Bu Cumartesi daha eğlenceli, fırsatlı bir bayram yaşayabiliriz. Zaman zaman sıkılganlıklarımız olsa bile, duygularımızda sevgidolu, abartılı ve çoşkulu durumlar ortaya çıkabilir. Esnek, keyifli davranışlarımızla tam da bayrama yaraşır bir çoşku ile hareket edeceğiz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; atılgan, sabırsız, fevri, bencil, değişken ve ilerici bir insansınız. Sezgileriniz çok kuvvetli ve zekanızı işinizde gösterebileceğiniz alanlarda başarı sizin olacak. Duyarlı ve kararsız olmazsanız yaşantınızdan daha fazla tatmin sağlayacaksınız. Bu sene, hayatınızda unutamayacağınız deneyimler yaşayabilirsiniz.




Koç Burcu: Bugün, keyfiniz her anlamda yerinde olacak. Spor yapmak, faaliyetlerde bulunmak veya eğlence hayatınıza kendinizi kaptırmak isteyebilirsiniz. Çocuğunuz varsa onunla vaktinizi harcayabilirsiniz.




Boğa Burcu: Bugün ailenizle olmak, varsa evinizin dekorasyonu, boya, badanası, tamiratıyla uğraşmaktan zevk alacaksınız. Çevrenize karşı esnek davranmak size çok şey kazandırabilir.




İkizler Burcu: Yakın çevrenizdeki insanlarla bir araya gelebilir, kısa vadeli planlarınızı bugün etkili bir şekilde devreye sokabilirsiniz. Tanıdığınız ve samimiyette olduğunuz insanlarla olan ilişkileriniz daha da güzelleşecek.




Yengeç Burcu: Gün içinde maddi konularda ilişkilerinizi devreye sokabilir, kazançlarınızı gözden geçirebilirsiniz. İş alanlarınızda hala daha fazla görünür olmak istiyorsunuz ama bunun için biraz sabır göstermeniz gerekiyor.




Aslan Burcu: Bugün enerjiniz rahatlayacak. Kişisel istekleriniz ve beklentileriniz devrede olabilir. Kişisel bakımınıza ve görüntünüze daha çok önem verebilirsiniz. Uzaklardan heyacanlı haberler gelebilir.




Başak Burcu: Geri planda durmak size iyi gelebilir. Önemli işler yapmak istemeyecek, kendinizi sosyal anlamda biraz geriye çekeceksiniz. Kalabalıklar içinde olsanız bile yalnızlığın tadını çıkarın.




Terazi Burcu: Sosyal çevreniz, davetler veya organizasyonlara vaktinizi harcayabilirsiniz. Gireceğiniz çevrelerde ilişkilerinizi arttıracaksınız. Çok ilgi çektiğiniz bu dönem ortaklaşa işler sizi heyecanlandırabilir.




Akrep Burcu: Kendinizi tam anlamıyla yaptığınız işlerde ortaya koyabilirsiniz. İş bağlantılarınız size müjdeli haberler getirebilir. Kendinizi göz önünde olacağınız yerlerde iyi hissedeceksiniz, aile bağlantılarınızı güçlü tutacaksınız.




Yay Burcu: Bugün seyahatte veya tatilde keyfiniz yüksek olacak. Henüz tatilde değilseniz, değişik insanlarla bir arada olmak, dış ortamlarda bulunmak isteyebilirsiniz. Yeni bir insanla tanışabilir ve ilişkinizi geliştirebilirsiniz.




Oğlak Burcu: Bugün, parasal konulara kafanızı takabilirsiniz. Elinize geçecek bir para, ödemeleriniz açısından sizi mutlu edebilir. Ailenize ve sevdiklerinize karşı esnek olacak, farklı yaklaşımlar sergileyeceksiniz.




Kova Burcu: Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla ilişkileriniz sizi mutlu edebilir. Ortaklaşa yaptığınız işlerinizde, ortağınızdan fayda sağlayabilirsiniz. Yakın çevrenizde ilginç olaylar yaşanıyor ve bu sizin de hayatınızda etkili olabilir.




Balık Burcu: Bugün, çalışmaktan ve insanlara hizmet etmekten mutluluk duyabilirsiniz. Ya da işinizdeki güzel gelişmeler, bu bayramda daha rahat hareket etmenize neden olabilir. Maddi konularda kendinize güvenin.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR