Bugün sabahtan daha ciddi, daha mesafeli ve iş bitirici olabiliriz. Öğlen saatlerinde ay boşlukta olacak bu yüzden önemli işlerimizi öğleden sonraya bırakmak faydalı olabilir. Öğleden sonraysa daha çok toplumsal ve grupsal konularla ilgilenmek isteyebiliriz. İnsanlarla iletişim halinde olmak isteyeceğiz.




BUGÜN DOĞANLAR



Bugün doğduysanız; becerikli, çok yönlü, tatlı, çekici bir insansınız. Konu sizinle ilgili olmadığı zaman çabuk sıkılıyorsunuz. Biraz daha anlayışlı ve konulara odaklanan biri olabilirseniz çok daha iyi noktalara ulaşabilirsiniz. Arkadaşlarınız çok geniş ve sizi çok seviyorlar. Bu sene, hayatınızın bir çok alanında önemli gelişmelere gebesiniz.




Koç Burcu: Bugün iş ve kariyer alanlarınızda kendinizi göstermek ve göz önünde olmak önemli olacak. İş hayatınızda diğer insanlardan istediğiniz maddi ve manevi yardımı alabileceksiniz. İş ve eğlence arasında gitgelleriniz olabilir.




Boğa Burcu: Bugün daha az bulunduğunuz yerlerde, dış ortamlarda bulunmak öne çıkabilir. İş alanlarınızda bazı noktalarda, duygusal olarak olayları sahiplenebilirsiniz bu da duygu yoğunluklarınızı arttırabilir. Hayat size güzel sürprizler hazırlıyor.




İkizler Burcu: Bugün ortaklaşa para konuları devreye girecek. Eşinizin veya sevdiğiniz insanın parasal konularıyla ilgilenebilir veya ortak planlarınız üzerinden gününüzü yönlendirebilirsiniz. Beklenmedik yardımlarınız var.




Yengeç Burcu: Bugün özel hayatınız ve ikili ilişkileriniz devrede olacak. Ortaklı ve uzun vade yaptığınız işleriniz varsa bugün iyi etkileşimler altında olacaksınız. Kendinizi fiziki anlamda harekete geçirecek bir sürü olay içindesiniz.




Aslan Burcu: Bugün iş, hizmet ve sağlık alanlarınız çoğunluklu olarak ön planda olacak. İşiniz ve yapmak istediğiniz kişisel işleriniz arasında kalabilirsiniz. Hayatınızda gelişen bir sürü güzel olay var ve korkmayın hepsini bir şekilde yakalayacaksınız.




Başak Burcu: Bugün aşk hayatınızın önemli bir parçası olabilir. İster aşık olun, ister olmayın hayata daha sevgisel yaklaşmak isteyeceksiniz bu da ilişkilerinizde sahip olduklarınızı sorgulatabilir. Yalnızlığı ve kafa dinlemeyi tercih ettiğiniz bu dönem, biraz enerjinizi dış ortamlarda atabilirsiniz.




Terazi Burcu: Bugün eviniz veya ailenizin konuları hayatınızın önemli bir parçası olabilir. Onlar için yapmanız gereken sorumluluklarınızla ruhunuzu rahatlatabilirsiniz. Kendi iç kaynaklarınız size doğru yolu gösterecek merak etmeyin.




Akrep Burcu: Bugün yakın çevre iletişiminiz ya da akrabalarınızla ilgili konu ve olaylarda sorumluluklarınızla davranacaksınız. İş alanlarınızda bugün beraber çalıştığınız insanlara anlayışı elden bırakmayın. Sezgileriniz size doğru yolu gösterecek.




Yay Burcu: Bugün maddi konularla uğraşmak ve bu alanda kendinizi güvende hissetmek ihtiyacında olabilirsiniz. Her tür olaya karşı hazırlıklı olmak isteyebilirsiniz. İş hayatınızda güzel gelişmeler olabilir, bugün olumlu şeylere odaklanın.




Oğlak Burcu: Bugün kendi kişisel istekleriniz ve tercihleriniz ön planda olacak. Aşk hayatınızda duygusal anlamda besleneceğiniz bugün, iş sorumluluklarınızın sizi fazlasıyla bunalttığına şahit olabilirsiniz. Parasal konularda borçlarınızı veya sorunlarınızı rahat halledebilirsiniz.




Kova Burcu: Bugün geri planda durmak ve hislerinizi çok da fazla belli etmemek hayatınızda etkili olabilir. Hayatı her yönüyle gözden geçireceğiniz birkaç gün geçireceksiniz. Eğlenceli konu ve olaylara odaklanarak rahatlayabilirsiniz.




Balık Burcu: Bugün sosyal ortamlarınızda ve arkadaşlık ilişkilerinizde, iletişiminiz size kendinizi iyi hissettirtecek. Aklınız iş alanlarınızda ve kafanızda bir sürü fikir olabilir. Hepsini yavaş yavaş hayatınıza sokmanız gerekiyor.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR