Bugün doğduysanız; zeki, gözüpek, sempatik ve aktif bir insansınız. Amaçlarınıza ulaşmanız çok kolay çünkü ne zaman ne şekilde davranacağınızı gayet iyi biliyorsunuz. İyi niyetlisiniz ama fazla meraklısınız. Kendi hayatınıza önem verene kadar bir takım deneyimler yaşayacaksınız. Bu sene, hızlı bir yakın çevre trafiğiyle hayatınız renklenebilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Haftamıza ay yengeç burcunda ev, aile ve yuva konularına odaklanarak başlayabiliriz. Salı günü harekete geçeceğimiz konularda yenilikler ve çeşitli fırsatlar oluşabilir. Çarşamba günü, düşüncelerimizde ve fikirlerimizde bize söylenenden daha farklı anlamlar arayabilir, diğer fikirlere karşı anlayışsız yapımızla hareket edebiliriz. Pazar günü Başak burcunda oluşan parçalı güneş tutulması iş, hizmet, sağlık alanlarında ve mükemmeliyet gerektiren işlerimizde hızlı başlangıçları ve kararları hayatımıza taşıyabilir.




Koç Burcu: Bugün, aile hayatınız için yapmanız gerekenler sizi harekete geçirecek. İşlerinizi evinizden yönetebilir, kreatif düşünce yapınızla işlerinizde güzel sonuçlar alabilirsiniz. Akşam saatlerinde duygularınızı kontrol etmelisiniz.




Boğa Burcu: Bugün, yakın çevrenizle beraber keyifli olaylar yaşayabilirsiniz. Duygularınızı onlara aktarmak kolay olacak. İş hayatınızda beraber çalıştığınız insanlarla bazı anlaşmazlıklarınız olsa bile, anlayışlı yönlerinizle durumları toparlamasını bileceksiniz.




İkizler Burcu: Bugün, aşk hayatınıza veya çocuk oluşumlarınıza yönelik harcamalarınızda bazı anlaşmazlıklarınız olabilir. İş hayatınızda yaratıcılığınız yüksek çalışırken bir yandan da beraber iş yaptığınız insanlara duygusal olarak yardım etmek isteyebilirsiniz.




Yengeç Burcu: Bugün, akraba veya kardeşlerinizle ya da çevrenizde size yakın olan insanlarla planlar yapabilirsiniz. İletişim trafiğinizi kendi hayatınıza göre ayarlamasını iyi becereksiniz. Aile hayatınızda bazı fikir ayrılıklarını kafanıza çok takmayın.




Aslan Burcu: Bugün, para konularında kafanızdaki planları devreye sokmalısınız. Yakın çevrenizin işlerine ve sorumluluklarına akşam saatlerinde yetişmekte zorlanabilirsiniz. Olayları gözünüzde büyütmemeye çalışın.




Başak Burcu: Bugün, kendi kişisel istekleriniz dışında, arkadaşlarınızla sevdiğiniz ortam ve çevrelerde bulunabilirsiniz. Ya da ekstradan ortay çıkacak bir iş, sizi fazlasıyla memnun edebilir. Maddi konularda bazı fikir ayrılıkları oluşabilir.




Terazi Burcu: Bugün, iş alanlarınızda sessiz ama etkili bir gün geçirebilirsiniz. Düşündüklerinizi, profesyonel alanlarınıza rahat aktaracasınız. Akşam saatlerinde, kafanızdaki planları uygulamak kolay olmayabilir.




Akrep Burcu: Bugün, uzak çevrelerde, ortamlarda arkadaşlarınızla gayet keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Geleceğinize yönelik işleriniz için uygun bir gün. Gece saatlerinde, uzak yerlerden alacağınız haberler fikirlerinizi değiştirmenize neden olabilir.




Yay Burcu: Bugün, iş alanlarınızda parasal konularınızı rahat halledebileceksiniz. Başkalarından destek almanız kolay olacak. Arkadaşlarınızla bazı fikirleriniz örtüşmeyebilir, maddi konularda akşam saatlerinde daha dikkatli olun.




Oğlak Burcu: Yabancı ortamlarda, seyahatlerde sevdiğiniz insanla kolay organize olabileceksiniz. Fikirleriniz ve düşünceleriniz birbirini destekleyecek, aynı ideallerle hayata bakacaksınız. Akşam saatlerinde inatlaşmalardan kaçının.




Kova Burcu: Bugün, beraber hareket edeceğiniz ve çalışacağınız insanlarla olan ilişkileriniz gayet olumlu ve etkili olabilir. Parasal konularda güzel gelişmeler olabilir. Akşam saatlerinde, duyacaklarınızı çok da kafanıza takmayın.




Balık Burcu:Aşk hayatınızda sevdiğiniz insanla birbirinizi iyi anlayacak ve güzel etkileşimler altında olacaksınız. Akşam saatlerinde sosyal ortamlarda didişmelere dikkat edin. Maddi harcamalarınızı gün içinde kontrol altında tutmalısınız.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR