Haftaya ay ikizler burcundayken iletişimimiz yüksek bir şekilde başlıyoruz. Bu Pazartesi satürn son kez Akrep Burcu'na geçerek gerilemesine devam ediyor. Son 2.5 yıldır test edildiğimiz ama gözden kaçırdığımız konuları son kez farketmemiz ve toparlamamız adına 2.5 ay boyunca bize fırsatlar sunacak. Salı günü oluşan yeniay yakın çevre konularını, iletişimsel alanlarımızı hızlandıracak. Fikirlerimiz önem kazanmaya başlıyor ve bunları uygulayacak ortamları rahatlıkla bu yeniaydan sonra bulabiliriz. Pazar günü ve sonrasında ailevi konu ve temalara daha odaklı olabiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; zeki, tatlı, içe dönük, düşünceli bir insansınız. Başkalarına yardım etmek ve el uzatmak sizin için çok önemli. O yüzden tüm insanlara ve ihtiyacı olanlara yardım etmek niyetindesiniz. Bu da etrafınızda çok arkadaş olmasına neden oluyor. Bu sene iletişiminiz size birçok kapı açabilir. Kadersel etkilere açıksınız.




Koç Burcu: Ortaklaşa para alanlarınızda şu son birkaç yıldır yaşadığınız konu ve olaylar son bir toparlama ve gözden geçirme olarak hayatınıza yeniden girebilir. Bu süreçte herşeyi gözden geçirin ve atladığınız bazı sorumluluklarınız için harekete geçmekten korkmayın.




Boğa Burcu: Bugünden sonra evlilik ve ikili ilişkilerinizde son kez tamamlanması gereken konulara odaklandığınızı fark edebilirsiniz. Partnerinizin sorumlulukları ve yaşadığı dönüşümlerin hayatınızdaki etkisini incelemelisiniz.




İkizler Burcu: Bugün itibarıyla iş ve hizmet alanlarınıza son kez gerileyerek giren satürn, bu konuları bir kez daha gözden geçirmeniz ve yapmanız, tamamlamanız gerekenlere odaklanmanız için size sorumluluklar verecek.




Yengeç Burcu: Bugün itibarıyla aşk hayatınızı son kez gözden geçirmek için satürn bu alanlarınıza kayarak, size son bir şans verebilir. Çocuk ve aşk sorumluluklarınızın son birkaç yıldır kalan konularıyla uğraşmak öne çıkabilir.




Aslan Burcu: Bugünden sonra artık son defa eviniz, yuvanız ve aileniz için sorumluluklarınız devrede olacak. Bu konulara odaklanmalı ve hayatın size son birkaç yıldır sunduğu testleri farketmeli ve geçebilmelisiniz.




Başak Burcu: Bugün itibarıyla Satürn, yakın çevre alanlarınıza kayarak bu alanda son kez sorumluluklarınızı test edecek. Akraba, kardeş, iletişim, satış ve yakın çevrenizde olup biten olaylardan alacağınız derslere odaklanmalısınız.




Terazi Burcu: Parasal konularda Satürn sizi son kez test etmeye başlıyor. Eski parasal konular, sıkışmalar ve sorunlarla karşı karşıya kalırsanız bu dönemde olaylara sorumlulukla yaklaşmanız ve hatalarınızı fark etmeniz önemli olacak.




Akrep Burcu: Bugün ve sonrasında son kez satürn sizin kişisel alanınızda dolaşmaya başlayarak hayatınızdaki son dokunuşları yapmanızı sağlayacak. Hayatınızın yapılanmsıyla ilgili üstlendiğiniz sorumlulukları, fiziksel sağlığınızı gözden geçirmelisiniz.




Yay Burcu: Bugün itibarıyla, satürn sizin kadersel alanınıza son kez gerileyerek yapmanız gereken ve yapmadığınız işler için sizi test edebilir. Bu dönemi son bir temizlik dönemi olarak görmeli ve kendinizi her tür olasılığa açmalısınız. Kontrol etmeye çalışmayın.




Oğlak Burcu: Bugün itibarıyla, Satürn’ün son kez akrep e geçmesiyle birlikte sosyal çevre sorumluluklarınız ve bazı arkadaşlarınızla son birkaç yıldır yaşadığınız bazı sorunlar son kez çözülmek üzere karşınıza gelebilir.




Kova Burcu: Satürn’ün akrep burcuna geçmesi ile beraber kariyer ve hayatınızdaki son dokunuşlar, hayatınızdaki son sorumluluklarınızın olacağı bir döneme merhaba diyeceksiniz. Bu dönem de iş hayatınızdaki yaptıklarınızın karşılığını alacağınız bir süreç olacak.




Balık Burcu: Satürn son kez akrep burcuna geçerek eğitim, seyahat, yabancılarla yapılacak işlerle ilgili gelecek planlarınızla ilgili sizi test ediyor olacak. Bir kaç ay boyunca bu alanlarınızda son mücadelelerinizi ve sorumluluklarınızı son testlerinizi görüyor olacaksınız.









İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR