Bugün sabah saatlerinde Başak burcunda oluşan parçalı güneş tutulması iş, hizmet, sağlık alanlarında ve mükemmeliyet gerektiren işlerimizde hızlı başlangıçları ve kararları hayatımıza taşıyabilir. Keskin akıllar, araştırmacılar, detay gerektiren projeler, mükemmelliyet gerektiren yapılar, organizasyonlar için etkili bir tutulma olacak. Yine bu tutulmadan sağlık çalışanları, işçiler, çiftçiler, ziraat alanları, beslenme uzmanları, ürün tedarikçileri daha fazla etkilenebilir. Bu alandaki çalışmalarda hızlı ve beklenmedik gelişmelere açık olmalıyız.




Yine mahsüllerimize, ürünlerimize ve doğal kaynaklarımıza daha fazla özen göstermeliyiz. Değişken burçlarda oluşan tutulmaların etkileri bir süre geçmeden ve açı almadan genellikle ortaya çıkmayabilir. Din ve eğitim alanlarında sıkıntılar ve sorunlar yaratabilir. Karada veya denizde kazalarla ilgilidir. Yine toprak elementindeki tutulmalar depremler, maden kazaları ve topraklar ve tarımsal krizlerle alakalı olduğundan dikkatli olmalıyız. Tutulma derecesi, ressamlar, şairler, yazarlar, espritüel ve kıvrak zekalı iş yapanlar için zorlayıcı bir dönemi işaret ediyor. Zıtlıklar ve şanssızlıklarla olumlu bir şekilde başetmeliyiz.




Merkür yönetimindeki bu tutulmada beynimizin iki yanını kullanmalı ve sadece mantığımızı değil, yaratıcı yönlerimizi de devreye sokmalıyız. Barışçıl yaklaşımlar, olayların her iki yanını da görmeye çalışma ve adaletli atılacak adımlar bizi her tür zorluktan koruyacaktır.




Bu tutulmadan 13 eylül (+,-3 gün) doğumlu Başaklar, 12 Aralık (+,- 3gün) doğumlu Yaylar, 10 Mart (+,- 3 gün) doğumlu Balıklar ve 11 Haziran (+,- 3 gün) doğumlu İkizler diğer burçlara göre daha fazla etkilenecekler.






BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; ışıltılı, akıllı, sempatik, çekici, yetenekli bir insansınız. Başarılı arkadaşlıklarınız sayesinde işiniz konusunda güzel destekler alacaksınız. Sosyal ve prestijli bir mevkiniz olacak. Uzak yolculuklar esnasında dikkatli adım atmakta fayda var. Bu sene, hayatınızda çok önemli değişimlere açık olacaksınız.




Koç Burcu: Parçalı güneş tutulması iş, hizmet alanlarınızda hızlı başlangıçları ve olayları hayatınıza taşıyabilir. Bu tarihten sonra iş değiştirme, yeni bir işe başlama gibi hızlı etkileriniz devrede olacak. Bir yandan da sağlığınıza özen göstermelisiniz.




Boğa Burcu: Bu tarih ve sonrasında aşk hayatınızda yeni oluşumlara açık olabilir, çocuk istiyorsanız çocukla ilgili kararlar içinde olabilirsiniz. Bu tutulma ayrıca sanatsal ve yaratıcılık gerektiren iş alanlarınızı aktif hale getirebilir. Bu konularda beklenmedik olaylara açık olun.




İkizler Burcu: Parçalı güneş tutulması aile hayatınızda önemli kararları ve olayları gündeme oturtacak. Bu tarih ve sonrası bir ev alımı, satımı gibi işleriniz hızlanabilir. Ya da ailenizde önemli kararlar alınabilir.




Yengeç Burcu: Güneş tutulması, iletişim, satış, reklam, pazarlama, ulaşım, bilgisayar alanlarınızdaki işlerinizi hızlandıracak ve değiştirecek. Akraba veya kardeşlerinizin hayatında da bu tutulma sırasında önemli olaylar yaşanabilir, siz de bunlara şahit olabilirsiniz.




Aslan Burcu: Parçalı güneş tutulması para evinizde oluşacak. Bu tarih ve sonrasında parasal konularda beklenmedik konuların hızlandığına, yeniliklerin ve değişimlerin karşınıza geldiğine şahit olabilirsiniz.




Başak Burcu: Parçalı güneş tutulması hayatınızda çok önemli ve beklenmedik olayları tetikleyebilir. Önemli kararlar alacak, hayatınızı yeniden yapılandıracaksınız. Değişimlere açık olmalı ve üzerinizdeki dönüştürücü gücü iyi kullanmalısınız.




Terazi Burcu: Bu güneş tutulması sizin kadersel alanınızda oluşuyor. Beklenmedik konu ve olaylar etrafınızda cereyan edebilir. Hayatın size göstermek istediği olaylara odaklanın ve ani kararlardan mümkün olduğunca kaçının. Kötü alışkanlıklarınızdan kurtulabilirsiniz.




Akrep Burcu: Bugün oluşan parçalı güneş tutulması sosyal çevrenizde yeni açılımları ve beklenmedik olayları karşınıza getirebilir. Geleceğinize yönelik işleriniz hızlandırılmış bir şekilde karşınıza gelebilir. Organizatörlük yapıyorsanızişleriniz hızlanabilir.




Yay Burcu: Güneş tutulması kariyer hayatınızda oluşacak. Bu tarih ve sonrası kariyer ve iş alanlarınızda önemli açılımlarınız, sorumluluklarınız sizi bekliyor. Hiç durmayacak ve devamlı göz önünde olacaksınız. Önemli değişimlere aile hayatınızda da açık olun.




Oğlak Burcu: Bugün oluşan parçalı güneş tutulması, dış ilişkiler, seyahat, eğitim, medya ve yabancı ortaklı yapılacak işlerinizde hızlandırılmış konuları karşınıza getirebilir. Bu tutulmadan sonra bu alanlarınızda önemli kararlar içine girebilirsiniz.




Kova Burcu: Bu tarihten sonra ortaklaşa para konularında değişim ve dönüşümlere açık olacaksınız. Partnerinizin parasal durumundaki değişimler sizi de etkileyebilir. Kredi almak borç almak istiyorsanız bu dönemden sonra hızlı ve beklenmedik olayların etrafınızda cereyan ettiğini görebilirsiniz.




Balık Burcu: Parçalı güneş tutulması özel hayatınızda gerçekleşiyor. Bu güneş tutulması ile beraber evlilik, bir ilişkiye adım atma, taşınma, söz gibi anlık kararlar ve durumların oluşması söz konusu olacak. Evliliğinizle ilgili önemli kararların, bu tutulma sonrasında devreye girdiğini görüyor olacaksınız.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR