Bugün enerjimiz düşük çalışabilir, bağışıklık sistemimiz zorlanacağından uyuşukluğa, zehirlenmelere, enfeksiyonel hastalıklara karşı dikkatli olalım. Bir yandan da hayatımızda yanılgılara, sorunlara ve aldanmalara karşı hazırlıklı olmalıyız. Gerçekçilikten uzaklaşmayalım. Yine bugün eski ilişkilerimiz, aşk hayatımız önem kazanabilir. Daha önceden ilişki yaşadığımız ama tamamlanmamış konular etrafımızda cereyan edebilir. Böyle bir durumda önemli kararları Cumartesi gününden sonra yapmak faydalı olacak




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; özgün, zeki, çekingen, çekici bir insansınız. Kendi doğanıza karşı bile utangaçsınız. Hayatınızda herhangi bir engelle karşılaştığınızda çabuk pes etmeye meyillisiniz. Öz güveninizin geliştirilmeye ihtiyacı var. Bu sene, ilişkilerinizde bazı yanılgılara açık olacaksınız.




Koç Burcu: Bugün iş ve hizmet alanlarınızda bazı yanılgılar veya aldanmalar ortaya çıkabilir. Bazı durumların sağlığınızı yanlış etkilemesine izin vermeyin. Beklenmedik olaylar karşısında daha net durmaya çalışın.




Boğa Burcu: Sosyal çevrenizin ve arkadaşlarınızın aşk hayatınızda ya da yaratıcılığa dayalı işlerinizde sizi yanlış yönlendirmesine izin vermeyin. Başkalarını dinlerken bugün dikkatli olun ve önemli görüşmelerden kaçının.




İkizler Burcu: İş hayatınızdaki karmaşanın veya belirsizliğin aile ortamlarınızda sizi olumsuz etkilemesine izin vermeyin. Başkalarının fikirlerine hem özel hayatınızda, hem de iş alanlarınızda çok fazla güvenmeyin.




Yengeç Burcu: Düşünsel olarak kafanız karışık olacak. Önemli kararlar almayın. Önemli iş görüşmeleri ve konuşmalarından uzak durmaya çalışın zira bugün kolay etkilenmelere ve kandırılmalara açık olacaksınız.




Aslan Burcu: Özellikle bugün parasal konularda anlaşmalarda aldanmalara karşı gözünüzü dört açın. Yine bir banka işiniz, ödemeniz varsa, borç alacaksınız, şartların gerçekçiliğini iki kez gözden geçirin.




Başak Burcu: Özel hayatınızda sevdiğiniz insanın davranışları kafanızı karıştırabilir, aldanmalara dikkat. Onunla olan iletişiminizde mümkün olduğunca dürüst olun ve ondan da olmasını isteyin.




Terazi Burcu: Enerjinizin düşük olması, iş alanlarınızda sorunlara veya bazı alerjik hastalıklara neden olabilir. Bugün iş arkadaşlarınızın veya birlikte çalıştığınız insanların işinizle ilgili konularda sizi yanlış yönlendirmesine izin vermeyin.




Akrep Burcu: Arkadaş ortamlarınızda ve sosyal meclislerde bazı kandırılmalara karşı uyanık olun. Sevdiğiniz insanın arkadaşlarınız konusunda sizi yanıltmasına izin vermemeye çalışın. Sosyal ortamlarda bazı işlerinizde sorunlar oluşabilir.




Yay Burcu: Aile ortamlarınız, iş hayatınızda sizi yanıltabilir. Anne- baba ilişkilerinizde yanılgılar ve aldanmalar söz konusu olabilir. Tatilde, seyahatte veya eğitimde daha önceden tanıdığınız bir insanla aranızda bir çekim oluşabilir.




Oğlak Burcu: Kafanızda bazı karışık durumlar söz konusu. Yakın çevrenizin görüşlerinizi bulandırmasına ve sizi yanlış yönlendirmesine izin vermeyin. Bu hafta fazla hayalperest davranmak sizi yanıltabilir.




Kova Burcu: Bugün maddi konularda önemli kararlar vermeyin, aldatıcı etkiler altında olacaksınız. Özellikle ortaklaşa para işleriniz veya banka işleminiz varsa başka birgün yapmaya çalışın. Yine bu hafta özel hayatınızda sevdiğiniz insanla aranızda bir çekim oluşabilir.




Balık Burcu: Bugün Hayatınızdaki kararsızlıklar ve karmaşalar, özel hayatınızda sizi yanlış yönlendirebilir. Ya da siz sevdiğiniz insanı yanlış yönlendirebilirsiniz. Özel ilişkilerinizde dikkatli olmalı, sorunlarınıza gerçekçi bir şekilde yaklaşmalısınız.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR