Bugün devreye giren venüs- satürn karesiyle, ilişkilerimizde tansiyonlu ve var olan bazı sıkıntılı konuların öne çıktığını görebiliriz. Kendimizi yalnız hissetmek, anlaşılamamak, sevdiğimiz insanla aramıza duvar örmek, kendimizi ilişkilerde gösterememek, derin yalnızlık hissine karşı dikkatli olalım.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; karşı cinsin ilgisini çok kolay üzerinize çekiyorsunuz. Çekiciliğiniz sosyal ortamlarda ön plana çıkmanıza neden oluyor. Doğal bir öğretici olduğunuzdan, çevrenizdeki herkese bir şeyler öğretmeye yatkınsınız. Bu sene, hayatınızda yaşayacağınız önemli sorunların sebeplerini bulmalısınız.




Koç Burcu: Para sorumluluklarınız yüzünden sevdiğiniz insana duygularınızı ifade edememek, aranıza bir set çekebilir. İlişkinizde ortaya çıkacak tansiyonlu durumlara karşı biraz daha çözümle hareket etmek ilişkinizi kurtarabilir.




Boğa Burcu: Duygusal hayatınızda, ailevi konularda bugün, kopmalar, zorlanmalar söz konusu olabilir. Sevdiğiniz insanla aranıza duvar örmemeye çalışın. Ailevi konularda biraz daha esnek ve çözümcül olmalısınız.




İkizler Burcu: Yakın çevrenizle veya iş alanlarınızda bazı kopmalar, sorunlar oluşabilir. İş alanında yapılması gerekenlere verdiğiniz önem sonucunda, beraber çalıştığınız insanları anlamakta zorlanabilir ve onlardan fazla bir karşılık bekleyebilirsiniz.




Yengeç Burcu: Bugün, özel hayatınıza ve iş sorumluluklarınıza dikkat etmelisiniz. İş hayatınızda kendinizi göstermek önemli olsa bile bugün, aşk hayatınızda ve risk içeren işlerinizde sorunlar oluşacak. Borsada yatırım yapıyorsanız dikkatli olun.




Aslan Burcu: Aile hayatınızda zorlanmalara, sürtüşmelere açık bir gün. Sadece kendinizi düşünmeniz, ailevi sorumluluklarınızın üzerinize gelmesine ve ailenizdekilere karşı soğuk ve mesafeli davranmanıza neden olabilir.




Başak Burcu: Yakın çevrenizdekilerle olan ilişkilerinizde bozulmalar oluşabilir. Herşeyi kendi içinde fazla sorgulayabilir, çevrenizin yaşadıklarını boş bulabilirsiniz. Düşünce sisteminiz biraz daha fazla eleştiriye yönelik çalışabilir,




Terazi Burcu: Bazı işlerinizin parasal karşılığını almakta bugün, zorlanabilirsiniz. Sosyal ortamlarda donuk ve mesafeli hareket etme isteğiniz size iş kaybettirebilir. Arkadaş ilişkilerinizde para konularında dikkatli olmalısınız.




Akrep Burcu: İş ilişkilerinize özellikle bugün dikkat etmlelisiniz. Patronlarınızla, üstlerinizle veya iş yaptığınız insanlarla olan ilişkileriniz zora girebilir. Sorumluluklarınızın sizi aşağıya çekmesine izin vermeyin.




Yay Burcu: Bugün daha az tanıdığınız insanlarla yapacağınız işlerde sorunlar ve ilişki bozulmaları görülebilir. Seyahatteyseniz gün içinde zorlanmalar ve beklenmedik olaylar yaşamaya müsait olacaksınız.




Oğlak Burcu: İş alanlarınızda parasal bir sorun ortaya çıkabilir. Ortaklaşa ödemelerde sorunlar, borç alma, verme işlerinde problemler yaşayabilirsiniz. Gelecek sorumluluklarınızın parasal olarak üzerinize yük bindirdiğini düşünebilirsiniz.




Kova Burcu: Sağlığınıza ve iş alanlarınıza dikkat etmeniz gerekecek. Özel hayatınız, işiniz yüzünden zorlanmalara açık olacak. Yine göz önünde, toplum içinde olacağınız yerlerde sevdiğiniz insanla tartışmalar yaşayabilir, ilişkinizi zora sokabilirsiniz.




Balık Burcu: Beraber çalıştığınız insanlarla olan ilişkilerinizde bozulmalara açık olun ve insanlarla aranıza bir duvar örmemeye çalışın. Zorlandığınız konuları kendi lehinize çevirecek güce sahipsiniz.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR