Bu Cumartesi Ay Boğa Burcunda dolaşıyor; doğayla iç içe olmayı tercih edebiliriz. Gün boyunca önemli işlerle uğraşmak yerine dinlenmek, keyif yapmak ve kendi isteklerimizi yerine getirmek için uğraşabiliriz. Tembel hareket etmek, işleri ağırdan almak önem kazanabilir. Yemeye ve içmeye olan düşkünlüğümüze dikkat edelim.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; sizden yardım isteyen insanlar için elinizden geleni yaparsınız. İçinizden gelen herşeyi yapmaya meyiliniz var. Zaman zaman kendinizi beğeniyorsunuz. Bu sene, maddi anlamda güzel sonuçlar almaya yatkınsınız. Paranızı iyi değerlendirin.




Koç Burcu: Bu Cumartesi, ayaklarınız yere sağlam basabilir. Parasal konularda nasıl davranmanız gerektiğini bilerek hareket edeceksiniz. İş hayatınızdaki uğraşılarınız maddi yönden sizi tatmin edecek ama duygusal olarak tatmin olmakta zorlanabilirsiniz.




Boğa Burcu: bu Cumartesi, sizi harekete geçirecek konu ve olaylara odaklanabilirsiniz. Canınız çok önemli işlerle uğraşmak istemeyebilir. Yakın çevrenizle iletişiminizi arttıracak ve onlarla konuşmalar yapacaksınız.




İkizler Burcu: Bugün hızlı akan hayat trafiğiniz, duygularınızdaki sessizlik ve yalnızlık hissiyle örtüşmeyebilir. Etrafınıza çok fazla bunu yansıtmayacaksınız. Yakın çevrenize vaktinizi harcamanız, enerjinizi yöneltmeniz sizi huzurlu kılabilir.




Yengeç Burcu: Bu Cumartesi katılacağınız bir organizasyon veya davet yakın çevre iletişiminizi hızlandırabilir. Uzun zamandır görmediğiniz insanlarla bir araya gelebilirsiniz. Bazen herşey size çok anlamsız geliyor, bugün bu duygudan uzaklaşmalısınız.




Aslan Burcu: Bugün sizin için yoğun ve keyfili geçebilir. Yaratıcılığınız yüksek ve kafanızdaki planları anlatmak, paylaşmak isteyebilirsiniz. Yalnızlık ve sosyallik arasında gidip gelirken, başkalarının size müdahale etmesine izin vermeyeceksiniz.




Başak Burcu: Bugün, keyfinizi ön plana çıkaracak ortamlarda bulunmak isteyebilirsiniz. Yeni insanlarla tanışmak, farklı ortamlarda yer almak sizi daha mutlu edebilir. Seyahat planlarınızı şimdiden yapmak ya da bir seyahatte bulunmak öne çıkabilir.




Terazi Burcu: Bugün ister seyahatte olun, ister dış ortamlarda, karşılaşacağınız bazı olaylar size hayatınızı sorgulatabilir. Bunu olumsuz olarak algılamayın ve yaşadığınız dönüşümleri şöyle bir gözden geçirin.




Akrep Burcu: Bugün özelinize ait ilişkilerinizde, değişimi kolay kabul etmeyebilirsiniz. Toplum önünde veya kalabalık ortamlarda sevdiğinizle anlaşmazlıklar oluşabilir. Gereksiz dramalardan ve abartıdan uzak durun.




Yay Burcu: Bu Cumartesi özel hayatınızda rahat etkiler altındasınız. Gün içinde günlük rutin işleriniz devreye girebilir. Somut işleriniz için tembellik etmemeli ve biraz daha hareketlenmelisiniz. Kafanız para problemlerinde hızlı çalışacak.




Oğlak Burcu: Aşk hayatınızdan, kendi kişisel hayatınıza olumlu etkiler alıyorsunuz. Bu da sevdiğiniz insanın sizi bir çok konuda desteklediği anlamına geliyor. Onunla takıldığınız ve inatlaştığınız konuları bugün devreye sokmamaya çalışın.




Kova Burcu: Bu Cumartesi, ev ve aile hayatınızda keyif ve yapılanma ön planda olacak. Evde vakit harcamasanız bile, bulunacağınız ortamlar samimi ve toplum önü olmayabilir. Biraz vücudunuzu çalıştırmanız gerekiyor ama siz sadece beyninizi çalıştıran aktiviteler peşindesiniz.




Balık Burcu: Bu Cumartesi, yakın çevrenizdeki insanlarla sosyal ortamlarda bulunabilir ve ortaklaşa vakit geçirebilirsiniz. Ailevi meseleler ön planınızda olacak yalnız özel hayatınıza harcadığınız enerjinizi artık biraz işlerinize harcamalısınız.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR