Haftaya ay Başak burcundayken, iş hizmet ve sağlık konularına odaklanarak başlıyoruz. Bu hafta olumlu açılarla istediğimiz işlerde kalıcı ve net sonuçlar elde etmek mümkün. Bu haftanın en önemli olayı Cumartesi günü ilişkiler gezegeni Venüs 40 gün boyunca geri gitmeye hazırlanıyor. İlişkilerimize ve para durumumuza bu dönemde dikkat etmeliyiz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; güçlü, kişilikli, enerjik ve rahat bir insansınız. Girişimci yönünüzle altından kalkamayacağınız hiçbir şey olamaz. O yüzden siz sağlam durdukça yaşam size istediklerinizin bir çoğunu sağlayacak. Yine de kendinizi geliştirmeli ve savurganlıktan vazgeçmelisiniz. Bu sene, istediğiniz fırsatlar teker teker karşınıza gelecek.




Koç Burcu: İş hayatınızda iletişim halinde olduğunuz kişilerle ilişkilerinizde kalıcı adımlar atabilirsiniz. Titizliğinizi bir kenara bırakmalı ve bugün biraz rahatlamaya özen göstermelisiniz.




Boğa Burcu: Bugün hayatın daha eğlenceli ve rahat yönüne odaklanan yönünüz ön planda olacak. Eğlence alanlarınıza harcamalarınız artabilir. Hayatınızın iyi yönde geliştiğini artık farkediyorsunuz.




İkizler Burcu: Kendinizi ve alışkanlıklarınızı gözden geçireceğiniz bugün, evinizde ve aile ortamlarınızda kendinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Yapılması gereken işlerinizde istikrarınız tam olacak.




Yengeç Burcu: Bugün genel anlamda iş bitirici tavrınız devrede olacak. Kafanız bu aralar tamamen para kazançlarınıza odaklanmış durumda. Yakın çevrenizle girişeceğiniz işlerde istikrarlı sonuçlar elde edilebilir.




Aslan Burcu: Bugün maddi konularda sevindirici haberler alabilir, aile hayatınıza masraflarınızı arttırabilirsiniz. İhtiyacınız olmayan hiçbir şeyi almayacak, ekonomik davranmaya özen göstereceksiniz.




Başak Burcu: Bugün kimseyi kafanıza takmayacak ve sadece kendi istekleriniz doğrultusunda hareket edeceksiniz. Yakın çevrenizle girişeceğiniz işlerinizde yavaş ama temkinle ilerleyebilirsiniz.




Terazi Burcu: Bugün bilinçaltınız ve sezgileriniz fazla çalışacak. Sosyal çevrenizden ve arkadaşlıklarınızdan beklediğiniz desteği göreceksiniz. Geçmişle ilgili konular gündeminize oturabilir.




Akrep Burcu: Arkadaşlarınızla bağlantılarınızda, bulunduğunuz çevrelerde duygu iniş çıkışlarınız, mükemmeliyetçilik gibi duygularınız yüksek olabilir. Kariyerinizde oluşan olumlu gelişmeler, sizi mutlu edebilir.




Yay Burcu: Kendinizi geliştireceğiniz alanlar size önemli fırsatlar sunabilir. Dış


ortamlarda veya seyahatlerde olmaya bayılıyorsunuz. İş alanlarınızda yapmak istedikleriniz için uygun ortamlar oluşacak.




Oğlak Burcu: Ortaklaşa para konularında olumlu etkiler altındasınız ve uzak çevre ilişkileriniz devrede. Bugün iş konularında sosyal çevrenizden alacağınız destekler işinize yarayabilir.




Kova Burcu: Bugün para alışverişleriniz veya hesaplarınız kafanızı kurcalayabilir. Özel hayatınızda güçlü ve güzel etkiler altındasınız ve bu dönem eğlenceli ortamlara harcamalarınız artabilir.




Balık Burcu: Sevdiğiniz insanla ilişkilerinizde bazı sorunlar oluşabilir. Bu alanda alınacak bazı kararlar söz konusu olabilir. İş alanlarınızda aklınıza düşen fikirleri iyice gözden geçirin.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR