Bugün ve yarın Ay Oğlak burcunda dolaşıyor. İş ortamlarında bulunmak, toplantılar yapmak, işleri planlamak ve organize etmek, yarım kalan şeyleri tamamlamak için harika günler...Ay oğlak’ta bizi daha fazla ciddi yapabilir, duygusal olarak ilişki konularını konuşmaktan kaçınır, ilişkilerimize iş gibi yaklaşarak kendimizi duygusallıktan alıkoyabiliriz. Bu yüzden de duygu temalı paylaşımlar için uygun günler olmayabilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; cömert, özgür, rahat, sempatik, akıllı bir insansınız. Hayatınızla ilgili konularda acele kararlar vermeye müsaitsiniz. Araştırma ve detay gerektiren işler tam size göre. İnsanlara karşı kin tutmuyorsunuz. Bu sene ortaklaşa girişimlerinizde güzel gelişmeler sağlayabilirsiniz. Bol seyahat edeceksiniz.




Koç Burcu: Bugün iş ve kariyer alanlarınızda kendinizi göstermek ve göz önünde olmak önemli olacak. Ortaklaşa iş yaptığınız insanlarla bazı geçimsizlikleriniz olabilir. Kendinizi kolay demoralize edebiliyorsunuz. Aşk hayatınızda rahat hareket edemeyebilirsiniz.




Boğa Burcu: Bugün daha az bulunduğunuz yerlerde, dış ortamlarda bulunmak öne çıkabilir. İş alanlarınızda bazı noktalarda, olayların sizi tatmin etmediğini düşünebilirsiniz. Bunun geçici bir süreç olduğunu unutmayın. Onun dışında hayat size güzel sürprizler hazırlıyor.




İkizler Burcu: Bugün ortaklaşa para konuları devreye girecek. Eşinizin veya sevdiğiniz insanın parasal konularıyla ilgilenebilir veya ortak planlarınız üzerinden gününüzü yönlendirebilirsiniz. Beklenmedik yardımlarınız var ama sosyal çevrenizde duygu değişimleriniz fazla olabilir.




Yengeç Burcu: Bugün özel hayatınız ve ikili ilişkileriniz devrede olacak. Ortaklı ve uzun vade yaptığınız işleriniz varsa bugün iyi etkileşimler altında olacaksınız. Sadece gün içinde Otorite figürleriyle anlaşmazlıklara dikkat etmeniz gerekebilir.




Aslan Burcu: Bugün iş, hizmet ve sağlık alanlarınız çoğunluklu olarak ön planda olacak. İşiniz ve yapmak istediğiniz kişisel işleriniz arasında kalabilirsiniz. Yakın ve uzak çevre ilişkilerinizde bazı sorunlar gündeme gelebilir. Sosyal alandan destekleriniz fazla.




Başak Burcu: Bugün aşk hayatınızın önemli bir parçası olabilir. İster aşık olun, ister olmayın hayata daha sevgisel yaklaşmak isteyeceksiniz bu da ilişklerinizde sahip olduklarınızı sorgulatabilir. Yalnızlığı ve kafa dinlemeyi tercih ettiğiniz bu dönem, biraz enerjinizi yüksek tutun.




Terazi Burcu: Bugün eviniz veya ailenizin konuları hayatınızın önemli bir parçası olabilir. Sizin kişisel sorumluluklarınız, ailenizle veya sevdiğiniz insanla anlaşmazlıklara neden olabilir. Kendi iç kaynaklarınız size doğru yolu gösterecek merak etmeyin.




Akrep Burcu: Bugün yakın çevre iletişiminiz ya da akrabalarınızla ilgili konu ve olaylar devrede olacak. İş alanlarınızda bugün beraber çalıştığınız insanlarla anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Enerjinizi tam anlamıyla ortaya koymakta zorlanacağınız bu dönem, sağlığınıza ekstra özen gösterin.




Yay Burcu: Bugün maddi konularla uğraşmak ve bu alanda kendinizi güvende hissetmek ihtiyacında olabilirsiniz. Arkadaşlarınız veya bulunacağınız sosyal çevrelerde durumunuzu sorgulayabilirsiniz. İş hayatınızda güzel gelişmeler olabilir, bugün olumlu şeylere odaklanın.




Oğlak Burcu: Bugün kendi kişisel istekleriniz ve tercihleriniz ön planda olacak. Aşk hayatınızda duygusal anlamda besleneceğiniz bugün, iş sorumluluklarınızın sizi fazlasıyla bunalttığına şahit olabilirsiniz. Parasal konularda geçmişte kalan borçlarınızı veya sorunlarınızı rahat halledebilirsiniz.




Kova Burcu: Bugün geri planda durmak ve hislerinizi çok da fazla belli etmemek hayatınızda etkili olabilir. Hayatı her yönüyle gözden geçireceğiniz birkaç gün geçireceksiniz. Eğlenceli konu ve olaylara odaklanarak rahatlayabilirsiniz. Geçmiş konulara çok takılmayın.




Balık Burcu: Bugün sosyal ortamlarınızda ve arkadaşlık ilişkilerinizde, iletişiminiz size kendinizi iyi hissettirtecek. Aklınız iş alanlarınızda ve önceden konuştuğunuz, yarım kalan işlerinizin peşine düşebilirsiniz. Ortaklaşa para konuları, borçlarınız veya ödemeleriniz kafanızı kurcalayabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR