Bugün ve yarın Ay Akrep Burcunda dolaşacak. İkili ilişkilerde tutku ve cinsellik ön plana çıkabilir. Hırs, ihtiras ve şehvet bizi bugünlerde yönlendirebilir. Sevdiklerimizi sahiplenme ve onları istediğimiz gibi yönlendirme isteğimiz ortaya çıkabilir. Bu yıkıcı duygulardan uzaklaşmak için, içsel huzura ve meditasyona yönelmeliyiz. Bu günlerde görüdüğümüz rüyalar hayatımızda etkili olabilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; tek probleminiz ısrarcılığınız ve kendi tarzınızda ısrar etmeniz. Zekanızı uygun bir şekilde kullanabilirseniz, iş hayatınızda çok başarılı olursunuz. Ama önce kendinizi düzeltmeli, huzursuz kafa yapınızı dengelemelisiniz. Bu sene, önemli işlerinizde bağlantılarınızı sıkı tutmalısınız.




Koç Burcu: Bugün ortaklaşa para konularınıza yöneleceksiniz. Bir borcun veya ödemenin altına girebilir, bankanızla irtibat halinde olabilirsiniz. Özel hayatınıza dayalı harcamalarınızı kontrol altında tutmalısınız.




Boğa Burcu: Özel hayatınızda veya ortaklaşa işlerinizde sorumluluklarınız ve ciddi tavırlarınız devrede olacak. Bir yandan da bu alanda iletişiminizi iyi kullanabilirsiniz. Aile hayatınızda büyük dramalar yaratmamak bu birkaç gün öneml.




İkizler Burcu: Yapılması gereken günlük adımlarda işlerinizi tamamlamadan rahat etmeyeceksiniz. Duygusal olarak sağlığınızla ilgili konular kafanıza takılı olabilir. Yakın çevrenizle bağlantılarınızı koparmamaya çalışın.




Yengeç Burcu: Özel hayatınızın veya çocuklarınızın sorumlulukları devrede olacak. Bir yandan alacağınız keyifli haberlerle, kendinizi duygusal olarak şanslı hissedeceksiniz. Her konuda kendinizi güvene alma ihtiyacınız bazı işlerinizi gölgelemesin.




Aslan Burcu: Ailenizle bir aradayken aynı duyguları paylaşmanız bugün biraz zor görünüyor. Bir yandan da evdeyseniz, kendinize ve maneviyatınıza yönelik bir gün geçirebilir, huzuru kendinizde bulabilirsiniz.




Başak Burcu: Yakın çevrenizdeki insanların sorumluluklarını ve işlerini üstlenmeye açıksınız. Duygusal olarak içten içe onlara bilenebilirsiniz. Üzerinizde biriken sıkıntı ve stresleri kendinizi ifade ederek, insanlara anlatarak rahatlayacaksınız.




Terazi Burcu: Maddi konularda sorumluluk üstlenmekten çekinmeyeceğiniz gibi, harcamalarınızı kontrol altında tutmaya çalışabilirsiniz. Bulunacağınız çevrelerde maddi konular sizi çabuk aşağıya çekebilir. Dengenizi koruyun.




Akrep Burcu: Kişisel sorumluluklarınız hızlanabilir, hayata daha ciddi ve gözlerle bakabilirsiniz. İş hayatınızda yolunda gitmeyen birşeyler olduğunu seziyorsunuz, bu duygularınızı arkadaş çevrenizle paylaşabilirsiniz.




Yay Burcu: Sizin dışınızda gelişen her tür olayın sorumluluğunu üstlenmeye hazır olacaksınız. Bilinçaltınızda önemli açılımlar oluşabilir. Sizi daha az tanıyan insanlara kendinizi anlatmaya çalışmayın, bugün bu işinize yaramayabilir.




Oğlak Burcu: Sosyal ortamlarınızdaki sorumluluklar veya birden fazla işiniz varsa, o işlerin sorumlulukları devrede olacak. Geleceğinize karşı ciddi düşünceler içinde olabilirsiniz. Ortaklaşa halledilecek parasal konularda sıkıntılarınız oluşabilir.




Kova Burcu: Bugün, kariyer ve iş sorumluluklarınız devrede olacak, ayrıca işlerinizde gününüzü iyi koordine edeceksiniz. Partnerinizle göz önünde olacağınız ortamlarda anlaşmazlıklar oluşabilir. Biraz sakin olun.




Balık Burcu: Dış kaynaklı işlerinizde önemli sorumluluklar üstlenebilirsiniz. Geleceğiniz için yapacağınız yatırımlar ve duygusal adımlardevreye girecek. Yalnız bazı iş bağlantılarınızda sıkıntılarda oluşabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR