Bayramın son gününde kolay sıkılmaya ve yine kolay tepki vermeye meyilli olacağız. Bize söylenenleri yapmamaya veya kendi kafamıza göre davranmaya yatkın olabiliriz. Yine bu Pazar itibarıyla venüs başak burcunda hareket etmeye başlıyor. İlişkilerimizde seçici, mükemmeliyetçi ve eleştirel olabiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; mutlu, anlayışlı, zeki, orijinal, insanları seven bir insansınız. Sosyal çevreniz çok geniş ve herkesle arkadaş olmayı iyi beceriyorsunuz. Prestijli işler tam size göre. Bu sene, ilişkilerinize odaklanmalı ve anlık tepkilerden sıyrılmalısınız. O zaman daha fazla şans karşınıza gelebilir.




Koç Burcu: Bayramınson günü, sinirleriniz tepenizde olacak ve gereksiz çıkışlarınızla sevdiklerinizi üzebilirsiniz. O yüzden sabırsızlığınızı ve heyecanınızı gün içinde kontrol etmeniz gerekebilir.




Boğa Burcu: Pazar günü beklenmedik etkilerle yakın çevrenizde iletişim halinde olacaklarınıza karşı sabırsız ve anlayışsız tavırlara dikkat etmeniz gerekecek. Gün içinde enerjiniz güçlü akacak.




İkizler Burcu: Bayramın son gününde, sosyal ortamlarda arkadaşlarınızla olan iletişiminizde farklı duygusal tepkiler verebilirsiniz. Özellikle kendi para durumunuza odaklandığınız bu günlerde, ortaklaşa para konuları veya harcamaları sizi zorlayabilir.




Yengeç Burcu: Bayramın son gününde, göz önünde olacağınız yerlerde veya kalabalık ortamlarda anlaşılmaz tavırlardan uzak durmalısınız. Kendinizi ifade ederken, sevdiğiniz kişiyle anlaşmakta zorlanabilirsiniz.Ya o size inanmayacak, ya da siz ona, dikkatli olun.




Aslan Burcu: Bayramın son gününde dış ortamlarda, tanımadığınız yerlerde veya seyahatlerde bazı gelişmeler karşısında sinirli davranışlarınız ortaya çıkabilir. Kafanızda kurduğunuz şeyler, sağlığınızı zorlayabilir. Sizin hakkınızda yapılan bir konuşmanın peşine düşebilirsiniz.




Başak Burcu: Pazar günü, sosyal ortamlarınızda veya arkadaşlarınızla bir aradayken, parasal konularda bazı sorunlar yaşamaya müsait olacaksınız. Sinirli ve defansif hareketlerinizle çevrenizdekileri şaşırtabilirsiniz. Duygusal tepkiler daha çok karşı tarafı yanlış anlamaktan kaynaklanabilir.




Terazi Burcu: Bayramın son gününde, göz önünde olacağınız kalabalık ortamlarda sevdiğiniz insana karşı anlayışsız tavırlar sergileyebilirsiniz. Fikirlerinize karşı gelindiğinde hemen tepki vermeye müsait oluyorsunuz. Daha keyifli ve rahat etkiler için olayları kişisel algılamayın.




Akrep Burcu: Bayramın son gününde duyacaklarınıza ani ve sinirli tepkiler verebilirsiniz. Bugünlerde biraz dikkatsiz ve dağınık gibisiniz bu da işleriniz ve yapmanız gerekenler açısından sizi zorluyor. Bazı konularda sizi kolay ikna etmek söz konusu olmayacak.




Yay Burcu: Bayramın son gününde parasal harcamalarınız konusunda sinirli tavırlardan uzak durun. Aşk hayatınızda tutkularınızı mantığınızdan öne almanız bazı sorunlara yol açabilir. Parasal konularda dengeyi oturtmakta zorlanabilirsiniz.




Oğlak Burcu: Bayramın son günündeyse sevdiğiniz kişiyle aile ortamlarınızda ters ve sert etkiler altında olabilirsiniz. İletişiminizde sabırsız olmamaya çalışın. Kafanız bazı konularda belirsiz ve karışık olabilir.




Kova Burcu: Bayramın son günündeyse, son dakikaya bıraktığınız işler yüzünden yakın çevrenizle olan iletişiminizde sabırsız ve sinirli davranışlar sergileyebilirsiniz. Çünkü canınız keyif yapmak ve hobilerinizle ilgilenmek isteyecek.




Balık Burcu: Aşk hayatınız veya eğlenceye dayalı konular için yapacağınız harcamalarda sinirli tavırlar sergilemeye müsait olacaksınız. Cinleriniz kolay tepenize gelse de, sessizlik ve sakinliğe sığının. Evinizde ya da ailenizle geçirilecek vakitler sizi rahatlatabilir.




Oğlak Burcu: Bugün ortaklaşa para konuları ve harcamalarınız ön planda olabilir. Kendinize ve alışkanlıklarınıza harcayacağınız para keyfinizi arttırabilir. Aile hayatınızda farklı bir gün deneyimleyebilirsiniz. Sevdiğinize karşı biraz daha esnek olmaya çalışın.




Kova Burcu: Bugün özel hayatınız ve ikili ilişkileriniz devrede olacak ve iletişiminizi sevdiklerinizle yüksek tutacaksınız. Yalnız olmak bu aralar size göre değil. Parasal konularda iyi iş bağlantıları bu bayram gündeme gelebilir.




Balık Burcu: Bu bayram eğlenceye ve aşk hayatınıza dayalı harcamalarınız gün içinde artabilir. Sizi heyecanlandıracak ve harekete geçirecek konu ve olaylar ilginizi çekecek. Sevdiklerinizle olan iletişiminizde biraz daha esnek olmaya çalışın.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR