Bugün aslan burcunda oluşan yeniayla birlikte aşka, keyfe, eğlence ve çocuk konularına dair kararlar devreye girebilir. Aktivitelere, sanatsal işlere, yaratıcı ve eğlenceli konulara olan ilgimizi arttırabilir. Yeniay yeni başlangıçları ve adımları temsil eder, içinde yenilik enerjisi barındırır. Fikirler ve tohumlar yeniay zamanı atılmalı ve dolunay zamanı toplanmalıdır. Bu yeniay da hala venüs gerilediği için, daha önceden görüşülmüş, anlaşılmış ve bağlantı sağlanmış işlere ve ilişkilere daha fazla önem verebiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; analizci, çözümcü, ticarete yatkın, sosyal bir insansınız. Teknik konularda üstünüze yok. Ticarete yönelik zekanız çok fazla ama biraz tembelliğe eğiliminiz yüzünden hayatınızdaki önemli fırsatları kaçırma ihtimaliniz var. Arkadaşlarınız ve ilişkilerinizde bencilliğinizi frenlemeli, daha insancıl yaklaşımlar sergilemelisiniz. Bu sene, hayatınızda yeniliklere hazır olmalısınız.




Koç Burcu: 2 hafta boyunca aşkı konuşabilir veya aşkınız varsa romantik, etkili ve güzel zamanlar geçirebilirsiniz. Yeniayın gerçekleştiği ev aynı zamanda çocuk evi olduğundan, çocuk yapmak isteyen koçlar için yeni fırsatlar doğabilir.




Boğa Burcu: Evinizle ilgili kararlarınızı bu tarihten sonra yapabilir, ev satın almak, satmak veya değiştirmekle ilgili işleriniz için harekete geçebilirsiniz. Bunu yapacaksanız daha önceden konuşulmuş ve ilişkide bulunulmuş işleriniz üzerinden yapmaya çalışın.




İkizler Burcu: Bu yeniay, yakın seyahatler, geziler, satış, pazarlama, reklam, yayıncılık, teknoloji alanlarınızda veya akraba, kardeşlerinizle olan ilişkilerinizde etkili olacak ve bu alandaki kararlarınızı destekleyecek.




Yengeç Burcu: Bu yeniay, sizin para evinizde oluşuyor. Geçtiğimiz ay başlattığınız atılımlarınızın ve girişimlerinizin karşılığını maddi olarak bu ay alabilirsiniz. Yine banka, kredi, faiz, borsa alanlarınızda, ticaret alanlarınızda şans sizden yana olabilir.




Aslan Burcu: Önünüzdeki 2 hafta boyunca kendi hayatınızla ilgili kararları uygulamaya geçirmenizadına sizi kışkırtabilir. Girişimleriniz adına şanslar ve fırsatlar yakalayabilirsiniz yalnız hala venüsün bu alanlarınızda gerilediğini unutmadan adımlar atmaya çalışın.




Başak Burcu: Yeniay, kadersel evinizde gerçekleştiği için şartlar ve koşullar elinizde olmayabilir. Ne olursa olsun her tür başlangıç ve yeni oluşumdan bu ay uzak durmanız gerekecek. Bazı noktalarda sorunlar, olumsuzluklar, işlerin ertelenmesi, arkanızdan dönecek dolaplar sizi yorabilir.




Terazi Burcu: Bu yeniay, arkadaşlarınız ve sosyal çevre alanlarınızda kararları hayatınıza taşıyacak. Görev alacağınız önemli bir organizasyon, davet gibi işler gündeminize gelebilir. Toplumla ilgili, kalabalıklarla ilgili her tür işle uğraşabilirsiniz.




Akrep Burcu: Yeniay, sizin kariyer ve iş evinizde gerçekleşecek. Önünüzdeki 2 hafta boyunca iş alanlarınızda atılımlarınız, planlarınız ve kararlarınızı gündeme getirebilir. Bu kararlar daha önceden iş yaptığınız ve ilişki kurduğunuz insanlardan gelmeli, unutmayın hala venüs bu alanlarınızda geriliyor.




Yay Burcu: Yeniay, sizin yabancı ortaklı işler,uzun seyahatler, tatil, hukuk, medya, tatil alanlarınızda gerçekleşiyor olacak. Bu alanlarda kararlarınız 2 hafta boyunca devrede olabilir. Bu oluşumların daha önceden görüştüğünüz insanlarla olmasına özen gösterin.




Oğlak Burcu: Yeniay, ortaklaşa gelir ve giderler alanınızda oluşacak. Sevdiğiniz insanın maddi durumuyla ilgili kararlar gündeme gelebilir. Yeni kararlardan ziyade var olan ilişkilerinize dayalı kararlar olmasına çalışmalısınız. Vergi, kredi, faiz, sigorta, prim, nafaka gibi konular ön plana çıkabilir.




Kova Burcu: Bu yeniay, özel ilişkilerinizde, evlilik hayatınızda ve ortaklı işler alanınızda gerçekleşecek. Özel yaşantınız hayatınızın diğer alanlarından daha fazla ön planda olacak. Ortaklı bir işe girmek istiyorsanız veya böyle bir işiniz varsa daha önceden tanıdığınız insanlarla iş yapmaya çalışmalısınız.




Balık Burcu: Yeniay, iş ve hizmet alanlarınızda, sağlık evinizde gerçekleşecek. İş alanlarınızda başvurularda bulunabilir, var olan işinize olan ilginiz ve alakanız artabilir. Sağlığınızı ilgilendirecek önemli kararlarda alabilirsiniz.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR