Bugün ve yarın Ay Oğlak burcunda dolaşıyor. Cilt ve kemiklerimiz uyarılıyor. Astrolojide, Oğlak burcu, kemikler, eklem yerleri, dizler ve dişleri yönetir.O yüzden bu bir kaç gün bu organlarımızda hassaslıklar yaşanabilir. Beslenmede tuz günleri olduğundan tuz tüketme eğilimimiz artabilir. Manikür, pedikür, epilasyon işlerine girişebilirsiniz. İşlerimizi tamamlamak, bitirmek ve organize etmek için uygun günler.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; profesyonel bir iş hayatınız olacak çünkü oldukça dürüst ve adaletli bir insansınız. Modayı seviyorsunuz ve giyim kuşam sizin için çok önemli. Aşırı savurganlığı ve para harcamalarınızı bir kenara bırakmalısınız. Ailenize çok düşkünsünüz. Bu sene, seyahatleriniz size kendinizi çok iyi hissettirtecek.




Koç Burcu: Sizi anlayacak bir partnerle, çok mutlu olabilirsiniz. Yalnız özel hayatınızda her işin altında bir buzağı aramayın ve şüphelerinizle karşı tarafı boğmamaya çalışın. Hareketli bir gün geçireceksiniz.




Boğa Burcu: Olayların gerçekliğini sorgulamaya yatkın olacaksınız. Aile ortamlarınızdaysa enerjiniz tam da istediğiniz gibi çalışacak. Vaktinizi evinizde harcamasanız bile, özel hayatınızda romantik ve sevgidolu etkileşimler altındasınız.




İkizler Burcu: Arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizle parasal işlerinizde bazı anlaşmazlıklara açıksınız. Yine de etkili çözümler kapıda. Aşk hayatınızda herşeyi sorgulamaya ve eski konuları açmaya meraklı olacaksınız.




Yengeç Burcu: Maddi konularda yeni fırsatlarla karşılaşabilir, yeni yöntemleri devreye sokabilirsiniz. Parasal konularda esnek yapınız devrede. Onun dışında özel hayatınızda herşeyi fazlasıyla sorgulamak isteyebilir, ailenize güvensizliklerinizi dışa vurabilirsiniz.




Aslan Burcu: Sizi daha az tanıyan insanlar, amacınıza ulaşmanız için size gereken desteği ve fırsatları sağlayacak. Yapılması gereken günlük işlerinizde etkili yapınızla hareket edeceksiniz. Birden çok işinizi bugün rahat halledebilirsiniz.




Başak Burcu: Geri planda duracağınız her tür iş için bugün motivasyonunuz sağlam olacak. Bayram hazırlıkları devam ederken parasal konularda bugün bazı zorlanmalar oluşabilir. Yine de hayata keyif ve aşkla bakabilirsiniz.




Terazi Burcu: Ev ve aile ortamlarınızda yapılması gereken işleriniz için bugün etkili hareket edeceksiniz. Sosyal çevrenizde birçok insanla bağlantınız yüksek olabilir. Verdiğiniz sözleri tutmakta zorlanacağınız bugün yarım kalan işlere eğilmelisiniz.




Akrep Burcu: Bir çok yerden fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Geleceğinize yönelik işlerinizde kendinizi iyi hissediyorsunuz. Fikirleriniz derinden çalışıyor, bugün sizi ikna etmek kolay olmayabilir. Bir yandan da çevrenizi kolayca etkileyeceksiniz.




Yay Burcu: Çevrenizden çeşitli yardımlar görebilir, zorlandığınız konuları kendi lehinize çevirebilirsiniz. Maddi konularda bugün çabuk, pratik ve etkili davranabilirsiniz. Uzklardan alacağınız haberler keyfinizi yerine getirecek.




Oğlak Burcu: Kendinizi tatil ve seyahat alanlarınızda oldukça keyifli hissedeceksiniz. İş alanlarınızda bazı sorunlar kafanızı kurcalayabilir. Bazı konuşmaların ardındaki gerçekleri öğrenmek için kolları sıvayabilirsiniz.




Kova Burcu: Uzaklardan alacağınız bazı haberler gün içinde moralinizi kolay bozabilir. Bugün yalnız kendi fikirlerinizin peşinden gitmelisiniz. Düşüncelerinizi yeniden programlamaya çalışın. Çevrenizdeki olaylar bir şekilde sizi de etkiliyor.




Balık Burcu: Bu aralar motivasyonunuzu para üzerinden sağlayabilirsiniz. Bugün sosyal ortamlarda güçlü duygusal yapınızla parasal konularda kendi isteklerinize göre davranacaksınız.Özel hayatınızda işler yolunda ve güzel gelişmeler içindesiniz.









İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR