Temmuz ayına şanslı ve bereketli etkilerle giriş yapıyoruz. İki olumlu gezegenin birleşimiyle, gerek ilişkilerimizde, gerekse parasal bağlantılarımızda şanslı ve fırsatlı birgün olacak. Eğlenceli işler, güzellik konuları, ilişkilerimizde genişleme, bolluk, artış ve özel teklifler ve fırsatlarla karşılaşabiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; duygusal, dost canlısı, cömert, sempatik bir insansınız. Yaptığınız hatalardan dersler çıkarmasını öğrenmelisiniz. Deniz yolculukları ve seyahatleri fazlasıyla ilginizi çeker. Uzun yolculuklardan fayda sağlayabilirsiniz. Özel hayatınızda başarılı girişimleriniz olacak. Bu sene, hayatınızın senesi, çok keyifli ve mutu olacaksınız.




Koç Burcu: Aşkı keşfetme, sevdiğiniz varsa onunla keyifli paylaşımlar, aktiviteler hayatınızı güzelleştirecek. Yine kreatif veya sanata dayalı işlerinizde güzel teklifler ve sonuçlarla karşılaşabilirsiniz. Hayatı bir üst notadan algılayacaksınız.




Boğa Burcu: Ailenizdeki bolluğun ve bereketin artmasıyla, beraber alınacak kararlara odaklanacaksınız. Yine evinizde yenilikler yapmak istiyorsanız zorlanmadan bu yenilikler devreye girebilir. Ev alım, satım işlerinizde şans sizden yana.




İkizler Burcu: Temmuz ayı yakın çevrenizle kuracağınız güzel ilişkilerle, parasal bağlantılarınızla güçlenecek. Özellikle satış, reklam, pazarlama, ulaşım, iletişim, bilgisayar sektörlerinden birinde çalışıyorsanız fırsatlarınız ve şanslarınız yüzünüzü güldürecek.




Yengeç Burcu: Maddi alanda elinizin bollaşması para harcamalarınızı da hızlandıracak. Para getirilerinize odaklanın. Özellikle bugün önemli bir para teklifi karşınıza gelebilir. Bir yandan da para harcamalarına meyilli olacaksınız.




Aslan Burcu: İş fırsatları, hayatınızdan alacağınız keyif yüksek olurken, karşılaşacağınız önemli şanslar ayağınıza kadar gelecek. Görüntünüz, fiziğinize önem vereceksiniz. Kişisel girişimleriniz ve hayat düzenlemeleriniz için de karşınıza güzel fırsatlar veya teklifler gelebilir.




Başak Burcu: Bu hafta iş ve sosyal çevre fırsatlarıyla dolu olacak. Maneviyatınızı güçlendirecek olaylar içinde olacaksınız. Kariyerinizde güzel açılımlarınız olacak. Beklenmedik yerlerden göreceğiniz güzel desteklerle bana hiçbir şey olmaz hissiyatı size hakim olabilir.




Terazi Burcu: Sosyal ortamlarınızda şans sizden yana. Arkadaşınız olan birinden bir teklifle karşılaşabilir, hayatınızın aşkını bu ortamlarda yakalayabilirsiniz. Geleceğinize dair güzel oluşumlar altında olacaksınız. Sosyal çevrelerde kuracağınız ilişkiler size kazandıracak.




Akrep Burcu: Temmuz ayında çok önemli iş fırsatlarınız ve teklifleriniz olacak


Toplum önü işleriniz artarken inanılmaz tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Parasal alanda da destekleriniz yüksek olacak. Özel hayatınızda bir evlilik teklifi söz konusu olabilir.




Yay Burcu: Ortaklaşa parasal konularda enerjinizi ortaya koyacaksınız. Bir yandan da seyahatler, yabancı ortamlar ve bu yerlerde tanışacağınız insanlarla oldukça etkili ilişkiler içinde olabilirsiniz.Yine hukuksal konularda da şans sizden yana olabilir.




Oğlak Burcu: Temmuz ayı güzel etkileşimlerle başlıyor. Ortaklaşa para işlerinizde şans sizden yana olacak. Partnerinizin hayatındaki etkili ve güzel işler elinizdeki ortak paranızın çoğalmasına ve parasal konularda güzel kararlar almanıza neden olabilir.




Kova Burcu: Bir yandan işinizde bir yandan aşk hayatınızda ve ikili ilişkilerinizden inanılmaz şanslar yakalayacaksınız. Sevdiğiniz insan size bir teklifte bulunabilir. Eğer ilişkiniz varsa söz, nişan ya da evlilik kararının gündeme geldiğini görebilirsiniz.




Balık Burcu: Temmuz ayında iş hayatınızdaki güzel fırsatlar sizi çok mutlu edebilir. Bir yandan da özel hayatınızda fazlasıyla enerjiksiniz. Çok güzel bir iş fırsatı karşınıza çıkabilir. Bir yandan da sağlığınızda kendinizi çok iyi hissedecek, biraz kilo almaya meyilli olacaksınız.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR