Bu Cuma öğlen saat 13:42 de kova burcunda bir dolunay yaşanacak. Bu dolunayla birlikte toplumsal konuların ve özgürlük temasının artacağını görebiliriz. Sosyal çevremiz, arkadaşlıklarımız ve grupsal bağlantılarımız önem kazanıyor. Bireysel adım atmaktansa, birlikten kuvvet doğar misali, gruplarla, toplum yararına ve diğer insanlarla beraber hareket etmek isteyebiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; sempatik, duygusal, sezgili ve güvenilir bir insansınız. Aşırı duygusal olmanız nedeniyle hayatınızda bazı hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. İş hayatınızda sezgilerinizden yararlanabilirsiniz. İnsanların size olan saygısı, açık sözlü olmanızdan kaynaklanıyor. Bu sene, özel hayatınız ve birebir ilişkilerinizin üzerine eğileceksiniz.




Koç Burcu: Sosyal çevre ve arkadaş evinizde oluşan dolunay bu alanda bazı hassaslıklara neden olabilir. Birkaç gün boyunca arkadaşlarınızın hayatındaki gelişmelerle uğraşmak, sizin özel yaşantınızı etkileyebilir. Ortaya çıkacak bir davet veya etkinlik her iki tarafı da kendinize göre idare etmenize neden olabilir.




Boğa Burcu: İş ve kariyer hayatınızda oluşan dolunay, hem aile hayatınızda, hem de iş alanlarınızda bazı hassaslıkları hayatınıza taşıyabilir. Tam da onlara göstermeniz gereken ilginizi başka bir işe veya alana kaydırmak durumunda kalabilirsiniz. Aile büyüklerinizin hayatında da önemli olaylar cereyan edebilir.




İkizler Burcu: Uzak çevre, akrabalar evinizde oluşan dolunay, seyahat, eğitim, medya ve uzak akrabalarınızla ilgili konuları hayatınıza taşıyabilir. Gerek yakın çevrenizde, gerekse uzak çevrenizde hassas birkaç gün geçirebilirsiniz. Ortaya çıkacak bir seyahat veya iş fırsatı iletişiminizi bozabilir.




Yengeç Burcu: Ortaklaşa para evinizde bir dolunay oluşacak. Parasal konularda bazı hassaslıklar yaşayabilirsiniz. Aniden ortaya çıkacak bir ödeme, hoşunuza gitmeyebilir ya da eşinizin veya partnerinizin hayatında önemli değişimler olabilir.




Aslan Burcu: Dolunay, sizi en çok evlilik, aile ilişkileriniz ve birebir ilişkilerinizde etkileyecek. Ortaya çıkan durumlarda verilecek kararlar, düşündüğünüz gibi olmayabilir. Partnerinizin hayatındaki değişimlerden siz de etkileniyor olacaksınız.




Başak Burcu: Dolunay, iş ve hizmet alanlarınızda bazı sorunlara neden olabilir. Enerjiniz bu aralar düşük olacağından, ertelediğiniz işler ve yapmanız gerekenler üzerinizde baskı oluşturabilir. Ya da düşündüğünüz, hayal ettiğiniz işlerin ve konuların karşınıza geldiğini görebilirsiniz.




Terazi Burcu: Dolunay, bu alanda bazı hassaslıklar yaşamanıza neden olabilir. Vereceğiniz kararlar arkadaşlarınızın hoşuna gitmeyebilir. Ya da aşk karşınıza sosyal ortamlarda gelebilir ya da bu kadar gezgin olmanız sevdiğiniz kişiyle bazı gerilimler yaşamanıza neden olabilir.




Akrep Burcu: Alınacak kararlar veya yaşanacak durumlar, iş hayatınızda bazı sorunlara neden olabilir. Tam da işinize önem vermeniz gerekirken bu dolunay ailevi konuların öne çıkması söz konusu olabilir. Taşınma, yer değiştirme gibi etkileriniz gündeme gelebilir.




Yay Burcu: Siz seyahatteyken veya başka konularla uğraşırken, yakın çevrenizde oluşacak bir sorun veya olay, size hassaslıklar yaşatabilir. Fikirsel olarak huzursuz ve gergin olabilirsiniz. Bazen düşüncelerinizde ne kadar sabit ve inatçı olduğunuzu farkedebilirsiniz.




Oğlak Burcu: Dolunay, sizi en çok parasal alanda etkileyecek. Parasal konularda ortaklaşa hareket etmeniz gerekirken, kendi başınıza karar vermek durumunda kalabilirsiniz. Ya da başkalarının parasıyla uğraşırken sizin elinize bir para geçebilir.




Kova Burcu: Kendiniz ve hayatınızla ilgili önemli kararlar gündeme gelebilir. Vereceğiniz özgür ve biraz da bencil kararlar sevdiğiniz insanın hoşuna gitmeyebilir çünkü biraz bireysel düşüneceksiniz. Ya da onun hayatında alacağı bazı kararlar sizin hayatınızı ve kararlarınızı da etkileyecek.




Balık Burcu: Dolunay, bazı olayların ardındaki gerçekleri öğrenmenize neden olabilir. İş alanlarınızda ve sağlığınız konusunda bazı hassaslıklar yaşayabilirsiniz. Canınız önemli işlerle uğraşmak istemeyebilir, bu da yoğun iş temponuzda bazı sorunları karşınıza getirebilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR