Bugün de Ay Oğlak burcunda dolaşıyor; İşimiz ve kariyerimizle ilgili sorumluluklarımız ön plana çıkar. Olaylara duygusal değil de mantıklı yaklaşırız. Daha karamsar, soğuk tavırlar nedeniyle iletişimde pek başarılı olamayabiliriz. Özellikle bugün kolay snirlenmelere ve duygu reaksiyonlarına açık olabiliriz. Sıkılganlıklarımızı iyi kontrol etmeye çalışalım.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; kendinden emin, sezgili, gizemli ve kültürlü bir insansınız. Ticaret alanında şansınız çok yüksek. Ne işle uğraşırsanız uğraşın, sezgileriniz hep devrede olsun. Gizemli ve bilgi içeren konular çok fazla ilginizi çekiyor. Bu sene,bol bol seyahat edebilir, ticari bağlantılarınıza dikkat etmek durumunda kalabilirsiniz.




Koç Burcu: Bugün iş hayatınızda ve ön planda olacağınız ortamlarda kendinize olan güveniniz tam olmayabilir. Güç peşindesiniz ama insanların söylediklerine fazlasıyla takılıyorsunuz. Daha güçlü yanlarınızı ön plana çıkartın.




Boğa Burcu: Bugün dış ortamlarda kendinizi tedirgin hissedebilir, duygularınızdaki güç isteğinizle hareket edebilirsiniz. Rahat ve aile ortamlarını tercih etmeniz işlerinizi ihmal etmenize neden olabilir.




İkizler Burcu: Bugün maddi konularda ve ortaklaşa yapılacak aktivitelerde güvensizlik hissiniz yüksek olabilir. İşinizi iyi yapıyor olmanız, bazı noktalarda sizi rahatlatacak. Sosyal ortamlarda duygu değişimlerinden kaçının.




Yengeç Burcu: Özel yaşantınızda karşı taraftan çok şey bekliyorsunuz ve bugün tamamen ilişkinize güvensiz ve agresif yaklaşabilirsiniz.Yaşayacağınız güzel oluşumları görmezden gelmeyin ve dış ortamlarda ani tepkilerden kaçının.




Aslan Burcu: Bugün iş hayatınızda ve günlük işlerinizde, organize olmanız kolay olabilir. Bir işe kafayı taktığınızda sizi kimse yolunuzdan çeviremiyor. Dış ortamlarda bulunacağınız yerlerde ani duygu iniş çıkışlarınız olabilir.




Başak Burcu: Bugün aşk hayatınızda güç sizden yana olacak. Sevmek ve sevilmek ihtiyacınızı, gereksiz şüphe ve kaprislerle yormayın. Maddi konularda içinizi kemiren konular keyfinizi bölebilir. Duyacaklarınız ilginizi çekecek.




Terazi Burcu: Bugün eviniz ve aileniz sizin için herşeyden önemli olacak ama yine de kendinizi tam anlamıyla güvende ve huzurlu hissedemeyebilirsiniz. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanın duygu değişimleri sizi yorabilir.




Akrep Burcu: Bugün çevresel iletişiminiz ve yakın akrabalarınızla güç paylaşımınız yüksek olacak. Yine de içinizi huzursuz eden bir şeyler var ve bunlar aslında hayatınızı tam anlamıyla kontrol edememekten kaynaklanıyor.




Yay Burcu: Bugün maddi konularda kendinizi güvensiz hissedebilirsiniz. Para harcamak istediğiniz bir çok kalem olmasına karşın, herşeyi en ince detayına kadar düşünmek sizi yorabilir. Güzel kazançlarınız olacak.




Oğlak Burcu: Bugün güvensiz ve sorgulayıcı tavırlarınızı bir kenara bırakmalı ve hayatınızın keyfini sürmelisiniz. Kendi isteklerinize yoğunlaşırken, aile hayatınızdaki değişimlere göstereceğiniz içsel tepkileriniz yoğun olabilir.




Kova Burcu: Bugün güçlü duygularınızla ve olumsuz yönlerinizle başetmesini bilecek, çevrenizdeki insanları çok önemsemeyeceksiniz. İş alanlarınızda bazı şeyleri gözünüzde çok büyütmeyin. İletişiminizde ani tepkiler verebilirsiniz.




Balık Burcu: Sosyal çevrenizde ve arkadaş ilişkilerinizde bugün güçlü yönlerinizi ortaya koymak isteyebilirsiniz.Yine de grupsal işlerinizde disiplinli ve programlı olmalısınız. Parasal konularda ani tepkilerden kaçının.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR