Bugün itibarıyla Merkürün İkizler burcunda düzelmesiyle beraber artık iletişimsel konularda rahat bir nefes almaya başlıyoruz. Yakın çevremizdeki insanlarla bağlantılarımız bu tarihten sonra düzelebilir ama hala Neptünden aldığımız aldatıcı açılar yüzünden temkinle ve gerçekçi adımlar atmaya çalışalım.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; hayalgücü yüksek, şanslı, başarılı, yetenekli, yönetici kimliği yüksek bir kişiliğe sahipsiniz. Etrafınızdaki olayları gözlemlemeyi seviyorsunuz. Şansınız çok yüksek ve siz bunun farkındasınız yalnız işinizi her seferinde şansa bırakmaya meyillisiniz. Bu sene, özel hayatınızda bazı konuları gözden geçirmelisiniz.




Koç Burcu: Bugün itibarıyla, iletişim alanlarınızda merkürün düzelmesiyle beraber büyük rahatlamalar yaşamaya başlıyorsunuz. İletişime dayalı işleriniz için yenilikler, adımlar için daha rahat ortamlar içine gireceksiniz.




Boğa Burcu: Merkürün düzelmesiyle beraber maddi konularda rahatlamalar görülebilir. Hala merkürden aldığınız aldatıcı ve yanıltıcı etkileriniz var. Bu yüzden maddi konularda rahatlamalar sağlansa bile şartları hep kontrol ederek ilerlemelisiniz.




İkizler Burcu: Hem aile hayatınızda, hem de kendi kişisel seçimlerinizde artık daha rahat olacaksınız yalnız hala neptünden aldığınız açılarla iş alanlarınızda yanılma ihtimaliniz olabilir, gerçekçilikten uzaklaşmayın.




Yengeç Burcu: Eğitim hayatınızdaki isteksizliğinizi, belirsiz durumları iyice gözden geçireceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Yine merkürün düzelmesiyle beraber kafanızı meşgul eden eski olaylar geride kalmaya başlayacak.




Aslan Burcu: Merkürün düzelmesiyle beraber plan ve projelerinizi yoluna koyabilirsiniz. Arkadaşlarınızla aranızda sorunlar oluştuysa bu dönemden sonra sorunlarınızı halletmek kolay olacak.




Başak Burcu: Kariyerinizde eski konuşulan ve size hata yaptıran konular geride kalmaya başlıyor. Artık kendinizi daha rahat ifade edecek, plan ve projelerinizi devreye sokacaksınız. Yine bu tarihten sonra sonra evliliğinizi, ilişkilerinizi gözden geçireceğiniz bir sürece gireceksiniz.




Terazi Burcu: Artık ifade de rahatlıyorsunuz. Seyahat, eğitim, medya, ticaret ve legal konularda artık önemli kararlar alabilirsiniz. Yalnız hala neptünden etkileniyorsunuz, iş alanlarınızdaki girişimleriniz için yolunuzda dikkatli ve kontrollü ilerlemeye çalışın.




Akrep Burcu: Bugünden sonra artık ortaklaşa para alanlarınızda rahatlamaya başlıyorsunuz. Bu tarihten sonra parasal işlerinizi düzene oturtabilirsiniz. Neptünden alacağınız açılarla yolunuzda gerçekçi adımlarla ilerlemeye çalışmalısınız.




Yay Burcu: Merkürün düzelmesiyle beraber özel ilişkilerinizde karşı tarafla birbirinizi daha kolay anlamaya başlayabilirsiniz. Aranızdaki zorlanmalar ve sorunlar geride kalmaya başlıyor yalnız beklentileriniz ve istekleriniz konusunda hala birbiriniz karşı dürüst olamayabilirsiniz.




Oğlak Burcu: İşinizde yaşanan sorun ve aksilikler geride kalmaya başlayacak. İş arkadaşlarınızla aranızdaki sorunlar düzelmeye başlayabilir. Yalnız hala iş alanlarınızda yanıltıcı etkileriniz var bu yüzden işlerinizi kontrol ederek yolunuzda ilerlemeye çalışın.




Kova Burcu: Merkür düzeldiği an itibari ile aşkta kendinizi çok daha iyi ifade ediyor olacaksınız. Çocuğunuzla olan iletişiminizde de rahatlamalar görülebilir. Yine de parasal ve riskli işleriniz için hala gözünüzü dört açmalısınız.




Balık Burcu: Merkür’ün ev ve aile alanlarınızda düzelmesi ile beraber artık ailevi konularda daha rahat bir iletişime sahip olacaksınız. Bu süreçten sonra ev alım satım kiralama işleriniz varsa bu alanlarınızda fikir ve düşüncelerinizi ortaya koyabilirsiniz.











İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR