Bugün Ay Yay Burcunda olacak. Yabancılarla yapılacak işlerimizin üzerine düşebilir, yurtdışı bağlantılı seyahatlerimizi organize edebiliriz. Konuşmak ve bilgi paylaşımı içinde olmak önem kazanıyor. Tüm önemli iş görüşmelerimizi 16:35 e kadar tamamlayalım zira bu saatten gece saatlerine kadar ay boşlukta olacak. Gece saat 21:47 itibarıyla ay oğlak burcuna geçecek. Birkaç gün boyunca kendimizi işlerimize verebiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; zeki, gözüpek, atılgan, güçlü ve etkili bir insansınız. Müzik ve edebiyat, sanatın bir çok dalı ilginizi çekiyor, seçtiğiniz alanda başarı ve kazanç sağlamanız çok kolay olacak. Hırslı yönleriniz çok fazla ve hayatınızda heyecan olgusunu seviyorsunuz. Bu sene, kariyerinize daha fazla önem vereceksiniz.




Koç Burcu: Çalışma hayatınıza aktaracağınız yaratıcılığınız etrafınızdaki insanlar tarafından takdir görebilir. Eğlenceli ve vurdum duymaz tavırlarınızla bugünden maksimum faydayı sağlayabilirsiniz. Gece saatlerindeyse enerjinizin yükseldiğini göreceksiniz.




Boğa Burcu: Ortaklaşa parasal konularda aile hayatınız için yapılması gereken işlerinizin üzerine eğilebilirsiniz. Bugün dış dünyaya karşı daha içsel ve kendinize dönük bir yapı sergileyebilirsiniz. Herkesin sizi anlaması gerekmiyor.




İkizler Burcu: Özel hayatınızda ve birebir ilişkilerinizde daha fazla sosyal olmaya ihtiyacınız olabilir. Değişik ortamlardan ve arkadaş gruplarından fayda sağlayabilirsiniz. Gece saatlerinde kafanızdaki kuşkulardan uzaklaşmak için ailenizin huzuruna sığınmalısınız.




Yengeç Burcu: Çalışma ortamlarınızda ne kadar özgür ve paylaşımcı olursanız sizden o kadar fazla üretim sağlanabilir. Bugün esnekliğiniz ve rahat hareketleriniz iş alanlarınızı daha da hareketlendirecek. gece saatlerinde özel hayatınızda güzel planlar oluşabilir.




Aslan Burcu: Aktif, paylaşımcı ve bir o kadar dost canlısınız ve bugün yerinizde duramayacağınız enerjilerle dış ortamlarda tam da istediğiniz gibi birgün geçirebilirsiniz. Düşüncelerinizi daha sağlam bir zemine oturtursanız iş çalışmalarınızda güzel başarılar sağlayabilirsiniz.




Başak Burcu: Kendi içinize dönük olduğunuz bu dönemde kimseye hesap vermek veya düşündüklerinizi onlarla paylaşmak niyetinde olmayabilirsiniz. Bugün ailenizle anlaşmak kolay olacak ve onlar için parasal düzenlemeler ve harcamalarda bulunabilirsiniz.




Terazi Burcu: Sosyal çevrenizdeki oluşumları iyi kontrol etmelisiniz zira oldukça hareketli bir dönem içindesiniz. İletişiminizde özgür ve rahat tavırlarınızla kısa planlar, aktiviteler sizi hareketlendirebilir. Eskiye yönelik garip düşüncelerden uzaklaşın.




Akrep Burcu: İşleriniz tam da istediğiniz yolda ilerlerken hala bazı güvensizlikleriniz olabilir. Yaptığınız işlerde kendinizi ortaya koyarak ve biraz da spontan davranarak ilerliyorsunuz. Gece saatlerinde yakın çevrenizle iletişiminiz artacak.




Yay Burcu: İçinizdeki aktif ve hareketli enerji sizi yansıtıyor ve siz de işlerinizde bu enerjiyle yolunuza devam ediyorsunuz. Bugün kendinizi anlatmak ve yaşadıklarınızı tanımadığınız insanlarla paylaşmak isteyeceksiniz.




Oğlak Burcu: Aile hayatınızda veya ortaklaşa parasal konularda herşeyi gözünüzde büyütebilir, planlarınızın dışına çıkıldığında kolay tepkiler verebilirsiniz. Gece saatlerinde kendi isteklerinizi yapmak önem kazanıyor.




Kova Burcu: Arkadaşlarınıza yol göstermek, onların hayatındaki değişimleri sağlamak gibi önemli bir misyon üstlenebilirsiniz. Şartların sizin elinizde olmadığı bu döneme ayak uydurmanız sizi daha da farklı kılıyor.




Balık Burcu: İş hayatınızdaki gelişmeler hemen sizi başka bir havaya sokuveriyor. Aklınız bu aralar neyin nerede yapılması gerektiğiyle çok ilgili. Gece saatlerinde rahatlamak için sosyal ortamlarınızı kullanacak ve eğleneceksiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR