önem kazanıyor.




Oğlak Burcu: Bu bayram, aile hayatınızda parasal konularda çabuk yumuşamaya müsaitsiniz. Aile büyüklerinizle olan iletişiminizde ufak tefek sıkıntılar olsa bile hepsinin gönlünü almasını bileceksiniz.

Kova Burcu: Yakın çevreniz ve arkadaşlarınızla güzel planlar içerisine girebilirsiniz. İletişime dayalı her tür konuda şans sizden yana olacak. Tatile gidenler veya gitmiş olanlar ufak tefek sıkıntılara açık olacaklar.




Balık Burcu: Bu bayram geçmiş bayramları anımsamanız ve sevdiklerinizle anılarınızı tazelemeniz söz konusu. Ortak parasal harcamalarda çok açılmamaya çalışmalısınız. Sevdiğiniz insanla enerjinizi bir akıtmak isteyeceksiniz.











İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR