Haftaya ay başak burcunda günlük rutin işlerimize ve sağlığımızla ilgili konulara odaklanarak başlayabiliriz. Bu Pazartesi farklı, değişik konular ve olaylar yeni fırsatları ve şansları ayağımıza getirebilir. Salı günü düşüncelerimiz karmaşık, bulanık ve biraz da yanıltıcı olabilir. Önemli anlaşmalarda şartları iki kez ve gerçekçi bir biçimde kontrol etmeliyiz. Çarşamba günü mars yengeç burcuna geçecek ve enerjimizi ailevi konu ve olaylara çevirmeye başlıyoruz. Harekete geçmemiz gereken olaylarda fazla defansif ve savunmacı olabiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; çoşkulu, heyecanlı, entelektüel, mutlu, şanslı bir insansınız. Çok erken yaşta olgunlaştığınız için, çevreniz oldukça köklü ve etkili insanlardan oluşuyor. Fazla sosyal olduğunuz için ev dışı aktivitelerden ve spordan hoşlanıyorsunuz. Bu sene önemli işler peşinde koşabilirsiniz. Şansınızı iyi değerlendirin.




Koç Burcu: Hayatınızdaki değişimleri keyifli ve eğlenceli bakış açınızla farklı bir noktaya taşıyabilirsiniz. Aşk hayatınızdaki keyifli oluşumlar etrafınızla olan bağlantılarınızı güçlendiriyor. Bu haftabaşı günlük rutin işlerinize odaklanabilirsiniz.




Boğa Burcu: İçsel olarak yaşadığınız deneyimler aile ve ev hayatınızda daha esnek ve yaratıcı olmanıza neden olabilir. Kişisel gelişiminiz davranışlarınızı farketmenizle doğru orantılı. Bu haftabaşı riskli işlerinizde düşündüklerinizi uygularken biraz daha dikkatli olmalısınız.




İkizler Burcu: Çevre faktörlerinizde önemli değişimler yaşanırken, bu deneyimi kendi yaşantınıza aktarmak size mutluluk verebilir. Çevrenizin yardımları en çok iletişim isteyen işlerinizde karşınıza çıkabilir. Aile hayatınızda yapılması gerekenler vaktinizi alacak.




Yengeç Burcu: Bu haftabaşı iş alanlarınızda güzel parasal şanslar ve fırsatlar yakalayabilirsiniz. Değişimler size yeni fırsatlar sunabilir. Ayrıca iletişimsel konularda kendi fikirleriniz doğrultusunda ısrarcı olmamalı ve biraz rahatlamalısınız.




Aslan Burcu: Bu haftabaşı hayatınız için atacağınız adımlarda, daha az tanıdığınız yabancı insanlardan güzel açılımlar ve destekler görmeniz mümkün. Kendinizi geliştireceğiniz alanlarda güzel sonuçlar elde etmeye yatkınsınız.




Başak Burcu: Hayatınızda sizi değiştiren ve dönüştüren konu ve olaylarla bu aralar çok ilgilisiniz. Çevrenizde olup biten bir sürü olaya farklı gözlerle bakmanın tam zamanı. Bu haftabaşı kendi isteklerinizi devreye sokacak, iş hayatınızı çok önemsemeyeceksiniz.




Terazi Burcu: Partnerinizin hayatındaki gelişmeler ve fırsatlar sosyal çevrenizi hareketlendirebilir. Arkadaşlarınız eğer bekarsanız yeni bir ilişki için size fırsatlar sunabilir. Şansınız yüksek, bu dönem ortaklaşa atılacak adımlar sizi daha mutlu edebilir.




Akrep Burcu: İş ve kariyer alanlarınızdaki güzel oluşumlar, günlük rutin işlerinizi farklı noktalara taşıyabilir. Olaylara esnek ve geniş açıdan bakmak önem kazanıyor. Bu haftabaşı sosyal ortamlarda kolay etki altında kalabilirsiniz.




Yay Burcu: Haftanıza kalabalık yerlerde olarak veya iş alanlarınıza kanalize olarak başlıyorsunuz. Partnerinizle bazı fikirleriniz örtüşmeyebilir. Dış ortamlardan alacağınız güzel etkilerle, kreatif işlerinizde istediğiniz şansı yakalayabilirsiniz.




Oğlak Burcu: Eşinizin veya iş ortağınızın hayatındaki güzel anlaşmalar ve gelişmeler sizin hayatınızı da olumlu etkiliyor. Bugün parasal konularda önemli fırsatlar altında olacaksınız. İşinizde çalışma arkadaşlarınızla bazı fikir ayrılıklarınız olsa bile, şansınızı iyi değerlendirin.




Kova Burcu: Partnerinizin veya iş ortağınızın hayatındaki olumlu gelişmeler bu haftabaşı iletişiminizi hızlandırabilir. Hızlı başlayan gününüzde önemli anlaşmalar için görüşmeler yapabilirsiniz. Parasal konularda bazı fikir ayrılıkları olsa bile çok takılmamaya çalışın.




Balık Burcu: İş alanlarınızdaki olumlu gelişmeler parasal konularda güzel sonuçlar doğurabilir. Oldukça keyifli bir haftaya giriyorsunuz ve şartlar daha çok partnerinizin elinde olacak. Bazı fikirlerinizde inat etmeyin ve uyumsuzluklarda çok uzatmayın.







İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR