Haftaya ay ikizler burcundayken etkili bir iletişimle başlıyoruz. Yakınçevremizde olup biten olaylar önem kazanıyor. Salı günü jüpiter Başak burcuna geçiyor. 1 yıl boyunca iş, hizmet, sağlıkla ilgili temaların daha fazla önem kazanacağını söyleyebiliriz. Eleştiri mekanizmamız bu süreçte fazla artabilir ve yaptığımız işlerde mükemmelliyetin peşinden koşabiliriz. Perşembe günü oldukça farklı ve esnek birgün olacak ama iletişimde yanılgılara dikkat etmeliyiz. Cuma günü aslan burcunda oluşan yeniayla birlikte aşka, keyfe, eğlence ve çocuk konularına dair kararlar devreye girebilir. Cumartesi günü hem içsel sevgiyi, hem de kaliteli iletişimi deneyimleyebiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; çözüme yönelik yanlarınızla altından kalkamayacağınız iş yok. Konuşma ve iletişime yönelik yeteneklerinizi boşa harcamamalısınız. Bu kadar olumlu özelliklerinizin yanısıra, inatçı ve huzursuz yönleriniz de olabilir. Bu sene, aile hayatınızda huzurunuz ve keyfiniz yerinde olacak.




Koç Burcu: Bu Pazartesi eğlenceli ve keyifli yönlerinizi harekete geçirecek aktivitelerde bulunacaksınız. Bir yanınız çok meraklı, diğer yanınız boş vermeye meyilli. Özel hayatınızda ve ilişkilerinizde oluşacak sorunlara ciddi yaklaşmayı deneyin.




Boğa Burcu: Ev ve aile hayatınıza yönelik maddi harcamalarınız olabilir. Yakın çevrenize ve ailenize karşı düşkünlüğünüz bu aralar yüksek olacak. İş hayatınızda oluşacak bazı konu ve olaylara sabırla yaklaşmak en iyisi.




İkizler Burcu: Bu haftabaşı, dış ortamlarda bulunmak, gezmek, hava almak ve yakın çevrenizle bir arada bulunmak isteyeceksiniz. İstediklerinizi yapacağınız gayet çoşkulu bir gün sizi bekliyor. Maddi kazanımlarınız bir kaç gün sizi mutlu edecek.




Yengeç Burcu: Kendinize ve görüntünüze önem verdiğiniz bir dönem içindesiniz. Bu Pazartesi, geçmiş konu ve olayları gözden geçirmek için uygun olabilir. Ailenizde oluşacak sorunlar varsa çözüm sizden gelecek.




Aslan Burcu: Bugün, gezmek, dolaşmak isteyecek ve arkadaşlarınızla iletişim halinde olacağınız ortamlar içinde yer alacaksınız. Bu kadar kalabalıklığın içinde arada biraz kafa dinlemeye ihtiyacınız olabilir. Başkalarının sorumluluklarını üstlenmeyin.




Başak Burcu: Bu haftabaşı dinlenerek ve bazı şeyleri gözden geçirerek sosyal olacaksınız. İş anlamında kafanız çok dolu olabilir ve siz bazı ayrıntıları kafanızda atladığınızı farkedebilirsiniz. Biraz daha yavaşlamaya çalışın.




Terazi Burcu: Bugün arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizde yer alan insanlarla, uzun vadeli planlarda bulunabilir, gün içinde havadar alanlarda vaktinizi geçirmek isteyebilirsiniz. İnsanların konuşmalarına çok takılmamalısınız.




Akrep Burcu: Bu Pazartesi kafanız iş alanlarınızda olacak. Alacağınız dış haberler gün içinde sizi mutlu etse bile, aklınız para veya hesap işlerinizde olabilir. Sezgilerinizin yüksek olacağı bugün iyi senaryolar üretin.




Yay Burcu: Bugün, sevdiğiniz insanla keyfiniz pek yerinde olabilir. Onun size, sizin ona karşı çoşkulu duygularınız öne çıkabilir. İş ortamlarınızda parmakla gösterileceksiniz. Arkadaşlarınızın sorunları sizi gün içinde oyalayabilir.




Oğlak Burcu: Bu Pazartesi kafanız yapılması gerekenlere takılı olabilir ya da içinizdeki boşluğu işlerinizde kendinizi ortaya koyarak kapatmak isteyebilirsiniz. Sevdiğiniz insanla olan ilişkileriniz gün geçtikçe güçleniyor.




Kova Burcu: Bu haftabaşı keyfiniz oldukça yerinde olacak. Uzak akrabalarınızın yaşantılarında karşılaştığı sıkıntılara ortak olmak isteyebilirsiniz. Planladığınız bir seyahat varsa, bazı sorunların ortaya çıkması sizi üzmesin. İştahınız artabilir.




Balık Burcu: Bugün ev ve aile ortamınızda keyfiniz yerinde olacak. Dinlenmek ve iş yorgunluğunuzu üzerinizden atmak isteyeceksiniz. Size sorumluluk yükleyen insanlara artık bir dur demenizin vakti geldi. Akşam eğlenceye daha çok vakit ayırın.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR