Bugün itibarıyla mars yengeç burcuna geçecek ve enerjimizi ailevi konu ve olaylara çevirmeye başlıyoruz. Yaklaşık 2 ay boyunca harekete geçmemiz gereken olaylarda fazla defansif ve savunmacı olabiliriz. Evimizin ve ailemizin güvenliğini bu dönem çerisinde ihmal etmemeliyiz. Mide ve göğüs problemlerine dikkat.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; çekingen, kıskanç, sanata düşkün, zeki bir insansınız. Edebiyat, sanat ve müzik sizin için çok önemli. İşinizi veya hobilerinizi bu alandan seçebilirsiniz. Ticari konularda kendinizi geliştirmeniz gerekiyor. Biraz karşı tarafı düşünmeyi ve insanların sözlerine inanmayı tercih etmelisiniz. Bu yıl birden fazla fırsatınız olabilir ama seçimlerinizi kalbinize göre yapmalısınız.




Koç Burcu: 2 ay boyunca aile ilişkilerinizde, ev hayatınızda enerjinizi harcayacaksınız. Sevdiğiniz insanla veya aile bireyleriyle bir takım tartışmalar ve sürtüşmeler görülebilir, evinizin güvenliğini ihmal etmemelisiniz.




Boğa Burcu: İletişime dayalı işlerinizde, yakın çevre, akraba, kardeşlerinize dayalı konularda mücadeleleriniz artacak. Sevdiklerinizle ve yakın çevrenizle iletişiminizde savaşçı ve sürtüşmeci tavırlardan kaçınmalısınız.




İkizler Burcu: Paraya dayalı işlerinizde, kazanımlarınızda önünüzdeki dönem mücadeleleriniz artacak. Mars harcatmayı sevdiğinden özel hayatınıza dayalı harcamalarınız da gündeminizde olabilir.




Yengeç Burcu: Bir kaç aydır üzerinizde hissettiğiniz yorgunluk ve enerji kaybı, yerini daha sağlam bir enerjiye bırakacak. Fiziki gücünüze, kaza ve sakarlıklara karşı kendinize dikkat etmelisiniz. Alıngan ve savunmacı tavırlardan uzak durun.




Aslan Burcu: Mars sizi kadersel olaylara çekebilir. Enerjiniz düşük olacağından, enfeksiyonel durumlara, alerjilere ve göğüs, mide sorunlarına karşı dikkatli olmalısınız. Bu dönem vitaminlerinizi ihmal etmeyin.




Başak Burcu: Bu dönemde sosyal alanlarınızda mücadeleleriniz artabilir. Grupsal işlerde isteğiniz yüksek olacak , çevrenizin lideri haline gelebilirsiniz.. Geleceğinize yönelik adımlarınız bu dönem içerisinde hızlanabilir.




Terazi Burcu: Kariyerinizde ve sorumluluklarınızda artış görülebilir. Kendinizi göstermekten ve mücadele etmekten zevk alacaksınız. Patronlarınız ve üstlerinizle olan iletişiminize özen gösterin, alınganlıklardan uzak durun.




Akrep Burcu: Önünüzdeki dönem boyunca hayatınızı ilgilendirecek işlerinizde ve seyahat, eğitim, hukuk konularınızda artış görülebilir. Tanımadığınız veya az tanıdığınız insanlarla mücadeleleriniz olabilir.




Yay Burcu: Bu dönem, banka, kredi, vergi, sigorta ve ortaklaşa giderleriniz alanında enerjinizi harcayacaksınız. Tehlikeli her tür aktivite, oluşumlardan uzak durmalı ve çok acil değilse ameliyat olmaktan kaçınmalısınız.




Oğlak Burcu: Karşı cinsi çekici bulacağınız bu dönem, marsın etkisiyle ilişkiniz varsa enerjinizi ilişkinize akıtacaksınız. Sevdiğiniz insanla veya varsa evliliğinizde bir takım tartışmalar ve sürtüşmeler görülebilir.




Kova Burcu: Bu dönem, çalışma koşullarınız, hizmet alanlarınızda mücadeleleriniz artacak, sağlığınızla ilgili alanlarda enerjinizi harcayacaksınız. Mide ve göğüs problemlerine karşı dikkatli olmalısınız.




Balık Burcu: Bugün itibarıyla 2 ay boyunca aşk hayatınız, çocuklarınızın koşulları ve bu alanda mücadeleleriniz artacak. Karşı cinsi çekici bulacak, enerjinizi daha fazla alana ve eğlenceye yaymak isteyeceksiniz.















İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR