Bu cumartesi ve pazar Ay Aslan Burcu'nda dolaşıyor; Bugünlerde, planlar, organizasyonlar yapmak ön planda olabilir. Lükse olan düşkünlüğümüz had safhada olur. Alışveriş konusunda fazlaca cömert davranırız. Cesaretimiz ve özgürlük hissimiz ön plana çıkar. Aynı zamanda gururlu, despot, kontrolcü oluruz. Bu Cumartesi devreye giren olumlu açılarla eğlenceye ve keyfe düşkünlüğümüz yüksek olabilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız, çok yönlü, duygusal, çalışkan, sorumluluk sahibi bir insansınız. Çok duygusal bir yapınız olduğundan insanlardan kolaylıkla etkilenme meyilindesiniz. Çalışkan yapınız size iyi arkadaş çevresi kazandıracak. Bu sene, yaşadığınız sıkıntılara çözümü kolayca bulacak, şansınızın yükseldiğini göreceksiniz.




Koç Burcu: Güne eğlenceli konu ve olaylarla giriş yapmanız mümkün. Bir arada olduğunuz veya flört ettiğiniz insanla aynı mantık ve duygu çerçevesinde hareket edebilir, eğlenceyi ve riski bugün abartmak isteyebilirsiniz.




Boğa Burcu: Bugüne adapte olmakta zorlanabilir, işlerinizi evinizden halletmek isteyebilirsiniz. Vaktinizin çoğunu evinizde geçireceksiniz, uzun zamandır ihmal ettiğiniz işlerinizin peşine düşebilir, evinizde misafir ağırlamaktan hoşlanabilirsiniz.




İkizler Burcu: Bugün iletişimi yüksek, yakın çevre konularınız ön planda olabilir. Yapacağınız işlerde çevrenizdeki insanlardan ve özel hayatınızdan destek görmeniz mümkün. İnsanlarla iletişim halinde olmaktan mutluluk duyacağınız birgün geçireceksiniz..




Yengeç Burcu: Güne parasal konular ve bu alandaki işlerinizle başlayabilirsiniz. Ev ve aile hayatınız konusunda sahip olduklarınız sizin için önemli olacak. Yapmanız gereken işlerinizi ve halletmeniz gereken parasal konuları rahatlıkla halledeceksiniz.




Aslan Burcu: Kendi düşünceleriniz ve istekleriniz önem kazanıyor. Yakın çevrenizle beraber hareket edecek, duygusal konularda mantıklı yanlarınızla sorunlarınıza kolay çözümler bulacaksınız. Alışveriş yapmak, görüntünüzle uğraşmak önem kazanıyor.




Başak Burcu: Güne adapte olmakta zorlanarak başlayacaksınız. Derin düşünceler, yalnız kalma arzusu veya düşüncelerinizi insanlardan gizleme isteğiniz yoğun olabilir. Parasal konularda mantıklı yaklaşımlarınız olacak.




Terazi Burcu: Sosyal çevre ve arkadaşlık konularınız, davet veya organizasyon işleriniz ön planda olacak. Bugün yalnız kalmayacak ve gruplarla hareket etmekten keyif alacaksınız. Hayatınıza dair konularda arkadaşlarınız size yardımcı olacaklar.




Akrep Burcu: Güne göz önünde olacağınız konularla, iş konularına odaklı bir şekilde başlayabilirsiniz. İş hayatınızdaki gelişmeler konusunda, başka insanlara yardımınızda fazla olacak. Daha önceden yaptığınız yardımların karşılığını iş alanlarınızda göreceksiniz.




Yay Burcu: Dış ortamlar, daha az tanıdığınız insanlarla bir araya gelerek ve iş alanlarınıza kanalize olarak gününüzü geçirebilirsiniz.. Bugün dış ortamlarda, arkadaşlarınız veya sosyal çevrenizin konularına vaktinizi harcayabilirsiniz.




Oğlak Burcu: Ortaklaşa para konularıyla veya sevdiğiniz insanın parasal konularının ön planda olmasıyla güne başlayacaksınız. Bugün iş ortamlarınızda ciddi adımlar atarak ve sorumluluk alarak ilerlemeyi tercih edeceksiniz.




Kova Burcu: Özel hayatınız ve ortaklı işlerinizde keyfinize diyecek olmayabilir. Seyahatlere ve eğitime, medyaya dayalı iş alanlarınızda duygularınızı organize etmesini başaracak ve mantıklı bir şekilde hareket edeceksiniz.




Balık Burcu: Gününüze iş ve hizmet alanlarınızdaki konularla veya sağlığınızla ilgili düzenlemelerle başlayacaksınız.Yaşadığınız bazı şeyler sağlığınızın ne kadar önemli olduğunu size hatırlatabilir. İş ortamlarınızdaysa, keyfiniz bugün yüksek çalışacak.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR