Bugün itibarıyla, uranüs koç burcunda gerilemeye başlıyor. Uranüs bir jenerasyon gezegeni olduğu için etkilerini uzun vadede görebiliriz. Merkür, Venüs veya Mars kadar hızlı bir şekilde etkili olmasa bile, bu gerilemeyle içimizde yaratacağı değişimlerle farkındalığımızı arttırabilir. Aralık sonuna kadar gerileyecek olan uranüs, yaşadığımız değişimlerde ve beklenmedik olaylar karşısında neleri gözden kaçırdıysak onları farketmemizi sağlayacak. Neden ve niçin sorusunu kendimize bu süreçte sıklıkla sorabiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; dürüst, akıllı, araştırmacı, zeki bir insansınız. İçe dönük yapınız ve kolay anlaşılmayan duygularınız toplum içinde yanlış anlaşılmanıza neden olabilir. Güzel şeylere sahipsiniz ama siz hep daha fazlasını arıyorsunuz. Karşı cinsin düşünceleri sizin için çok önemli. Duygusal hayatınızda hayalperest olma ihtimaliniz çok yüksek. Bu sene, ilişkilerinizde zorlanmalara açıksınız.




Koç Burcu: Kendi iç dinamiklerinizi, değerlerinizi ve hayatınızda nelerin değişmesi gerektiğini gözlemlemeye başlayacağınız bir sürece giriyorsunuz. Daha önce yaptığınız hataları analiz etmeli ve yine aynı koşullarla karşılaştığınızda aynı şekilde davranmamanız gerektiğini farketmelisiniz.




Boğa Burcu: Hayatınızın dinamiklerini ve iç dengelerini gözden geçirmeniz gereken bir dönem içinde olacaksınız. Korktuğunuz veya endişe ettiğiniz konularda tavırlarınızı değiştirmeli, hata yaptığınız noktaları gözden geçrimeli, yaratıcılık gerektiren alanlara yönelmelisiniz.




İkizler Burcu: Bu bir aydır farklı ve sıradışı insanlarla bir araya gelme ve sosyal çevrenizden yararlanma konusunda gözden kaçırdığınız olayları analiz etmeniz gereken bir dönem içinde olacaksınız. Kariyer hayatınızda değişmesi gerekenleri gözden kaçırmayın.




Yengeç Burcu: Kariyer hayatınızda ve iş alanlarınızda ani değişimler yaşadıysanız, şimdi yaşadıklarınızı sindirme zamanı. Bir kaç ay sonra geleceğinize yönelik kararlarınızda ve hazırlıklarınızda gözden kaçırdıklarınızı incelemeye başlayacaksınız.




Aslan Burcu: Uzak akraba veya çevrenizin hayatında başlayan değişimler, yerini daha oturaklı ve daha anlaşılır zeminlere bırakmaya başlayacak. Geleceğinizi gözden geçirmeniz gereken bir zaman dilimi içinde olacaksınız. Bir kaç ay sonra ortaklaşa maddi konularda hatalarınızı tekrar etmemelisiniz.




Başak Burcu: Eşinizin, sevgilinizin kaynakları ve para durumuyla ilgili konularda yaşanan değişimler yerini içsel gözlemlere ve analizlere bırakabilir. Kim olduğunuzun ve ne istediğinizin cevaplarını bulabilir, özel hayatınızda verdiğiniz kararları sorgulayabilirsiniz.




Terazi Burcu: Özel hayatınızda ve ikili ilişkilerinizde ani gelişen olay ve fırsatları gözden geçireceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Değişmesi gerekenleri değiştirmek için harekete geçebilir, alacağınız kararları iş hayatınızda da kullanabilirsiniz.




Akrep Burcu: Değişen iş ve sağlık koşullarınızı derin psikolojik gözlemlerle, daha içsel olarak değerlendirmeye ve analiz etmeye başlayacaksınız. Alışkanlıklarınızı ve takıntılarınızı bu dönem içinde gözden geçirmek işinize yarayabilir.




Yay Burcu: Aşk hayatınızda veya çocuklarınızla ilgili konularda verilen kararlar sağlam verilere ve temellere dayanıyor mu sorusunu sorabilir, oluşmuş koşulları bu birkaç ay gözden geçirebilirsiniz. Bütün bunları yaparken kendinize çok fazla yüklenmemeye özen gösterin.




Oğlak Burcu: Ev ve aile hayatınızdaki ani ve farklı olayları yeniden gözden geçireceğiniz ve buna göre sağlam kararlar alabileceğiniz bir dönem içine gireceksiniz. Değişmesi gerekenler bu süreç içerisinde tamamlanmalı ve hatalarınızı tekrar etmemelisiniz.




Kova Burcu: Yakın çevrenizde oluşan olaylar, elinize geçen fırsatlarda geriye dönüş yaşanıyormuş hissi oluşabilir. Bu süreci hatalarınızı ve verdiğiniz kararların sonuçlarını gözden geçirmek için kullanacaksınız. Gözden kaçırdıklarınızı yakalamalı ve şansınızı iyi organize etmelisiniz.




Balık Burcu: Maddi konularda ve para kazanımlarınızda geçmişte yaptığınız yanlış ve hatalar yeniden gündeme gelebilir. Kendinizi ve davranışlarınızı iyice gözden geçirmeli ve olumsuzluklarda bunun neden olduğunu iyi analiz etmelisiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR